2009 Aralık Anneleri

ya kızlar bebeğin olduğu yerde ara ara sancı kramp arası bir şey hissediyor musunuz???

bendede oulyo normalde hiç bi ağrı olmuyodu 4 5 günde bi hafif bişeyler oluyodu şu bir haftadır hergün ani hareketlerimde falan oluyo doktorum normaldedi zaten ikinci trimesterin en belirgin işaretlerindenmiş

kaydirigubbakcemile3
öp cnmcım öp
Allah sendende razı olsun

yaaaaa benim miniş çoook tembel ben daha hiiiçbişey hissetmiyorum.
Ama ara sıra sancı oluyo bendede...

bendede oulyo normalde hiç bi ağrı olmuyodu 4 5 günde bi hafif bişeyler oluyodu şu bir haftadır hergün ani hareketlerimde falan oluyo doktorum normaldedi zaten ikinci trimesterin en belirgin işaretlerindenmiş

ya bir yanım "kuzucum büyüyor ondan" diyordu ama bir yandan da daha sık olmaya başlayınca ve malum korku dağları bekleyince :1shok::1shok: falan oldum

allah hepinizden razı olsun kızlar :Saruboceq: öyle bir rahatlattınız ki içimi bilemezsiniz mafoldumben

Amin teyzesi amin. O bir gelsin sağlıkla ben nerelere götürüceğim, ne çok gezdireceğim onu.

Ebrucum geçmiş olsun....Hangi hoca baktı sana cerrahpaşada? Özel muayenlerine git 300 tl bayıl etrafını bırak ayagında pervane oluyorlar. ınsan hayatı çok basit onlara göre ama iş paraya döküldümü kendilerini unutuyorlar.....Canım ben geçen sene çapa da yaşadım o olayları...

aaaa mediha bizim günlerimiz aynıııııı kaydirigubbakcemile5
belli mi seninkinin cinsiyeti?

hadi bakalım ben son 52 dakikamı sayıyorum herkese iyi tatiller ve sağlıklı hamilelikler diliyorum zemuszemus
döndüğümde iyi haberlerinizi alırım inşallah :Saruboceq: temmuz sonu görüşmek üzereeee :sm_cool::teytey:

Merhaba arkadaslar ben klube yeni uye oldum insallah aralık annesi olacağım bende..16+4 haftalık hamileyim..ikinci gebeliğim..2 yaşında bir kızım var..Eskisehir'de yaşıyorum..aranızda var mı Eskişehir'de yaşayan hala bir doktor bulamadım..tavsiyelerinizi bekliyorum..

Bir de bu tickerları nasıl kaydediyorsunuz?

merhaba hoşgeldin allah tamamına erdirsin
2-3 arkadaşımız var Eskişehir'de yaşayan
tickerı yapınca sana verilen linki profil sayfandan kilo&doğum takibi (yanlış hatırlamıyorsam) yazan yere yapıştırıyorsun o kadar

Çok teşekkür ederim canım..umarım başarmışımdır..bu arada Eskişehir'de yaşayan arkadaşlar ne olur doktor tavsiyelerinizi bekliyorum..

Çok teşekkür ederim canım..umarım başarmışımdır..bu arada Eskişehir'de yaşayan arkadaşlar ne olur doktor tavsiyelerinizi bekliyorum..

bir de ilk sayfalarda yazmıştı arkadaşlar mcetin1 ve turkuaz&turkuaz eskişehirli onların mesajlarını aratırsan görebilirsin isimleri

hadi ben kaçtımmmmm:sm_cool:

Seyfettin Uludağ baktı. Bölüm başkanıymış ya bir de beyefendi yoğundu tabii ne yapsın. 7 saat bekletip toplam bir dakika baktı 30 sn'de konuştu. O da benimle değil asistanlarıyla. Beni muhattab bile almadı. Tek muhattab aldığı kısım "kızım sıyırsana şu çamaşırını ben mi yapayım" şeklinde son derece terbiyesizce ve çirkince ettiği laftı.
300 tl de vermeye razıydım ben ama bahsetmiştim ya Rıza Madazlı'nın odasına gittim size özel muayeneye gelmek istiyorum kaçıncı haftama randevu alayım diye sordum hiç gerek yok burada bakılsın randevu alın dedi.
Böyle olacağını bilseydim ne olursa olsun özeline giderdim. Ama gerek kalmaz inşallah.

slm kızlar,herkes iyidir umarım,geçmişi pek okuyamıyorum başım dönüyo sonraaa:)
ben istanbula dönünce doktorma gittim ve testi tekrarlayalım dedi,çünkü bana yapılan zaman yanlış zamanmış ve buda sonucu etkiler dedi.
bugün sonucumu aldım rabbime şükür sonuç gayet güzel çıktı.
ilk test 1:109ken bu 1:3627 çıktı.
adanada gittiğim doktoru şikayet edicem eşim çok sinirli özellikle bize 1 haftada neler yaşattı diyo.yeni sonucu fakslayıp şikayet edicek.
eğer o adama inansaydım gereksiz ve tehlikeli zamanda amniyosentez yaptıracaktım.insan hayatı bazı doktorlar için ne kadar ucuz yaa.adamlar para için neleri riske atıyo.çok sinirliyim.
ama çok şükür rabbime ki bebeğim gayet iyi ve sonucum güzel çıktı.
haber vereyim sizlere dedim.
hepinizi öpüyorum kızlar..
bu arada benide listeye ekle nehircim,oğlum olacak inşallah :)

canım çok geçmiş olsun tekrar..
doğru doktoru bulmak çok önemli hele bizim gibi tedirgin hamileler için.
inşallah bundan sonra doğru doktorlara rastlarsın,seni anlayan ilgilenen..
öpüyorum seni tatlım.

canım çok geçmiş olsun tekrar..
doğru doktoru bulmak çok önemli hele bizim gibi tedirgin hamileler için.
inşallah bundan sonra doğru doktorlara rastlarsın,seni anlayan ilgilenen..
öpüyorum seni tatlım.

Aslında beni takip eden kendi doktorum çoook iyi birisi. Bu perinatolojiye de o yönlendirdi kisti görünce, bir uzman göz baksın diye. Ama ben hiçbir hayrını görmedim. Beni rahatlatan yine kendi doktorumun açıklamaları oldu. Bir de internetten araştırdıklarım.

bizi sürekli takib eden doktor iyi olsunda arada bu tarz sıkıntıları hemen hemen herkes yaşıyo.
sen amniyosentez yaptırmışmıydın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…