2009 Aralık Anneleri

hahaha noldu kızım? rüyanda kimi gördün =)))))))))))))

aman meeeeaaşaallaahh!! Allah keyfini arttırsın =)))))))))))

kızlar burun aspiratörü aldınız mı

bebeklerin burnunu temizlemek için olan minik şişe formatındaki şeyi mi diyorsun fisfisfis yeğenime almıştık hiç de işe yaramamıştı o :1no2:
ben şahsen zaten hiçbir şey almıycam son dakikaya kadar o yüzden sorunun doğrudan cevabı "hayır almadım" şakkıdı

hahaha noldu kızım? rüyanda kimi gördün =)))))))))))))

aman meeeeaaşaallaahh!! Allah keyfini arttırsın =)))))))))))

sorunun muhattabı benim sanırsamına kaydirigubbakcemile2
perşembe günü geldiğinde yorgunluk beyne giden oksijene mani oluyor bende yani günlerden perşembeyse ve tüm hafta çalıştıysam böyle oluyorum kafamçokkarıştı :lepi:

ha bi de ben nemlendirici alıcam... iyonizerli mi alsam acaba? fikri olan varsa zikretsin

:roflol: :roflol: :roflol:alkisalkisalkis

ha bi de ben nemlendirici alıcam... iyonizerli mi alsam acaba? fikri olan varsa zikretsin

onu bir çocuk doktoruna sormak lazım :1rolleyes:
onunla uyumaya alıştığında nemlendirici olmayan bir ortamda uyumada zorluk olduğundan falan bahsetmişlerdi bir zamanlar fisfisfis
bir yandan söylenen mantıklı bir yandan alet faydalı görünüyor ama özünde bunların hepsi bizim kafamızı karıştırıp cebimizi boşaltmak için yapılıyoooooooo delikafadulden:çok üzgünüm::bbo:

negatif iyon olayı... aslıda ii de bebiş için nasıl? bursaya dönünce gezip bakıcam.. bilgileri paylaşırım. bazıları damlatıyor falan işte.iyi araşştırın elektronik ya da her ne olursa. bi de bişey alırken buraya danışın. bilgisi olanlar paylaşır. sonradan da başınız ağırmaz =)

:roflol: :roflol: :roflol:alkisalkisalkis

güzel oluyomuşum he miiiiiii opuyorumnanaktan teşekkürler teşekkürler beni sizler var ettiniz zemuszemusopuyorumnanaktanŞeniz

günaydııııııın zemuszemus zemuszemus
aaa baharda gelmiş nooldu izin bittimi yoksa kaydirigubbakcemile3

günaydıııın kaydirigubbakcemile5
ben de aynı şeyi sordum ama cevap vermiyoooooo kaydirigubbakcemile3

ha bi de ayıptır söylemesi yarın akşam 17 itibarıyla 3 hafta tatilde oluciiiz oğluşumla ben şakkıdı

işte yavrucum ne yapayım...

ağrı acaip soğuk ve kuru.. ve kaloriferlli ev de aynı sorunu yaşatıyor.. çocuk kuruyup durmasın... ?

günaydın kızlar günaydın bernacım nasılsın
ben çokkk iyiyim dün doktora gittim kızım oluyoooooorrrrr teyzesi kzıım 300 gr olmuş kocaman ufacıcık bir burnu var ay çok güzeldi yaaaa

ben çok faydalı olduğunu duydum biçok kişiden özellikle kışın çok rahat oluyormuş bebekler için bende almayı düşünüyorum burdada okumuştum bikaç öneride bulunan olmuş onlara bakmak lazım.

nerimancımm iyiyim canım sen de maşallah iyimişsin... kızını öperim severim yeriiimmmmm!!!! =))))))))))))) gözün aydın.. hayırlısıyla kavuşun beeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

işte yavrucum ne yapayım...

ağrı acaip soğuk ve kuru.. ve kaloriferlli ev de aynı sorunu yaşatıyor.. çocuk kuruyup durmasın... ?

bence aralık 2008 annelerine falan bir danışalım onlar tecrübeli malum yerimseniben
ayrıca çocuk zaten o ortama doğacak ve bünyesi ona hazırlıklı olacak canım benim senin gibi sonradan o ortama alışmaya çalışmayacak ki di mi ama naniknanik

günaydın kızlar günaydın bernacım nasılsın
ben çokkk iyiyim dün doktora gittim kızım oluyoooooorrrrr teyzesi kzıım 300 gr olmuş kocaman ufacıcık bir burnu var ay çok güzeldi yaaaa

zemuszemus süper süper süperrrrrrrr kaydirigubbakcemile2
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin neriman kaydirigubbakcemile5

hahha =) kızlar ya da hiç boşuna para harcamayın açın kettle'ı gitsin =) o da buhar bu da buhar =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…