2009 Aralık Anneleri

oda takımı fiyatı seçil
bak albume benzer resım buldum netten ekledım

pelin oda takımı fiyatıysa süper ya almayı düşünüyosan hemen al derim.ben ikinci bebek olunca genç odası takımı gibi bişi almayı düşünüyorum bakalım artık

pelin oda takımı fiyatıysa süper ya almayı düşünüyosan hemen al derim.ben ikinci bebek olunca genç odası takımı gibi bişi almayı düşünüyorum bakalım artık

ewt cnm banada en uygunu o geldı
ben mobılyadan pek anlamam adam bız kendı ımalatımız o yuzden uygun dedı
modokoyada uretıp verdıgımız yerler var dedı
artık eşim bakıp mobılyası kalıtelımı anlayacak
eger gerçekten kalıtelıyse kesın oradan alıcam
bana kalsa bugun alırımda eşime baktırıp
sanırım ramazan bayramı sonrası odasına duvar kagıdı boya falan o işleri halledip alacagım benımkı heves fıkır olsun dıye bakıyorum 2 ayı bulur almam

Bende Eylul gibi filan dusunuyorum artik ufak ufak biseyler yapmaya . Daha hic biseyi yok kizimin :)

ayyy çok hoş değilmi bebişler için bişeylere bakmak rabbim herkese tattırsın bu heyecanı bu duyguyu.

ay evet kızlar ya çok heyecanlı gerçekten bir başlasak zaten arkası kesilmeyecek.ben bir karar verirsem inşallah odasına karar veremedik bi bebk odası alyım diyorum o büyüyen karyoladan birde arabalı takımdan ondan alırsam birde park yatak alacağım ama mecburen

kızlar ben çıkıyorum malum iş yerindeyim biraz işlerimle ilgileneyim hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum kendinize ve bebişlerinize ii bakın:)

kızlar herkes bebişlere bişiler alıyor ben almadım hiç sizi gördükçe heves ediyorum ama 6,7aylık olsun diye bekliyorum yalnış mı yapıyorum kararsız kaldım kaydirigubbakcemile3

kızlar herkes bebişlere bişiler alıyor ben almadım hiç sizi gördükçe heves ediyorum ama 6,7aylık olsun diye bekliyorum yalnış mı yapıyorum kararsız kaldım kaydirigubbakcemile3

Ben de daha bir şey almadım oğluşuma ama heveslenmiyor değilim. Napsak acaba, gerçi 6,5 aylık olunca da yetiştirebilirim gibi geliyor alınacakları

ben aldım da noldu elimde patladı maviler :)))))))
bişey olmaz doğru yoldasın cnm devammmm :))

gerçekten mavişmi almıştın hep cnm hadi ya .gerçi bu aylarda ara renkler almak lazım dimi.neyse cnm hayırlısı olsun.bende hiç bişey almadım daha çok zor tutuyorum kendimi

Canım hayrola, geçmişi fazla okuyamadım. Elinde niye patladı maviler, doktor önce erkek sonra kız mı dedi

Neyse canım geçmişi okudum. Neyseki erken öğrenmişsin. Ya herşeyi maviş maviş aldıktan sonra öğrenseydin :)))))))) Benim de içime kurt düştü şimdi. Gerçi doktor çok emindi ama 2 hafta sonra gidince daha bir belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…