• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

selam kızlaaaaaaaaaaaaaropuyorumnanaktan
nasıl uykum geldi anlatamam sizemirmirmirmirmirmirmirmir
kedi gibiyim aynı.
Yatacak biryer bulsam hemen kıvrılacağım

uykucu meral hoş geldin bebiş ii uyutuyor seni .nasıl bklm bebişin annesi

kızlar şimdi dr dan geliyorum. ishal salgını varmış dikkat edin. benim hastanemde çoğu hamile ishalden yatıyormuş hemde amip falan çıkıyormuş. dikkat edin. iyice yıkayın sebzeyi meyveyi. bende iyileşirim inş biran önce

bz de noolursa olsun gece 12de bile olsa çıkıoruz ennn fazla 25 dk olabilior, canım çıkıor ağzım ayrılıor ayaklar tavana gelıor...

ama hep okurum bebeklerin zekasında bile etkiliymiş egzersizkaydirigubbakcemile2
ha gayret ebrucumm yapp egzersizlerinikaydirigubbakcemile

Maaşallah size. Çok tembel gördüm kendimi. Neyse pazar günü Sinop'a gidiyoruz. İki haftalığına. Orada başlarım artık hem yürüyüşe hem de yüzmeye. Ama kulaç atarak yüzmemek gerekiyormuş. Sırt üstü ya da süzülerek yüzmek lazımmış. Karnın gerilmemesi açısından.

kızlar şimdi dr dan geliyorum. ishal salgını varmış dikkat edin. benim hastanemde çoğu hamile ishalden yatıyormuş hemde amip falan çıkıyormuş. dikkat edin. iyice yıkayın sebzeyi meyveyi. bende iyileşirim inş biran önce

aman Allah uzak etsin sen neden gıttın miden için kontrole mı bahar şimdi nasılsın

h.g. bahar..
hyrdır? farklı bişeymı çıktı sende? yoksa kontrol müydü?

kızlar şimdi dr dan geliyorum. Ishal salgını varmış dikkat edin. Benim hastanemde çoğu hamile ishalden yatıyormuş hemde amip falan çıkıyormuş. Dikkat edin. Iyice yıkayın sebzeyi meyveyi. Bende iyileşirim inş biran önce

hadi cnm ya .nedir bu hamilelerin çektiği cnm iltahaplar dişler şimdide ishal

selam meral
artık musaid olamaıyorsun anlaşılan
uyuyacak yer bile bulamadıgına göre :)
selam canım
yıllık izin öncesi işler çok fena yoğunlaşırıyor.
of sıcak bir yandan uyku bir yandan
hayırlısıyla akşam olsada evime gitsem

meral ve pelin hoşgeldiniz:)
canım selam nasılsın hoşbuldukopuyorumnanaktan
uykucu meral hoş geldin bebiş ii uyutuyor seni .nasıl bklm bebişin annesi
ah teyzesi sorma kendiside uyuyor beni de uyutuyor.
yemekten sonra sonra inan kıvrılacak yer arar oldum.

bahar evet çok fazla ishal salgını var.
bizim şirkette dünden buyana 15 kişi ishal vakasıyla revirde serum takıldı.
aman kızlar dikkat edin. çok sıcaklarda dışarı filanda çıkmayın.
hamilelikte ishal daha büyük risk içeriyor:sinifsinif:

[/QUOTE]canım selam nasılsın hoşbuldukopuyorumnanaktan

hamilelikte ishal daha büyük risk içeriyor:sinifsinif:[/QUOTE]

iyiydim valla meralcim bn.
ama şu an şu ishal olayından dolayı acaip bi tırsık hal aldım
mafoldumben:sinifsinif::1shok:fisfisfis:1no2::sm_confused::uhm:

canım selam nasılsın hoşbuldukopuyorumnanaktan

hamilelikte ishal daha büyük risk içeriyor:sinifsinif:[/QUOTE]

iyiydim valla meralcim bn.
ama şu an şu ishal olayından dolayı acaip bi tırsık hal aldım
mafoldumben:sinifsinif::1shok:fisfisfis:1no2::sm_confused::uhm:[/QUOTE]

dikkat edicez arkadaşım

kızlar pardon yazamadım hemen işler vardı. ben çarşambadan beri ishalim. günde 3 kereden sonra tehlikeli oluyormuş bende günede 1 yada 2 oluyor. dr ilaç verdi ama ben kullanmıcam. patates muz falan yiyiyorum bol su. böle durumlarda bebek için en önemli suymuş. daha fazla içiyorum artık. yağlı yeme dedi. bakalım inş geçer

kızlar pardon yazamadım hemen işler vardı. ben çarşambadan beri ishalim. günde 3 kereden sonra tehlikeli oluyormuş bende günede 1 yada 2 oluyor. dr ilaç verdi ama ben kullanmıcam. patates muz falan yiyiyorum bol su. böle durumlarda bebek için en önemli suymuş. daha fazla içiyorum artık. yağlı yeme dedi. bakalım inş geçer
kızım sen kusmanın yanında birde ishalemi tutuldun
bahar'cım fırsat buldukçada yat dinlen canım.
kızlar hakikaten dikkat etmek şart
çok geçmiş olsun fıstıkım benim

Evet arkİdİŞler dİkkat etmek lazım Çok zaten havalarda acayİp sıcakkkk

ah bu sıcaklar beni mahvetti zaten

geçmiş olsun cnm ya
sarı lebllelı ve şeftalıde ishale iyi gelir
aman dikkat et

deli gibi şeftali yiyiyorum banamısın demiyo popom durmuyo valla :)))
meralll bide dediğin gibi kusmada devam. kızım ben bitmişim umrunda değil insan gelir acık bakar arkadaşına yaaa kafamçokkarıştı

deli gibi şeftali yiyiyorum banamısın demiyo popom durmuyo valla :)))
meralll bide dediğin gibi kusmada devam. kızım ben bitmişim umrunda değil insan gelir acık bakar arkadaşına yaaa kafamçokkarıştı

kıyamam ben sana tatlı arkadaşım
sen iste bakarım valla ne olacakki
bende bazı deterjan ve sıvı sabun kokularına karşı aşırı duyarlı oldum.
ne olacak benim halimde bilmem.
allahdan kusma yok
muz ve patatesde iyi gelir canım san.

ay ewt fatmacıgım ya allah yardımcınız olsun ayın 24 unde detaylı ultrasona girip
inşallah iyi sonuçlarımı alıp izmire gelecegım o gun
babam klima taktıracak yoksa hayatta evde duramazsın dıyor

hadi hayırlısı cnm ben çektirdim çok güzel bişey ilk kez tam bir bebk görüyorsun birde foto veriyorlar yüz fotosu müthiş bişey .izmir yanıyor cnm yanıyor .

Back
X