ya kızlar bebeğin olduğu yerde ara ara sancı kramp arası bir şey hissediyor musunuz???
oh yaaaaaaaa gel buraya öpücem Şeniz
aklım çıktı arada oluyordu ama son bir saattir falan sık sık olmaya başladı drum da şehir dışında dedim noluyoruz :1shok:
ay peliin allah razı olsun nasıl içimi rahatlattın tek cümleyle bilemezsinnnnnnnn :Saruboceq:
Evet ara sıra bende de oluyor ama kafaya takmamaya çalışıyorum zaten çok pimpirikliyimdir. O yüzden normal gibi geliyor. Anneme de sordum çok fazla şiddetli olmadığı sürece bir sorun olmayacağını söyledi. Daha önce doktorum da söylemişti zaten.
yaaaaa benim miniş çoook tembel ben daha hiiiçbişey hissetmiyorum.
Ama ara sıra sancı oluyo bendede...
bendede oulyo normalde hiç bi ağrı olmuyodu 4 5 günde bi hafif bişeyler oluyodu şu bir haftadır hergün ani hareketlerimde falan oluyo doktorum normaldedi zaten ikinci trimesterin en belirgin işaretlerindenmiş
inşallah ulaşalım da gezerim de yerim de yerimseniben tahmin etmişsindir o yörede neler yiyebileceğimi cokacimcoook
inşallah sen de sağlık haberlerini alıp çocuğunu gezmeye götüreceksin arkadaşım ben inanıyorum :Saruboceq:
Amin teyzesi amin. O bir gelsin sağlıkla ben nerelere götürüceğim, ne çok gezdireceğim onu.
Ebrucum geçmiş olsun....Hangi hoca baktı sana cerrahpaşada? Özel muayenlerine git 300 tl bayıl etrafını bırak ayagında pervane oluyorlar. İnsan hayatı çok basit onlara göre ama iş paraya döküldümü kendilerini unutuyorlar.....Canım ben geçen sene çapa da yaşadım o olayları...
Merhaba arkadaslar ben klube yeni uye oldum insallah aralık annesi olacağım bende..16+4 haftalık hamileyim..ikinci gebeliğim..2 yaşında bir kızım var..Eskisehir'de yaşıyorum..aranızda var mı Eskişehir'de yaşayan hala bir doktor bulamadım..tavsiyelerinizi bekliyorum..
Bir de bu tickerları nasıl kaydediyorsunuz?
Çok teşekkür ederim canım..umarım başarmışımdır..bu arada Eskişehir'de yaşayan arkadaşlar ne olur doktor tavsiyelerinizi bekliyorum..
Çok teşekkür ederim canım..umarım başarmışımdır..bu arada Eskişehir'de yaşayan arkadaşlar ne olur doktor tavsiyelerinizi bekliyorum..
Ebrucum geçmiş olsun....Hangi hoca baktı sana cerrahpaşada? Özel muayenlerine git 300 tl bayıl etrafını bırak ayagında pervane oluyorlar. İnsan hayatı çok basit onlara göre ama iş paraya döküldümü kendilerini unutuyorlar.....Canım ben geçen sene çapa da yaşadım o olayları...
Seyfettin Uludağ baktı. Bölüm başkanıymış ya bir de beyefendi yoğundu tabii ne yapsın. 7 saat bekletip toplam bir dakika baktı 30 sn'de konuştu. O da benimle değil asistanlarıyla. Beni muhattab bile almadı. Tek muhattab aldığı kısım "kızım sıyırsana şu çamaşırını ben mi yapayım" şeklinde son derece terbiyesizce ve çirkince ettiği laftı.
300 tl de vermeye razıydım ben ama bahsetmiştim ya Rıza Madazlı'nın odasına gittim size özel muayeneye gelmek istiyorum kaçıncı haftama randevu alayım diye sordum hiç gerek yok burada bakılsın randevu alın dedi.
Böyle olacağını bilseydim ne olursa olsun özeline giderdim. Ama gerek kalmaz inşallah.
canım çok geçmiş olsun tekrar..
doğru doktoru bulmak çok önemli hele bizim gibi tedirgin hamileler için.
inşallah bundan sonra doğru doktorlara rastlarsın,seni anlayan ilgilenen..
öpüyorum seni tatlım.
Aslında beni takip eden kendi doktorum çoook iyi birisi. Bu perinatolojiye de o yönlendirdi kisti görünce, bir uzman göz baksın diye. Ama ben hiçbir hayrını görmedim. Beni rahatlatan yine kendi doktorumun açıklamaları oldu. Bir de internetten araştırdıklarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?