valla şeker yarın akşam izne çıkıyorum da tatile ancak salı-çarşamba gibi gidebilcem mafoldumben
ama yine de süperim tabii kiiiii delikafaduldennaniknanik
gerçi bugünkü bu ulu cıvık kendinden sorumlu olmayan halim tatil heyecanı değil klasik bir perşembe hezeyanı alkisalkisalkishihoyyytlülülülülülülaelaelaelaelae
ben kendım ozel bir defter yaptım ultrason resımlerını de yapıştırdım guzel olacak defterımız ınşallah
amna masallah de kendıne nazar degdırme hep böyle olsak valla
bilgecim yazdım zaten çeşitli markalar var diye 30 a daa görmedim ama 40 civarındaa sinbo var mesela ama ben sinbo almak istemem şahsi fikrim bi ürününü kullandım memnun kalmadım..tabikide bu tercih meselesi bütçelere göre alınır bence çok özellikli olmasındansa normal bişey alınabilir..fikrimi paylaşmak istedim...
dr.com.tr burdan bakabilirsiniz
anne adayının günlüğü yaz arama bölümüne çıkıyo
hakkat yaa noliii bana? =)))puhahahahaha vay alıngan hamile vayyyyyyyy :CüvCüv:
ben kendi karnımdakine üzülüveriyodum yahu :roflol::roflol::roflol::roflol:
bi de litresi az olsun diyorlar sık sık değiştirmek gerekiyormuş suyu.. mesela yandan koyulanlar da kullanışlı değilmiş.. suyu üstten konulanlar kullanışlıymış.. akıtan ses çıkaran falan flilan.. bakmak lazım iyice..aden su
ben daha almadım araştırma yapıp alıcam.. sen baktın mı?[/QUOT
kıslar ben biraz araştırdımçeşitli marka ve fiyatlarda ürün var önemli olan ortamın nemlendirilmesi kendi fikrimce iyonizerli olması önemli değil chicco nun neb buhar makinası var o hoşuma gitti..ama dediğim gibi çeşitli markalarda mevcut..nette bu dediğim model 77 civarında..bi bakın isterseniz..
ben bugün başlıyorum cinsiyetyi belli olsun iyice ona göre yazıcam.. o kadar yazacak şey var ki =))) bugün gidiorum görmeye bebişimiiiiiiiiiiiiiikıslar bebişlerinize günlük tutuyormusunuz..ben yazmaya başlamıştım bi ajandaya ama geçenlerde d&r ın internet sitesinde rastladım anne adayının günlüğü diye..içerisinde güzel bilgiler ve bebeğinizin durumunu hislerinizi yazabilceğiniz sayfalar var.. tavsiye ederim...ben şimdi tüm yazılarımı ona geçirdim bebişime bir hatıra olsun istiyorum..
kahvaltı yapıp geliyorum öpüyorum hepinizi
seçil nerde yaaa hemşom izmire mi göçtü yoksa?
kızlaar demir ilacı kullanmaya başladınızmı
hakkat yaa noliii bana? =)))
bi de litresi az olsun diyorlar sık sık değiştirmek gerekiyormuş suyu.. mesela yandan koyulanlar da kullanışlı değilmiş.. suyu üstten konulanlar kullanışlıymış.. akıtan ses çıkaran falan flilan.. bakmak lazım iyice..
ben bugün başlıyorum cinsiyetyi belli olsun iyice ona göre yazıcam.. o kadar yazacak şey var ki =))) bugün gidiorum görmeye bebişimiiiiiiiiiiiiii
kahvaltı yapıp geliyorum öpüyorum hepinizi
seçil nerde yaaa hemşom izmire mi göçtü yoksa?
en ucuz Buhar Makinası / Nem Cihazı fiyatları akakce.com'da
karşılaştırmalı fiyat sayfası buldum kaydirigubbakcemile3 ben de cimri hamile moduna geçiş yaptım mafoldumben ben para bulduğunda savuran bir kişi olarak bu hale ne zaman ve nasıl geldim yahu mafoldumben:sinifsinif:
bi de berna hakkaten bize noluyo böööleeeee :gitme: ayrıyeten afiyet şeker olsun bebişine yarasın cokacimcoook
seçil tatildeymiş dün döndü birazdan çıkar ortaya yerimseniben
en ucuz Fakir Toti Ultrasonik Buhar Makinası / Nem Cihazı fiyatı akakce.com'da
ben bunun tipine bayıldım yaaaaaaaa opuyorumnanaktan
sorun yok canım belliki tatil modundasın hakkaten :))ama ne güzel tatil yapmayı özledim hergün evdeyim ama....eşimin izni yok ne yazık ki...bi yere gidemiyoz ...ama neyseki şanslıyım deniz e uzaklığımız sadece 30 dakika:))))
sorun yok canım belliki tatil modundasın hakkaten :))ama ne güzel tatil yapmayı özledim hergün evdeyim ama....eşimin izni yok ne yazık ki...bi yere gidemiyoz ...ama neyseki şanslıyım deniz e uzaklığımız sadece 30 dakika:))))
hhhahahahha ilahi bilge:)))))
izmirliler benı deli etmeyın lennnnnnn :)
30 dk -1 saat denız uzaklıgı
bızım canımız yokmu
bende gelecegım ay sonunda izmire annemlere ohh olsun sıze
izmirliler benı deli etmeyın lennnnnnn :)
30 dk -1 saat denız uzaklıgı
bızım canımız yokmu
bende gelecegım ay sonunda izmire annemlere ohh olsun sıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?