selam kızlaaaaaaaaaaaaaropuyorumnanaktan
nasıl uykum geldi anlatamam sizemirmirmirmirmirmirmirmir
kedi gibiyim aynı.
Yatacak biryer bulsam hemen kıvrılacağım
uykucu meral hoş geldin bebiş ii uyutuyor seni .nasıl bklm bebişin annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlaaaaaaaaaaaaaropuyorumnanaktan
nasıl uykum geldi anlatamam sizemirmirmirmirmirmirmirmir
kedi gibiyim aynı.
Yatacak biryer bulsam hemen kıvrılacağım
bz de noolursa olsun gece 12de bile olsa çıkıoruz ennn fazla 25 dk olabilior, canım çıkıor ağzım ayrılıor ayaklar tavana gelıor...
ama hep okurum bebeklerin zekasında bile etkiliymiş egzersizkaydirigubbakcemile2
ha gayret ebrucumm yapp egzersizlerinikaydirigubbakcemile
kızlar şimdi dr dan geliyorum. ishal salgını varmış dikkat edin. benim hastanemde çoğu hamile ishalden yatıyormuş hemde amip falan çıkıyormuş. dikkat edin. iyice yıkayın sebzeyi meyveyi. bende iyileşirim inş biran önce
kızlar şimdi dr dan geliyorum. ishal salgını varmış dikkat edin. benim hastanemde çoğu hamile ishalden yatıyormuş hemde amip falan çıkıyormuş. dikkat edin. iyice yıkayın sebzeyi meyveyi. bende iyileşirim inş biran önce
kızlar şimdi dr dan geliyorum. Ishal salgını varmış dikkat edin. Benim hastanemde çoğu hamile ishalden yatıyormuş hemde amip falan çıkıyormuş. Dikkat edin. Iyice yıkayın sebzeyi meyveyi. Bende iyileşirim inş biran önce
selam canımselam meral
artık musaid olamaıyorsun anlaşılan
uyuyacak yer bile bulamadıgına göre :)
meral ve pelin hoşgeldiniz:)
canım selam nasılsın hoşbuldukopuyorumnanaktan
ah teyzesi sorma kendiside uyuyor beni de uyutuyor.uykucu meral hoş geldin bebiş ii uyutuyor seni .nasıl bklm bebişin annesi
yemekten sonra sonra inan kıvrılacak yer arar oldum.
bahar evet çok fazla ishal salgını var.
bizim şirkette dünden buyana 15 kişi ishal vakasıyla revirde serum takıldı.
aman kızlar dikkat edin. çok sıcaklarda dışarı filanda çıkmayın.
hamilelikte ishal daha büyük risk içeriyor:sinifsinif:
slm kızlar nasılsınız
ben sıcaklardan dolayı pek mayışık vaziyetteyım
kızım sen kusmanın yanında birde ishalemi tutuldunkızlar pardon yazamadım hemen işler vardı. ben çarşambadan beri ishalim. günde 3 kereden sonra tehlikeli oluyormuş bende günede 1 yada 2 oluyor. dr ilaç verdi ama ben kullanmıcam. patates muz falan yiyiyorum bol su. böle durumlarda bebek için en önemli suymuş. daha fazla içiyorum artık. yağlı yeme dedi. bakalım inş geçer
Evet arkİdİŞler dİkkat etmek lazım Çok zaten havalarda acayİp sıcakkkk
pelincim sorma birde izmiri düşün yanıyor burası valla .
kızlar pardon yazamadım hemen işler vardı. ben çarşambadan beri ishalim. günde 3 kereden sonra tehlikeli oluyormuş bende günede 1 yada 2 oluyor. dr ilaç verdi ama ben kullanmıcam. patates muz falan yiyiyorum bol su. böle durumlarda bebek için en önemli suymuş. daha fazla içiyorum artık. yağlı yeme dedi. bakalım inş geçer
deli gibi şeftali yiyiyorum banamısın demiyo popom durmuyo valla :)))
meralll bide dediğin gibi kusmada devam. kızım ben bitmişim umrunda değil insan gelir acık bakar arkadaşına yaaa kafamçokkarıştı
ay ewt fatmacıgım ya allah yardımcınız olsun ayın 24 unde detaylı ultrasona girip
inşallah iyi sonuçlarımı alıp izmire gelecegım o gun
babam klima taktıracak yoksa hayatta evde duramazsın dıyor