Canım hayrola, geçmişi fazla okuyamadım. Elinde niye patladı maviler, doktor önce erkek sonra kız mı dedi
ay evet kesinlikle ya hele bugün çok zorlandım artık belimde ağrımaya başladıiş yerinde zor oluyo be hamilelik :))))
yetişir cnm kesin bakalım belki benimde yarın cinsiyet belli olursa belki tutamaz alırım bir iki bişiBen de daha bir şey almadım oğluşuma ama heveslenmiyor değilim. Napsak acaba, gerçi 6,5 aylık olunca da yetiştirebilirim gibi geliyor alınacakları
ben aldım da noldu elimde patladı maviler :)))))))
bişey olmaz doğru yoldasın cnm devammmm :))
dr çok kesin konuştu hatta kız olursa bütün masrafları benden dedi. şimdi tatilde dr gelsin biliyorum ben yapıcağımı :lepi:
iş yerinde zor oluyo be hamilelik :))))
ay evet kesinlikle ya hele bugün çok zorlandım artık belimde ağrımaya başladı
olsn cnm seninde erkek gibi güçlü bi kızın var demekki bak önce göstermemiş annesine kız olduğunuu:1rolleyes:
nasııı yaniiii haydaa kime inancan peki şimdii ya bence sen gel renklideki doktoruna inan:1shok:
:)))) dimi ama
detaylı ultrasonum renkli yapılmadı ki benim...
slm kızlar napıyosunuz ben cok kötuyum bugun bebısımı gormeye gıttım ama bebıs cok asagıda bu durum hıc hos degıl bıde bebek cok sancılı ve kasılmıs tostop duruyo dedı yatıp dınlecen dedı bende turkıyede tatıldeyım yatıyorum yatmak sorun degıl ama durum duzelırmı ıcınızde yasayan oldumu ınsallah olmazda
ınsallah arkadasım tabı buna sukurde cok uzun sure kalamıcam ıste gıdene kadar kafam rahatlasaydı duzelseydı ınsallah
aynennn öle olduu şekerimmm
esra nbr nasılsın bebiş nasıl
gittinmı tekrar cinsiyet için doktora
slm kızlar napıyosunuz ben cok kötuyum bugun bebısımı gormeye gıttım ama bebıs cok asagıda bu durum hıc hos degıl bıde bebek cok sancılı ve kasılmıs tostop duruyo dedı yatıp dınlecen dedı bende turkıyede tatıldeyım yatıyorum yatmak sorun degıl ama durum duzelırmı ıcınızde yasayan oldumu ınsallah olmazda
kızlar herkes bebişlere bişiler alıyor ben almadım hiç sizi gördükçe heves ediyorum ama 6,7aylık olsun diye bekliyorum yalnış mı yapıyorum kararsız kaldım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?