2009 Aralık Anneleri

iş yerinde zor oluyo be hamilelik :))))
ay evet kesinlikle ya hele bugün çok zorlandım artık belimde ağrımaya başladı
Ben de daha bir şey almadım oğluşuma ama heveslenmiyor değilim. Napsak acaba, gerçi 6,5 aylık olunca da yetiştirebilirim gibi geliyor alınacakları
yetişir cnm kesin bakalım belki benimde yarın cinsiyet belli olursa belki tutamaz alırım bir iki bişi
ben aldım da noldu elimde patladı maviler :)))))))
bişey olmaz doğru yoldasın cnm devammmm :))

olsn cnm seninde erkek gibi güçlü bi kızın var demekki bak önce göstermemiş annesine kız olduğunuu:1rolleyes:

ay evet kesinlikle ya hele bugün çok zorlandım artık belimde ağrımaya başladı
olsn cnm seninde erkek gibi güçlü bi kızın var demekki bak önce göstermemiş annesine kız olduğunuu:1rolleyes:

:)))) dimi ama

nasııı yaniiii haydaa kime inancan peki şimdii ya bence sen gel renklideki doktoruna inan:1shok:

detaylı ultrasonum renkli yapılmadı ki benim...

kızlar hepinizi bebişlerinizi öpüyorum kendinize çok ii bakınnn ben çıkıyorum ii akşamlar.

slm kızlar napıyosunuz ben cok kötuyum bugun bebısımı gormeye gıttım ama bebıs cok asagıda bu durum hıc hos degıl bıde bebek cok sancılı ve kasılmıs tostop duruyo dedı yatıp dınlecen dedı bende turkıyede tatıldeyım yatıyorum yatmak sorun degıl ama durum duzelırmı ıcınızde yasayan oldumu ınsallah olmazda

cnm geçmiş olsun ya
yat dınlen yorma kendınıde bebişinide
hem bak turkıyedesın ve sorunlarını anlatacagın dilini anladıgın doktorlarlasın
merak etme sen düzeleir inşallah

ınsallah arkadasım tabı buna sukurde cok uzun sure kalamıcam ıste gıdene kadar kafam rahatlasaydı duzelseydı ınsallah

selam kızlar nasılsınız kaç zamandır yoktum internetimiz yoktu daha doğrusu taşınıcaz telefonu falan iptal ettirdik internetsiz hayat düşünemiyorum ya benim karnım epey şişti ya artık millet karnıma bakıyo 8 kilo aldım bebek hareketlerini hissetmeyi geçtim artık karnımın ne tarafında olduğunu falan hep hissediyorum ilginç bişey yumru gibi bişey karnımda dolaşıyor hatta küçük bi tepecik oluşturuyo karnımda acaip bişey bazen karnımın üst kısmına çıkınca hafif bi sıkıntı veriyo ama güzel bişey ya geçen hareketinihissetttim karnımda hafif oynadı şans eseri gördüm ama süper bi duygu sizedede aynı şeyler oluyomu bide listeye kızım olacak diye eklenmişim benim bebeğimin cinsiyeti daha belli değil haber vereyim dedim umarım ayrıntılıda çıkar

aynennn öle olduu şekerimmm

Allah sağlıklı bir gebelik dönemi, eli ayağı düzgün, aklı yerinde, iyi ahlaklı bir evlat nasip etsin hepimize; gerisi boş. Benim bir oğlum var. İkincisi için de erkeğe benziyor dediler ama inşallah bir karışıklık da bende olur demekten kendimi alamıyorum. Ayrıntılıya 1 ay sonra gireceğim. Bu arada aşıyı da geçen hafta oldum. 17+6'da. Haftayı da biliyorlardı ama erken mi oldum diye düşünmeden de duramıyorum.

esra nbr nasılsın bebiş nasıl
gittinmı tekrar cinsiyet için doktora

iyiyim canım sağol şimdi gördüm mesajı bebek iyi uğrayamadım bu ara az çncede yazdım bu ara ev dekorasyonuna yoğunluk verdik mobilyacı mobilyacı dolaşıyorum ama 8 kilo aldım hey maşallah bana inş bebekte nasipleniyodur

bu durumun bir benzerini ben de yaşadım. doktor bebeğimin çok aşağıda olduğunu ve kendimi yormamam gerektiğini söyledi. ama bizimkinin duruşu ve hareketleri normaldi. dinlendiğimiz sürece bir sorun olacağını sanmıyorum. yani beni panikletecek bir bilgi olmadı :) siz de moralinizi yüksek tutun, sıkıntı yapmayın.

kızlar herkes bebişlere bişiler alıyor ben almadım hiç sizi gördükçe heves ediyorum ama 6,7aylık olsun diye bekliyorum yalnış mı yapıyorum kararsız kaldım kaydirigubbakcemile3

fikir alıyorum yoksa doğumdan 1 hafta önceye...

günaydın diyeceğim ama kimsecikler yok neyse bende çıkayım sonra tekrar girerim.dilekcim sende içini rahat tut bol bol dinlen uyuyordur belki bebişin.sıkma sen canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…