2009 Aralık Anneleri

günaydın herkese

burcu atlatamadın bi türlü hastalıkları allah daha kötüsünü vermesin tabi..
neyseki bebekle ilgili bi sorun kalmamış sevindim.

Evet Allahtan oyle bir sorunumuz kalmadi. Dun ultrasonda bakarken bu arada elini gosterdi doktor bak parmaklara filan derken resmen el salladi bidik kaydirigubbakcemile2

aaaa çok güzel ya, ben de acayip merak ediyorum nasıl olduğunu daha cinsiyetini bile öğrenemedik.

günaydın herkese

günaydın, evet artık sorun bizlerde çıkmaya başlıyo :)

günaydın herkese

Oyle valla Oznur. Buna sukur diyorum . Dun doktora soyledim benden 2. cikmaz ona gore filan diye . Oyle deme diyo yukarda bir hasta yatiyo dedi 7 aylikmis 7 ay oldu yatiyo hastanede dedi. O yuzden buna sukur .

güzel annecikler herkeze selaaaaaaaaaaamkaydirigubbakcemile3

bucu arkadaşaım kasılmanın geçmesine sevindim ama kum dökmen üzdü beni canım. allah beterinden korusun tabi:Saruboceq: bol bol su iç. şu senin için çok öenmli şu dönemde.

hareketleri hissetmeyen annecikler bu söylediklerinizi tekmeler sizi uykularınızdan uyandırdığı zaman hatırlatırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnn herkesee nasılsınız kızlar

GÜNAYDIN, iyiyiz sen nasılsın, bebiş nasıl?

günaydın canım, şimdiden alıştırıyo mu seninki uykusuzluğa kaydirigubbakcemile3

İciyorum bol bol valla . Wc den gelirken tekrar wc ihtiyacim doguyo
kaydirigubbakcemile3

günaydın canım, şimdiden alıştırıyo mu seninki uykusuzluğa kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
yok teyzesi henüz tekmeler sert değilkaydirigubbakcemile3
seninki nasıl acaba denizcim

kızlar gebeliğimin ilk aylarında idrarda iltihap sorunum vardı hatta anlatmıştım sizlere sıfırlamışım iltihabı günde iki litre su içe içe yok ettim hain iltihapları su içmeye devam kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3:lepi::lepi:

Ayni sorun bende de var simdi bol bol su :)

günaydın gülşahcım
nasıl keyifler
doktorum banada bol bol su içmemei öneriyor. hem havalardan dolayı hemde hamilelik için önemli olduğu için.:1hug:

Ben dün gece tatlı bir şeyler yiyip yattım. Böyle karnımın bir iki değişik yerinde pıt pıt sanki damar atışı gibi bir kıpırtılar oldu ama bir dakikadan az sürdü geçti. Bilemiyorum ki o bebek hareketleri miydi, yoksa gaz mıydı? Çünkü 14 haftalık falanken de oluyordu böyle. Of yaaa kafayı yiyeceğim artık.
MR sonucumda 1' de çıkacak. Onunda stresi bastı. Ama inşallah bu artık yaşadığım son stres olacak.
Ah bebişim bir tekmelesede gece beni uyutmasa razıyım ben yahu. ıNşallah o günleri de göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…