2009 Aralık Anneleri

bizde senı özledik valla
çok merakta bırakma
çok işin olursada iyiyim yaz çık cnm
bak sen yoksun baharı da merak ettık
seçil girmese haber alamayacaktık
merakta bırakmayın bizi
canım benim yaaaaaaa
fırsat buldukça yazıp bilgi vereceğim canım
sağolsun seçil aracı oldu bugün

sagol teyzesi
öykununde beklıyoruz fotojenık fotosunu bu ay
25 temmuzda görücez kısımızı bakalım teyzesi
Kizlar bende ogleden sonra 3 gibi gidicem doktor kontrol icin insallah iyi seyler soyler artik.
fırtıkım güzel haberlerle dönersin inşallah:Saruboceq:

kızlar slm...sıze bısey sorcagm ..bıkacgundur kasıklarıma hafıf hafı sızlamalar gelıyo ve belımde agrıyo aynı zamanda akıntımda artıyor...akıntı koku yapmaya basladı aksama dr gıdıcem...ama korkmaya basladım ..bılgısı olan varmı b u konuda?

merhaba realist.

muhtemelen dr olur boyle şeyler hamilelikte diyecek (inş tabi)

ama neyse ki akşama gidiormuşsun dr a. bizlerden bilgi açısından bu konuda hayır çıkmaz bacım.senden tecrübelencezz biz de akşama buraya yazdığında:)yerimseniben

rabbım yardımcımız olsun ısallah....amın...yazarım aksam ...saol cnm..

Ben akintidan cekenlerdenim. Akinti renkli yada kokulu oldugunda iyi degilmis. Mutlaka doktora git. Ben 1 hafta hastane de yattim

dr aradım ıdrarda bı sorun varmı dedı ?akıntıyı soledım agrın artarsa gel dedı.aksam gıdıcem ısallah...

neden canım ne gıbı bı tehlıke ıcerırmıss acba ?

Akintim benim sari renkliydi gittigimde. Hafifte agrim vardi. Vajinit olmusum ben . Tabi bi de ayni anda idrar yolu enfeksiyonum cikti.Bu ikisi aslinda erken dogum yani bizim icin dusuk tehlikesi nedeniymis. Rahimde kasilma yaparmis. O yuzden kokulu renkli akintilar normal olmayan akintilar.

Ben akintidan cekenlerdenim. Akinti renkli yada kokulu oldugunda iyi degilmis. Mutlaka doktora git. Ben 1 hafta hastane de yattim

kızlar benimde akıntım vardı kokulu doktara gittim iltihap hamilelerin çoğunda oluyor dedi normalmiş bana fitil verdi 6 gün kullanacağım şimdi kesildi

gıdıcem bırazdan kocıs gelck almaya...of allahım ne olur bısey olmasın ...dua edın bıze kızlar..

realist korkma bişey olmaz içini rahat tut .çoğu hamilede oluyormuş zaten.bu arada kızlar bebnim oğlum 5 gün önden gidiyormuş sizdede varmı böle farklılıklar sat ve ultrason arasında

realist korkma bişey olmaz içini rahat tut .çoğu hamilede oluyormuş zaten.bu arada kızlar bebnim oğlum 5 gün önden gidiyormuş sizdede varmı böle farklılıklar sat ve ultrason arasında

fatmacımm bzmki de bi hafta önde. önceki kızım 2 3 gün önde giderdi.

ya döllenmeyle alakalı yada gelişimle alakalı, tam bi araştırma yapmadım bn:)

Allahın izniyle kötü bişey olmadığı kesin ama:)a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…