2009 Aralık Anneleri

amna masallah de kendıne nazar degdırme hep böyle olsak valla

bilgecim yazdım zaten çeşitli markalar var diye 30 a daa görmedim ama 40 civarındaa sinbo var mesela ama ben sinbo almak istemem şahsi fikrim bi ürününü kullandım memnun kalmadım..tabikide bu tercih meselesi bütçelere göre alınır bence çok özellikli olmasındansa normal bişey alınabilir..fikrimi paylaşmak istedim...

amna masallah de kendıne nazar degdırme hep böyle olsak valla

ben hemen her perşembe böyleyim beklerim hihoyyytkaydirigubbakcemile2

30 civarı olan sanırım bir gross markette kampanyada olan sinboydu zaten fisfisfis yani sanırım pek dikkat etmemiştim o zamanlar sadece gözüme takılmıştı tabii ki fikirler çok önemli ve yardımcı ben de niye söyledin anlamında söylemedim :1no2: yalnız cıvık moddayım ya yanlış ifadeye çok meğilliyim nolur bugün sürç-ü lisan olursa affola olur mu yerimseniben

dr.com.tr burdan bakabilirsiniz

anne adayının günlüğü yaz arama bölümüne çıkıyo

teşekkür ederimmm alkisalkisalkis bu arada d&r'ı doktor olarak okudum ben iyi mi kaydirigubbakcemile3 hani yazarken araya & kaynamış da bir dr'un sitesinde online günce tutuluyormuş kibin :kedi:kaydirigubbakcemile3delikafadulden

puhahahahaha vay alıngan hamile vayyyyyyyy :CüvCüv:
ben kendi karnımdakine üzülüveriyodum yahu :roflol::roflol::roflol::roflol:
hakkat yaa noliii bana? =)))

evet canım bende cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum ama şimdiden ihtiyaç listemizi hazırladım nettende bakıyorum araştırıyorum..hayırlısı olsun sağlıklı haberlerini al inşallah...bu arada afiyet olsun

kızlaar demir ilacı kullanmaya başladınızmı

bana vermedi kan değerlerin çok iyi gerek yok şimdilik dedi :lepi:

sorun yok canım belliki tatil modundasın hakkaten :))ama ne güzel tatil yapmayı özledim hergün evdeyim ama....eşimin izni yok ne yazık ki...bi yere gidemiyoz ...ama neyseki şanslıyım deniz e uzaklığımız sadece 30 dakika:))))

yaaaa gözünü sevdiğimin izmiri işte akşam serininde kordona inmek bile başlı başına tatil yahu yerimseniben gerçi sürekli yaşadığın yer olunca ve de akşam kordon sefasında bir bira yuvarlamadıkça çok işe yaramayabilir ama bana öyle geliyor buradan bakınca :içelim:

haftasonları kaçarsınız siz de yerimseniben her hafta başka yere gitme şansınız da var üstelik peeee

izmirliler benı deli etmeyın lennnnnnn :)
30 dk -1 saat denız uzaklıgı
bızım canımız yokmu
bende gelecegım ay sonunda izmire annemlere ohh olsun sıze

izmirliler benı deli etmeyın lennnnnnn :)
30 dk -1 saat denız uzaklıgı
bızım canımız yokmu
bende gelecegım ay sonunda izmire annemlere ohh olsun sıze

ama geri döncen naaaaaaabeeeeeeeerrrrrrrrrr lülülülülülünaniknanikdelikafadulden:roflol:

kızlar merhaba bizim bebiş bacaklarını karnına çekti hevesimizi kursağımızda bıraktı, göstermedi kendini :) 13 temmuzda 3lü testimiz var bakalım ozaman gösterir inşallah. bide bazılarınız tatile gitmekten bahsetmişsiniz. kaç saatlik yola gidiyosunuz bizim doktor izin vermedi. bizde istanbula yakın bi yerelere gitmeye karar verdik, 2-3 günlüğüne ağvaya falan. siz yazı nasıl geçireceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…