dellendırme benı dönmem
annemın yan komşusu ebe hemşire doguruveririm orda :)
yok cnm ya ben alışkın degilim o kadar sıcaga izmir çok sıcak gelıyo bana
1 hafta anca annemlerde kalıp baska bir yere geçeriz 1 haftada inşallah
nasıl gidicekisnm okadar yola canım hamilelere uzun yol vermiyolar. bizde 2 saatlik yere gidicez en fazla.
ya bırsey soracam dr bu erken dogum olayını neye gore soyluyoray canım utandı demek bebişiniz:)))şaka bi yana kaç haftalıksın bende pazartesi gidicem şuan tam 16+1 günlük..benimde düşük ve erken doğum riskim var ve yolculuk yasak canım...yakın mesafelere açılacaz çeşme kuşadası foça çandarlı giibi..
nasıl gidicekisnm okadar yola canım hamilelere uzun yol vermiyolar. bizde 2 saatlik yere gidicez en fazla.
haha beğendim tosbaaağıyı =)))alışsın güjelimmmmmmmmm emziğini rakıya banıcam ben daha :ecrin_bebek::lepi::roflol:
yok ya bira zaten sevmem de hani tatilde çok coşarsam seçenek olsun malum :içelim:
bu arada bu nemlendirici hakkında sen ne düşünüyosun? ben çok beğendim ama esin çok güldü banaaaaaa mafoldumben en ucuz Fakir Toti Ultrasonik Buhar Makinası / Nem Cihazı fiyatı akakce.com'da
yaaa hemşommm ricam ederim. yapamazsan söyle ben yapayım sana...saol canım..a.s.
bu arada bende kansızlık yok ama 12. haftamda megadyn kullanıyordum onu kesti ve gyno ferro sanol diye demir b12 ve folik içeren bi ilaç başladık 1 aydır kullanıyorum..
ya bırsey soracam dr bu erken dogum olayını neye gore soyluyor
hayırlısı olsun canım.bende hamılelıgmın ılk haftalarında progestoron kullandım bır kutu.rahimde doğuştan gelen bi anomali var( uterus septum)bu durumumdan ötürü biraz riskli hamileliğim ama kesin olacağı anlamında değil o açıdan progestoron takviyesi alıyorum inşallah da olmaz kötü bişey..birde normal doğum olmaz %90 sezeryan olursun dedi...bakalım vakti saatinde sağlıkla gelsinde miniğim...
40 dk uçakla
havaalanı bize yarım saat
izmirde annemlerede havaalanı yarım saat
eger doktor arabayla izin vermezse uçakla gideriz
ama 6 saat yol
ben zaten susurlukta dur ayran iç tost ye
manısada dur meyva al
hamıle olmasamda çok sık durur bişyler alırdım :)
teşekkğr edeirm kızlar hepinize iyi dilekleriniz için
bizim internette sorun var giremiyorum sabahtan beri
meral nasılsınnn bak minik öyküye arkadaş getiriyorum benimde minik bir kızım olacak inşallah
ben yemeğe çıkıyorum herkese afiyet olsunnnn
haha beğendim tosbaaağıyı =)))
afiyet olsun cnm..
Bana da canım elevit kullanıyordum o bitince kan hapına geçeceksin dedi.Ben de aldım elevit de bugün bitiyor yarın başlayacağım kan hapına.
Selamm arkadaşlar nasılsınızzzemuszemus
kızlaaar ben de çıkıyorum dr.a gidiyorumm..
bebişimin durumunu öğreneceğim hele şükür.. üniversitede tarama yapan dr. saolsun sadece bi anormallik yok demekle yetindi.. çok da sindi ya içime... tööbe tööbeeee
şimdi kuzumun durumunu bi öğreneyim.. bakayım neler yapıyor anasının göbişinde =)))
öpüyorum minik yavrularınızla sizlerii...
yemektekilere de afiyet olsun...
Adios..
ay canım utandı demek bebişiniz:)))şaka bi yana kaç haftalıksın bende pazartesi gidicem şuan tam 16+1 günlük..benimde düşük ve erken doğum riskim var ve yolculuk yasak canım...yakın mesafelere açılacaz çeşme kuşadası foça çandarlı giibi..
kızlaaar ben de çıkıyorum dr.a gidiyorumm..
bebişimin durumunu öğreneceğim hele şükür.. üniversitede tarama yapan dr. saolsun sadece bi anormallik yok demekle yetindi.. çok da sindi ya içime... tööbe tööbeeee
şimdi kuzumun durumunu bi öğreneyim.. bakayım neler yapıyor anasının göbişinde =)))
öpüyorum minik yavrularınızla sizlerii...
yemektekilere de afiyet olsun...
Adios..
canım doktora gittiğimizde 15 haftalıktı göstermedi, tekrar gittiğimizde 17 haftalık olacak bakalım gösterir inşallah. aslında benim riskim yok çok şükür herşey normal ve yolunda gidiyor. 2 saatte bir dinlenerek gidebilirsin dedi. risk nedir niye dinleniyoruz diye sorduğumuzda düşük olbiliyo uzun yolculuklarda deyince bizde korktuk tabi. konyaya gidecektik epeyde heveslenmiştik neyse seneye bebişimizle gideriz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?