gunaydın fatmacım bugun cuma yogunluk var ısee devam:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Ama benım bugun songunum haftaya ızne cıkıyorum 1 hafta olsada dinlenmek istiyorummm.
oh ne güzel cnm .iyi dinlen nereye gideceksin bklm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın fatmacım bugun cuma yogunluk var ısee devam:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Ama benım bugun songunum haftaya ızne cıkıyorum 1 hafta olsada dinlenmek istiyorummm.
Biraz once telefon actilar erken gelin biraz gorusmek istiyoruz dediler. Yapcak biseyim kalmadi. Sehir disinda olsam acil durumum olsa kalcam demekki orada. Dogum yapsam gecmis olsuna gelcekti demek :) Umarim bu sefer istedigim gibi biridir. Sinirimde gecti hem rahatladim valla ya
Bu doktordan memnun kalırsın umarım Burcu.
Selam arkadaşlarr,bugün bacağımda krampla uyandım hamilelikte ilk kez oldu.Hala da acıyor o bacakmafoldumben
Dün gittik 3lü test için sonucu haftaya çıkacak.Bebeğim çok hareket etmiyordu ultrasonda dr. aç mısın dedi değilim dedim yorgun musun dedi evet dedim çok iş yaptım dün evde ondanmış meğer ben yorulurken bebeğim de yorulmuş çok üzüldüm ama onu öyle görünce koymuş kafasını yatıyordu kalbini dinletti dr. güzel atıyordu.Sorun yok yorgun dedi dr.Ama ben gerçekten çok üzüldüm gece de zor uyudum hep aklımdaydı.Bir daha yormayacam kendimi kesinlikle çok pişman oldum.Siz de yormayın kendinizi bebeğini öyle görmek insanı çok üzüyor:gitme:
evet canım ya ben hareket ettikçe o da içerde fır fır döndü rahatsız oldu yoruldu demekçok üzüldüm yaa.bugün de acayip bir yorgunluk var üstümde ayakta duracak halim yok hafif de başım ağrıyor az uyusam mı acaba zaten çok da uykum var
![]()
kızlar bebıslerınıze orgu oruyormusunuz
meğer ben yorulurken bebeğim de yorulmuş çok üzüldüm ama onu öyle görünce koymuş kafasını yatıyordu kalbini dinletti dr. güzel atıyordu.Sorun yok yorgun dedi dr.Ama ben gerçekten çok üzüldüm gece de zor uyudum hep aklımdaydı.Bir daha yormayacam kendimi kesinlikle çok pişman oldum.Siz de yormayın kendinizi bebeğini öyle görmek insanı çok üzüyor:gitme:
yat cnm en iyisini yaparsın üzme kendinide belkide tam uyuduğu zaman gittiniz sonuçta uyuyorlar çoğu zamna karnımızda.madem evdesin bol bol dinlen.kızlar ya düğzenli yürüyüş ve egzersiz yapıyormusunuz.ben yapamıyorumda
selam kızlaaaaaaaaaaaaaropuyorumnanaktan
nasıl uykum geldi anlatamam sizemirmirmirmirmirmirmirmir
kedi gibiyim aynı.
yatacak biryer bulsam hemen kıvrılacağım
bnmki kız. kız işi kolay. en bstini bile örsen iki kurdale, fırfır deişik düğmeler ohhhh.vıp senın bebek kızmı erkek mı bende orguyu cok sevıyorum kızlar ıcın cok guzel orguler var ama erkekler ıcın yok
Yerimden zor kıpırdıyorum vallaha. Hemen yoruluyorum. Birde tembellik çöktü iyice. Çok muzdaribim yani vicdanen. Aslında hergün 30 dakikalık yürüyüş çok faydalıymış hem anne hem de bebek için.