Bendede oluyo canım bende korkuyorum doktorumultrasonla baktıında bi problem görmediği için bende söylemedim benden beyaz akıntı geliyor
isim açısından. ve bu da güzel bişey.
bizimki de KIZ.
ve birrrr tane bile ilgimizi dikkatimizi çeken isim yokmafoldumben
her birine ayrı bi kulp takıoruz biz veya başkası..:uhm:
bız daha bebiş yokken karar vermiştik erkek ismide kız ismide hazırdı cnm
kulp takanları umursama önemlı olan senın ve babasının begenmesı
çok zor ama haklısın Allahtan isim vardı aklımızda yoksa gerçekten zorlayıcı bir iş
bide çogu ısım yakın akrabanda oluyor dahada sıkıntıya sokuyor insanı
Kızlar bide nasıl doğum yapıcaz dokorlar bunu kaç aylııkken söyler bileniniz varmı yardımcıolurmusunuz
canımm bak onerdığım şeyı yapmanı tavsıye ederımm,,gece sütt iç ve uzan beklee...bı kaç kere tekrarla buunu bakalım sende de aynı sonucu verecek mı..benım kı cok hareketlı değil mesela ultrasonda donmemıştı bı turlu
ama gunde en az bı kere hıssedıyorum.
Gördüm kızını Pelinciğim maaşallah minişine. Bana da aynı buna benzer bir fotosunu vermişti doktor önceki kontrolümde ama ben bir sonraki hastaya kaptırdım resmini oğlumun. Artık kendi çocuğu diye bakıp duruyordur. Masadan kalkarken elimden düşürmüşüm resmi farkedemedim. Zaten aklımda pek başımda değildi kistler yüzünden. Hemşire de alıp masanın üstüne koymuş. Benden sonra muayene olan kadına da dedi ki bu sizden düştü herhalde kadın da alıp tam dosyasına koyarken gördüm benim oğluşun resmi olduğunu ama bir şey de diyemedim aldı gitti bir güzel kadın.[/QUOT
ay cnm ya hiç gulesim yoktu
atlasaydın ustune kadının ver ogluşumun fotosunu dıye :)
şaka biryana daha ne fotoları olacak Allahın ıznıyle
isim açısından. ve bu da güzel bişey.
bizimki de KIZ.
ve birrrr tane bile ilgimizi dikkatimizi çeken isim yokmafoldumben
her birine ayrı bi kulp takıoruz biz veya başkası..:uhm:
bende aynı konudan muzdarıbım,,,ne bulsak yok şoyle derler yok boyle kısaltırlar dıye vazgecıyoruz,,mesala deva ismını begendık sonra buna deve derler dedık,,hira ısmınee yokk kımı hiraaa dıye uzatır kımı hiiiira der dıye vazgectık..tuana ısmını yazamazlar tuvana falan yazarlar dıye vazgectıkk...nolcakk bılmıyorumm,,bı ana once ısmıyle seslenmek ıstıyoruzz ama olmuyoo:umursamaz:
bu konuya frrransız kaldım,,ne fotosuu bunlarrr???
acaba diyorum, anlamı gramerinde besbelli olan ve kız ismi türk ismi olduğu aşikar olan bir isim mi olsa diyorum bu ara
mesela ipek, gözde vs vs vs
(kimse nasıl yazılıor da demez, nasıl okunuyor da demez, anlamı deme gibi şansı hiç ama hiççççççççççç olmazzzz) heheheheh :lepi:
lülülülülülü
bebişlerin ultrason çıktıları
Gördüm kızını Pelinciğim maaşallah minişine. Bana da aynı buna benzer bir fotosunu vermişti doktor önceki kontrolümde ama ben bir sonraki hastaya kaptırdım resmini oğlumun. Artık kendi çocuğu diye bakıp duruyordur. Masadan kalkarken elimden düşürmüşüm resmi farkedemedim. Zaten aklımda pek başımda değildi kistler yüzünden. Hemşire de alıp masanın üstüne koymuş. Benden sonra muayene olan kadına da dedi ki bu sizden düştü herhalde kadın da alıp tam dosyasına koyarken gördüm benim oğluşun resmi olduğunu ama bir şey de diyemedim aldı gitti bir güzel kadın.[/QUOT
ay cnm ya hiç gulesim yoktu
atlasaydın ustune kadının ver ogluşumun fotosunu dıye :)
şaka biryana daha ne fotoları olacak Allahın ıznıyle
Vallaha ben ceplerimi falan araştırıp acaba benimki miyidi diye bakınana kadar uçtu gitti kadın yaaa kaydirigubbakcemile3
Gerçi dediğin gibi daha ne fotolarını göreceğiz inşallah hele bir de üç boyutluda ne kadar net görünüyor.
ablamın kızları
nehir-ırmak ablam pınar annem ipek
diger akrabalardan
ayşenur duru duygu irem basak sena eylül zeynep esma
belki sana fikir verir
bende gormekk ısterımm,,nerdenn bakıcazzz pekiii
çok tşk ederim canım. güzel fikirler
ama bilhassa annenin isminin ipek olması bni pek cezbetti. harika bişey yaaa; ipek teyze... ipek anne...
ipek gibi bi kız.. hem güzel, hem narin..bi de akıllı olursa .. offffffffsositososito ne şahane olur demi
Vallaha ben ceplerimi falan araştırıp acaba benimki miyidi diye bakınana kadar uçtu gitti kadın yaaa kaydirigubbakcemile3
Gerçi dediğin gibi daha ne fotolarını göreceğiz inşallah hele bir de üç boyutluda ne kadar net görünüyor.
ne zamn cektıreceksınız 3 boyutlu?
arkadaş olmamız
sonrada albume bakman lazım
arkadas olalımda tanışalım ben pelin senın adın neydı
pelın baktım canım,,allah bağişlasın,,sen ne kadarlıık hamıleydınn,,nası da net gozukuyo bebışın yuuzu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?