2009 Aralık Anneleri

gelişimiyle ilgli dedi doktor ama ii gelişmiş dedi maşallah diyelimde .bu arada ozaman ben büyük ihtimalle kaısm annesi olacağım.buaaa cnm senin ikinci kızınmı.allah bağışlasın

Bence öncelikle doktoruna kulak ver. Ama ben de aynı şeyleri yaşadım iki hafta öncesine kadar bu problemim vardı benim de.Üstelik benimki pembe değil baya baya kırmızıydı. Doktorum hep sakin olmamı söyledi. Sürekli dinlendim. Öncelikle ruhsal açıdan relax olmamız gerekiyor. Tabi yaşayınca insan raht olamıyor ama yine de elinden geleni yap. Altı ay boyunca bu şikayeti olanlar varmış. Kanamanın bebeğin yakınlarında olmaması iyiye işaretmiş. Geçmiş olsun.

18+2de bende de var bu özür sanırım. geçmişi okudum benden küçükler hissedebiliyor ben de hissetmek istiyorum artıık :bbo:

İyi düşün. inşallah bişiy olmaz. Allahın izniyle sağlıklı bebişlerimiz olacak. :1hug:

amın canım amın ısallah yuce Allahıma dua edıyorum :Saruboceq::Saruboceq:
sancılarım azaldı hatta suan hıc yok cok sukur...sureklı yatıyorum...yarın dr gıdene kadar hıcbısey yapmıcam..
:çok üzgünüm:

18+2de bende de var bu özür sanırım. geçmişi okudum benden küçükler hissedebiliyor ben de hissetmek istiyorum artıık :bbo:

kızlar hssetmek ıcın sekerlı bıseyler yıyın ozaman bebısınız sıze mutlaka slm verıyor :)) gaz sancısı olmamasına dkkat edın ama :)

kızlar hssetmek ıcın sekerlı bıseyler yıyın ozaman bebısınız sıze mutlaka slm verıyor :)) gaz sancısı olmamasına dkkat edın ama :)

bal, pekmez yiyorum yiyorum ama bebek kıpırtısı olduğunu düşündüğüm bir şey yaşamadım malesef. belki de karnımdaki hareketleri ayırt etme konusundadır özrüm :)

bal, pekmez yiyorum yiyorum ama bebek kıpırtısı olduğunu düşündüğüm bir şey yaşamadım malesef. belki de karnımdaki hareketleri ayırt etme konusundadır özrüm :)

selam...ıyıce yoğunlaşırsan ayırt edebılırsınn,,boylee damarr atmasıı gıbı oluyo...zaten cok aşagıda oluyo fark edılıyoo..inşş en kısa zamanda yaşarsın

içimdee olduğunu düşündükçe duygulanıp aglıyorumm,,hareketleri bı yana bunu bılmek orda olduğunu ve benle beraber yaşadığını blmek bıle benı mutlu etmeye yetıyoo..rabbım ıyı kı verdı onları bıze.hiç üzülüp stres yapmayın kızlarr,mutlaka o guzel duyguyuya yaşatacaklarr bı gunn..

üçlü test sonuçlarımı aldım bugün henüz doktora yorumlatmadım. risk 1:295 miş. netten araştırmalarıma göre farklı risk sınırı söyleyenler var. sizin bilginiz nedir?

bnnde daha once fıtıl kullndım ama banamısın demıyor....

Selam kızlar dün bendede bi kaç damla kahverengi akıntı oldu açık renkte ama
hemen dr.u aradık ilaç verdi dinlenmem gerekiyormuş sürekli yatıyorum
akşamdan beri hiçbişey yok.inş. kötü bişey olmaz.:Saruboceq: biraz kendimi yormuştum
ondan oldu sanırım aman kızlar dikkat edin kendinizea.s.

Herkeslere gunaydin hihoyyytDun doktora gittim . Enfeksiyon durumu icin testlerin sonuclarini filan bakti kum da dokuyomusum :) Ust uste gelir dedikleri boyle bisey olsa gerek . Gerci buna sukur rahimde kasilma filan yok . O yuzden tehlikem gecti sayilir. kaydirigubbakcemile2

canım normal doğumda şu dikişler çok korkutuyo beni ebelere güveniyoruz benim arkadaşım resmen mahvettiler diyo makata kadar kesmişler kızı hem içten hem dıştan bi türlü karar veremedim doktorla daha konuşmadım hayırlısı olsun

Günaydın Burcu, geçmiş olsun, kumu çabuk dökmenle ilgili bişey yapılabiliyor muymuş ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…