2009 Aralık Anneleri

Bendede oluyo canım bende korkuyorum doktorumultrasonla baktıında bi problem görmediği için bende söylemedim benden beyaz akıntı geliyor

banada doktorum aslında bir ay sonrasına randevu vermişti ama o kadar uzun süre dayanamıcam ve yarın gidicem.inşallah önemli birşey değildir. birşey olucak diye çok korkuyorum bende.

Gördüm kızını Pelinciğim maaşallah minişine. Bana da aynı buna benzer bir fotosunu vermişti doktor önceki kontrolümde ama ben bir sonraki hastaya kaptırdım resmini oğlumun. Artık kendi çocuğu diye bakıp duruyordur. Masadan kalkarken elimden düşürmüşüm resmi farkedemedim. Zaten aklımda pek başımda değildi kistler yüzünden. Hemşire de alıp masanın üstüne koymuş. Benden sonra muayene olan kadına da dedi ki bu sizden düştü herhalde kadın da alıp tam dosyasına koyarken gördüm benim oğluşun resmi olduğunu ama bir şey de diyemedim aldı gitti bir güzel kadın.

Kızlar bide nasıl doğum yapıcaz dokorlar bunu kaç aylııkken söyler bileniniz varmı yardımcıolurmusunuz

eslemnur kesinlikle önceden sormamak lazım bnce doktora. çnk geneli sezaryene yönelior malum tamamen duygusal meseleden dolayı.

normal doğum yapacak şekılde bi izlenim bırakmak lazım. ha eğer bir sorun belirirse hamilelik sırasında veya doğum esnasında, o zaman sezaryen gerekecek ve bunu da dr belirtecektir tabi.

bn kızımda sezaryen oldum. bel fıtığı var çnk bnde. beyin cerrahı epidural bile istemıorum dedi.

haziran annelerinin doum hiikayelerini okudum.

çookkkkkkkkk imrendim normal doum yapanlara. hemen gormuşler bebeklerini ve ayağa da kalkmışlar. (maşallah)

Bir de dediğin gibi deneyeyim bakalım. Çikolata ve dondurma yiyincede hareketleniyorlarmış.

acaba diyorum, anlamı gramerinde besbelli olan ve kız ismi türk ismi olduğu aşikar olan bir isim mi olsa diyorum bu ara

mesela ipek, gözde vs vs vs

(kimse nasıl yazılıor da demez, nasıl okunuyor da demez, anlamı deme gibi şansı hiç ama hiççççççççççç olmazzzz) heheheheh :lepi:
lülülülülülü

ablamın kızları
nehir-ırmak ablam pınar annem ipek
diger akrabalardan
ayşenur duru duygu irem basak sena eylül zeynep esma
belki sana fikir verir

ablamın kızları
nehir-ırmak ablam pınar annem ipek
diger akrabalardan
ayşenur duru duygu irem basak sena eylül zeynep esma
belki sana fikir verir

çok tşk ederim canım. güzel fikirler

ama bilhassa annenin isminin ipek olması bni pek cezbetti. harika bişey yaaa; ipek teyze... ipek anne...

ipek gibi bi kız.. hem güzel, hem narin..bi de akıllı olursa .. offffffffsositososito ne şahane olur demi

sen tuttun bu ipek ismini
tutmuşken bırakma ıstersen :)

arkadaş olmamız
sonrada albume bakman lazım
arkadas olalımda tanışalım ben pelin senın adın neydı

tamam kabul ettım pelınn,,şimdi bakıcam albumune..ismim fatoş bana fd dıyebılırsın,,butun arkadaşlarım oyle dıyo,,alıştım bende ıyıce:)

pelın baktım canım,,allah bağişlasın,,sen ne kadarlıık hamıleydınn,,nası da net gozukuyo bebışın yuuzu maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…