• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kıyamam ben sana tatlı arkadaşım
sen iste bakarım valla ne olacakki
bende bazı deterjan ve sıvı sabun kokularına karşı aşırı duyarlı oldum.
ne olacak benim halimde bilmem.
allahdan kusma yok
muz ve patatesde iyi gelir canım san.

aynısı bende de oldu meral
evdeki sıvı sabun yumuşatıcı ve eşimin parfumu degişti
ki senelerdir aynı kokulardı hepsi
evın yanındakı fırının ekmegın kokusu 1 kere agır geldi diye tiksindim yiyemiyorum
uzakta baska fırından ekmek aldırıyorum artık
:(

evın yanındakı fırının ekmegın kokusu 1 kere agır geldi diye tiksindim yiyemiyorum

ah pelincim ah
gececektir elbet
hamile kaldığımdan buyana ne türk kahvesi ne de nescafe içebiliyorum. içmeyi bırak yapılırken kokularına dahi tahammül edemiyorum.kaydirigubbakcemile3

ah pelincim ah
gececektir elbet
hamile kaldığımdan buyana ne türk kahvesi ne de nescafe içebiliyorum. içmeyi bırak yapılırken kokularına dahi tahammül edemiyorum.kaydirigubbakcemile3

en kötüsü sudan tiksinmek yaaa. en gerekli şeyken, içememek.. iğğyyyy (yaşadım da sizden uzak)

Of kızlar sırtım felaket aĞrıyorrr yaaa bu sandalyede oturmak benı mahvedıyor.sırtlık alacaĞım olmuyor bÖyle

en kötüsü sudan tiksinmek yaaa. en gerekli şeyken, içememek.. iğğyyyy (yaşadım da sizden uzak)
hakikaten en kötüsüde suyu içememek olsa gerek.
Of kızlar sırtım felaket aĞrıyorrr yaaa bu sandalyede oturmak benİ mahvedİyor.sırtlık alacaĞım olmuyor bÖyle

ben kullanıyorum hemde yıllrdır
tavsiye ederim tatlım.

Of kızlar sırtım felaket aĞrıyorrr yaaa bu sandalyede oturmak benİ mahvedİyor.sırtlık alacaĞım olmuyor bÖyle

sürekli aynı pozisyonda kalmamak gerek deniliyor fatma.
oturuluorsa kalkıp iki dolaşmak, yurunuorsa az oturmak vs gibi..
bnm de popo ve sırt birleşen yer yaa... zaten fıtık da var. kızımda 6 aydan sora heyet rp ile yatmıştım. basılamıyor bile ayak üstüne.
Allah öyle olmaktan korusun
sen de iki tur at oyle devam et işe.. çalıştığın sürece öenlemlerini alman gerekk:teselli:

kıslar bişey sorcam,,bılgısı olan varsa hemen cevarlasın lütfen.....2 gundur bebeğimin hareketlerınıı hıssedemıyorum,,bı problememe işaret bu?ne yapacağımı şaşrdım.tedirgınım

18+2

2 haftadır hergun en az bı kere hıssedıyordum,,,dunden berı hıç hıssetmedım...sut içip uzandığımda mutlaka hıssederdım,,bugun o da olmadı

bende 17 haftalık gebeyim ama bende her gün hissetmiyorum normal olduğunu düşünüyorum genede için rahat etmezse bi doktorunu ara cnm istersen

bende 17 haftalık gebeyim ama bende her gün hissetmiyorum normal olduğunu düşünüyorum genede için rahat etmezse bi doktorunu ara cnm istersen

sende mı hergun hıssetmıyosun.ılk defa olunca korktum..bugunde hıssetmezsem doktora gıderım.
saol cevabın için...inş ıyıdır bebeklerimiz.:nazar:

meral bugün biraz sapıklık yapıyım oğlumu göreyim gene dedim :)) ama benden önce içeri giren kadın rahatsızlanınca yattığı yerden kalkamadı. dr da öğleden sonra gel deyince bende işe geldim mecburen. Bugün şans bana gülmedi :(

meral bugün biraz sapıklık yapıyım oğlumu göreyim gene dedim :)) ama benden önce içeri giren kadın rahatsızlanınca yattığı yerden kalkamadı. dr da öğleden sonra gel deyince bende işe geldim mecburen. Bugün şans bana gülmedi :(
sapıklıkda seçil 1 sen 2. olabirsin valla
rahat bırakın oğlanlarını anacım.:olmaz:

güzeller güzeli, koca göbekli anneciklere güzel bir hafta sonu diliyorumkaydirigubbakcemile2
sizleri kocamaaaaaaan ve kucak dolusu öpücüklerimi gönderiyorum.opuyorumnanaktan

ben ben 19+1 olucam hayırlısıyla teyzeleri:CüvCüv:

ah pelincim ah
gececektir elbet

Zaten içmediğin daha iyi olmuş boşver. Malum hamilelikte kafein türü şeyler tüketilmemeli.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X