neyse ki ilk üç aylık dönemde değilsin de ilaç kullanılabiliyo. dikkat et kendine.
Evet Allahtan oyle bir sorunumuz kalmadi. Dun ultrasonda bakarken bu arada elini gosterdi doktor bak parmaklara filan derken resmen el salladi bidik kaydirigubbakcemile2
günaydın herkese
burcu atlatamadın bi türlü hastalıkları allah daha kötüsünü vermesin tabi..
neyseki bebekle ilgili bi sorun kalmamış sevindim.
günaydın herkese
burcu atlatamadın bi türlü hastalıkları allah daha kötüsünü vermesin tabi..
neyseki bebekle ilgili bi sorun kalmamış sevindim.
Kızlar ben hiç hareket hissetmiyorumya korkuyorum 17 haftalığım buarada
Kızlar ben hiç hareket hissetmiyorumya korkuyorum 17 haftalığım buarada
günaydınnnnn herkesee nasılsınız kızlar
günaydınnnnn herkesee nasılsınız kızlar
güzel annecikler herkeze selaaaaaaaaaaamkaydirigubbakcemile3
bucu arkadaşaım kasılmanın geçmesine sevindim ama kum dökmen üzdü beni canım. allah beterinden korusun tabi:Saruboceq: bol bol su iç. şu senin için çok öenmli şu dönemde.
hareketleri hissetmeyen annecikler bu söylediklerinizi tekmeler sizi uykularınızdan uyandırdığı zaman hatırlatırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güzel annecikler herkeze selaaaaaaaaaaamkaydirigubbakcemile3
bucu arkadaşaım kasılmanın geçmesine sevindim ama kum dökmen üzdü beni canım. allah beterinden korusun tabi:Saruboceq: bol bol su iç. şu senin için çok öenmli şu dönemde.
hareketleri hissetmeyen annecikler bu söylediklerinizi tekmeler sizi uykularınızdan uyandırdığı zaman hatırlatırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İciyorum bol bol valla . Wc den gelirken tekrar wc ihtiyacim doguyo kaydirigubbakcemile3
süper sevimdim içebilmene canım:lepi:
kızlar gebeliğimin ilk aylarında idrarda iltihap sorunum vardı hatta anlatmıştım sizlere sıfırlamışım iltihabı günde iki litre su içe içe yok ettim hain iltihapları su içmeye devam kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3:lepi::lepi:
kızlar gebeliğimin ilk aylarında idrarda iltihap sorunum vardı hatta anlatmıştım sizlere sıfırlamışım iltihabı günde iki litre su içe içe yok ettim hain iltihapları su içmeye devam kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3:lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?