fatmacımm bzmki de bi hafta önde. önceki kızım 2 3 gün önde giderdi.
Ya döllenmeyle alakalı yada gelişimle alakalı, tam bi araştırma yapmadım bn:)
allahın izniyle kötü bişey olmadığı kesin ama:)a.s
merhaba arkadaşlar. sabahtan giremedim ama yazılanları az çok okudum. bende şuan bebeşimi hissetmiyorum. ilk hamilelikte normalmiş bu öyle okumuştum. size bir sorum olacak arkadaşlar biraz özel ama. benim bir kaç kezdir pempe akıntım oluyor doktoruma sordum çok önemli değil ama önlem olarak düşük ilacı vereyim dedi onu kullanıyorum şu an. ama hala sık sık olmasada ara sıra görüyorum aynı şeyi. birde akıntınızın hiç pelte şeklinde geldiği oluyormu. çok canımı sıkıyor benim bu durumlar. nasipse yarın tekrar gidicem doktoruma içim hiç rahat etmiyor.
gıdıcem bırazdan kocıs gelck almaya...of allahım ne olur bısey olmasın ...dua edın bıze kızlar..
Arkadaşlar benim haftamda olup hissetmeyen bir tek benim herhalde. Aslında bebiş çok hareketliymiş ama bende var bir özür sanırım. Ya da oğluşum annesine rahatsızlık vermemek için nazik hareket ediyor hissettirmiyor kendini bilemiyorum ki.
İyi düşün. inşallah bişiy olmaz. Allahın izniyle sağlıklı bebişlerimiz olacak. :1hug:
18+2de bende de var bu özür sanırım. geçmişi okudum benden küçükler hissedebiliyor ben de hissetmek istiyorum artıık :bbo:
kızlar hssetmek ıcın sekerlı bıseyler yıyın ozaman bebısınız sıze mutlaka slm verıyor :)) gaz sancısı olmamasına dkkat edın ama :)
bal, pekmez yiyorum yiyorum ama bebek kıpırtısı olduğunu düşündüğüm bir şey yaşamadım malesef. belki de karnımdaki hareketleri ayırt etme konusundadır özrüm :)
bnnde daha once fıtıl kullndım ama banamısın demıyor....
bende bazen oturup aglıyorumm ...:)
eslemnur kesinlikle önceden sormamak lazım bnce doktora. çnk geneli sezaryene yönelior malum tamamen duygusal meseleden dolayı.
normal doğum yapacak şekılde bi izlenim bırakmak lazım. ha eğer bir sorun belirirse hamilelik sırasında veya doğum esnasında, o zaman sezaryen gerekecek ve bunu da dr belirtecektir tabi.
bn kızımda sezaryen oldum. bel fıtığı var çnk bnde. beyin cerrahı epidural bile istemıorum dedi.
haziran annelerinin doum hiikayelerini okudum.
çookkkkkkkkk imrendim normal doum yapanlara. hemen gormuşler bebeklerini ve ayağa da kalkmışlar. (maşallah)
Herkeslere gunaydin hihoyyytDun doktora gittim . Enfeksiyon durumu icin testlerin sonuclarini filan bakti kum da dokuyomusum :) Ust uste gelir dedikleri boyle bisey olsa gerek . Gerci buna sukur rahimde kasilma filan yok . O yuzden tehlikem gecti sayilir. kaydirigubbakcemile2
Günaydın Burcu, geçmiş olsun, kumu çabuk dökmenle ilgili bişey yapılabiliyor muymuş ki?
Maalesef hayir . Bugun bi testin sonucu daha cikiyor belki ona gore antibiyotik verebilirmis. Ama kum icin biraz sanci cekceksin dedi. Bol bol su ic 4 lt ye yakin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?