2009 Aralık Anneleri

bu arada bende kansızlık yok ama 12. haftamda megadyn kullanıyordum onu kesti ve gyno ferro sanol diye demir b12 ve folik içeren bi ilaç başladık 1 aydır kullanıyorum..

tamda üstüne bastın yaramın:))akşam deniz kenarında fasıl canlı müzik dinliyorduk arkadaşlar demlenirken ben portakal suyumu yudumladım...bebeğim herşeyden önemli....

ay canım utandı demek bebişiniz:)))şaka bi yana kaç haftalıksın bende pazartesi gidicem şuan tam 16+1 günlük..benimde düşük ve erken doğum riskim var ve yolculuk yasak canım...yakın mesafelere açılacaz çeşme kuşadası foça çandarlı giibi..

tamda üstüne bastın yaramın:))akşam deniz kenarında fasıl canlı müzik dinliyorduk arkadaşlar demlenirken ben portakal suyumu yudumladım...bebeğim herşeyden önemli....

alkolsüz bira da yasak mı aceba CADIARZU alkolsüz rakı zaten yok biliyos da turkbayragi

allahım yakın mesafe yerlere bak yaaaaaaaaa mafoldumben
valla benim bugün 15+0 ve doktorum istediğin gibi gezebilirsin dedi şakkıdı darısı başınıza

alkolsüz bira da yasak mı aceba CADIARZU alkolsüz rakı zaten yok biliyos da turkbayragi

ben duymuştum alkolsuz biranın ıyı geldiğini ingilizce hocası hamıleyken içmiştim falan diye anlatmıştı
sormak lazım ama biranın alkolsuzunu ne yapacaksın kendını kandırmayamı

bende ağrı sızı hiç olmadı kasıkta falan .

dün gece batmalar oluştu benim bebek sağda..canım. ayrıntılıda gördük sağa yatmaş..bi güzel.:lepi:

ben sagda solda yatınca kız oluyomus demedimki kaydirigubbakcemile3 kız cocogu kasıklara vururmus oğlan cocugu bele diye duydum. nitekim benim kızım bunu onayladıkaydirigubbakcemile5

ya bide bişiy aha sorucam size arkadaslar ben takvimimi nasıl değiştirebilirim. benim ikiz di biri 2 ay önce düştü ama uzun zamandır giremediğime takvimi degiştiremedim.aranızda bunu bilen varsa bana tarif edebilirmi.

çok saol cnm, oldu afiyet bana =)))

ihtiyaç listesi hazırla tabii, alışverişe gittiğinde kalıyorsun çünkü. en azından birinci öncelikleri almaya bakarsın...

unutmayın haa kalın şeyler alın. kış bebekleri üşümesin =))))))))))

ben duymuştum alkolsuz biranın ıyı geldiğini ingilizce hocası hamıleyken içmiştim falan diye anlatmıştı
sormak lazım ama biranın alkolsuzunu ne yapacaksın kendını kandırmayamı

evet bi de serin serin iyi gitmez mi yahu :içelim:

aman maşallah maşaal size

cümlemize canım benim

ben sagda solda yatınca kız oluyomus demedimki kaydirigubbakcemile3 kız cocogu kasıklara vururmus oğlan cocugu bele diye duydum. nitekim benim kızım bunu onayladıkaydirigubbakcemile5

o zaman benim de oğlum onayladı en ciddi ağrıyı belden çekiyorum çünküm:1rolleyes:

ama geri döncen naaaaaaabeeeeeeeerrrrrrrrrr lülülülülülünaniknanikdelikafadulden:roflol:

dellendırme benı dönmem
annemın yan komşusu ebe hemşire doguruveririm orda :)
yok cnm ya ben alışkın degilim o kadar sıcaga izmir çok sıcak gelıyo bana
1 hafta anca annemlerde kalıp baska bir yere geçeriz 1 haftada inşallah

canım çizelgeni yaptığın sayfaya gir.. tarihleri gir yine, bir bebek resmi koy yeter..

bu arada başınız ve bu bebişin saolsun inşallah cnm!!!

nasıl gidicekisnm okadar yola canım hamilelere uzun yol vermiyolar. bizde 2 saatlik yere gidicez en fazla.

kız maynak gelmiyim oraya.. ben taa 8 kasımda bıraktım sigaraı. bebişime hazırlık olsun diye...

git anam sen ayran süt iç.. aaaaaa lmaz:

:lepi:

alışsın güjelimmmmmmmmm emziğini rakıya banıcam ben daha :ecrin_bebek::lepi::roflol:

yok ya bira zaten sevmem de hani tatilde çok coşarsam seçenek olsun malum :içelim:

bu arada bu nemlendirici hakkında sen ne düşünüyosun? ben çok beğendim ama esin çok güldü banaaaaaa mafoldumben en ucuz Fakir Toti Ultrasonik Buhar Makinası / Nem Cihazı fiyatı akakce.com'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…