2009 Aralık Anneleri

cnm geçmiş olsun kötü şeyler getirme aklına biliyorsun doktorlar direk kötü olandan başlıyorlar söylemeye belkide düzelicek bebeğin dinlen bakalım allah büyük

günaydııın kızlarrr bende bugün doktora gidicem çok heyecanlıyım önce sağlığı yerinde mii diye sorada cinsiyeti ile ilgili bişi der mi diyeopuyorumnanaktan

tatlı annecikleeeeeeeeeeeeer
günaydın herkeze
dün yoğunluktan siteye hiç giremedim. hafta sonundan buyana neler olmuş neler.
aman iyi bakın kendinize, yormayın, üzülmeyin ne olur.

sizleri çok özledik.

bu arada benim eski dünür bahar'ın yaptığını gördünüz dimikaydirigubbakcemile3
kız oğlum oğlum dedikaydirigubbakcemile3birşey değil kızın psikolojisiyle oynadılmaz:
şaka biryana rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin. cinsiyetin hiçbir önmei yok.:Saruboceq:

Aldim onume suyumu likir likir moddayim. Tuvalete gidiyorum gelirken bir daha geliyo kaydirigubbakcemile3

aman arkadaşım susuz kalmayında
su senin içinde bebiş içide şuanda çok önemli.
doktorum bana günde 4 litre dedikafamçokkarıştıiçmeye çalışıyorum ama.

GÜnaydın kızlarr nasılsınızz

meral sen nerelerdesın Şekerım gelmez oldunnn
parmak kız nasıl bakalım

Gecen gun doktora gittigimde brosurlere bakarken gordum. Kordon bankasi olayini bugun mail atip bilgi istedim. Dilerim ki hayatinin hic bir asamasinda kullanmasin ama cokta onemli geliyor bana . Yillik 100 dolar aidati varmis diye duydum. Fikri olan var mi bu konuda arkadaslar ?

biz iyiyiz fatmacım hissediyorum artık güzel kuzumun hareketlerini.Çook güzel gerçekten en azından sağlıklıyım ve burdayım diyo bize
siz nasılsınız bakalım

çok güzel bir duygu dimi arkadaşım o hareket ettikçe mutlu oluyorum .varlığını hissettirmesi çok güzel

çok güzel bir duygu dimi arkadaşım o hareket ettikçe mutlu oluyorum .varlığını hissettirmesi çok güzel

Ben gun icinde her zaman hissetmiyorum . Sert donuslerini filan hissediyorum hop diye atliyor sanki :) Sert donuslerde insanin resmen canini da yakiyor bir yandan :) Normalde de doktorumuz surekli bakarken cok zorlaniyor cok hareket ediyor cunku. Ikili testi bile biz 2 saatte filan verebilmistik o zaman. En sonunda cikolata yedirdi doktor da alabildi

günaydın herkese sonunda kuzum kendini gösterdi oğlumuz oluyor, Ahmet Efe :) sağlıkla kucağımızada alırız inşallah. bu arada siz çatlak kremi kullanmaya başladınız mı, ne kullanıyosunuz?

günaydın herkese sonunda kuzum kendini gösterdi oğlumuz oluyor, Ahmet Efe :) sağlıkla kucağımızada alırız inşallah. bu arada siz çatlak kremi kullanmaya başladınız mı, ne kullanıyosunuz?

hadi gözunaydın arkadaşıım
Allah oglunu kucagına almayı nasip etsin
ben 2 aydır bebek yagı kullanıyorum aradada bademyagı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…