• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

günaydın herkese sonunda kuzum kendini gösterdi oğlumuz oluyor, Ahmet Efe :) sağlıkla kucağımızada alırız inşallah. bu arada siz çatlak kremi kullanmaya başladınız mı, ne kullanıyosunuz?

maşllah canım hayırlısı olsun
ben krem kullanmaya başlamadım ama çok kaşınıyo göbiş.
Aslında kremlerinde çok işe yaradığını düşünmüyorum sadece nemli tutmak kurutmamak gerek sanırım.

günaydın herkese sonunda kuzum kendini gösterdi oğlumuz oluyor, Ahmet Efe :) sağlıkla kucağımızada alırız inşallah. bu arada siz çatlak kremi kullanmaya başladınız mı, ne kullanıyosunuz?

herkese günaydın,Allah bebeğine sağlıkla kavuşmak nasip etsin benimki de erkek.ama adı yok henüz... ben çatlak kremini 1 buçuk aydır kullanıyorum.LIERAC PHYTOLASTIL ben bunu araştırdım ve şuan en iyisi bu badem yağınıda aldım arada sürüyorum ama tüğlenmeye neden oluyo diye çok sık değil.tavsiye ederim eczanelerde satılıyo fiyatı 50 milyon:)

burcu toplamda kaç kılo aldın
ben herhafta kılo alıyorum artık sanırım
normalmıyım anormalmı anlamak için soruyorum şuana kadar 5,5 olmuşum
öyle abarmıyorumda yerken ama

Bende cuma gunu tartildim. 5,5 kilo almisim . Normal gibiyorsun sorun yok dedi. Sanirim normaliz :)

merhaba arkadaşlar herkes iyidir umarım uzun süredir girmiyorum.yazılarıda takip edemedim.ben bugün doktora gitcem oğlumu çok özledim 1 aydır görmüyorum.büyümüştür galiba...kızlar ben daha hamilelieğe başladığım kiloya bile gelemedim yani şöle söylüyüm 66 ile hamile kaldım sonra iştahsızlık dolayısıyla 3 kilo verdim ve şu an 65,50 kiloyum normalmi sizce bakalım bugün doktor ne dicek bu duruma

merhaba arkadaşlar herkes iyidir umarım uzun süredir girmiyorum.yazılarıda takip edemedim.ben bugün doktora gitcem oğlumu çok özledim 1 aydır görmüyorum.büyümüştür galiba...kızlar ben daha hamilelieğe başladığım kiloya bile gelemedim yani şöle söylüyüm 66 ile hamile kaldım sonra iştahsızlık dolayısıyla 3 kilo verdim ve şu an 65,50 kiloyum normalmi sizce bakalım bugün doktor ne dicek bu duruma

bence normalsin sende çünkü kilo vermişsin sonrada o aldıkların işte
bebişle alınan kılolar olmuş
bebiş saglıklıysa az kılo alsam daha ne isterimki

kızlaaar selam. biraz okudum yazdıklarınızı. şu kilolar benimde canımı sıkıyor valla. 6 kilo aldım onuda bir kaç gün önce tartılmıştım. tartıya çıkmaya korkar oldum desem yeridir. peki en son doktora gittiğinizde bebekleriniz kaç santim ve gramdı?

burcu öznur şu sıcaklar geçsinde buluşalım
denız de gelir istanbullu anneler buluşalım işte
hem birbirimizi tanımamızda çok kolay olur :)

kızlaaar selam. biraz okudum yazdıklarınızı. şu kilolar benimde canımı sıkıyor valla. 6 kilo aldım onuda bir kaç gün önce tartılmıştım. tartıya çıkmaya korkar oldum desem yeridir. peki en son doktora gittiğinizde bebekleriniz kaç santim ve gramdı?

231 gr.dı benım kız 17+6 haftalıkken gitmiştim
haftaya cuma tekrar gidecegım
bende tartıya çıkmaktan korkmaya başladım
ama takıntılıyım herhafta çıkıyorum dayanamıyorum

bence normalsin sende çünkü kilo vermişsin sonrada o aldıkların işte
bebişle alınan kılolar olmuş
bebiş saglıklıysa az kılo alsam daha ne isterimki

bende öyle düşünüyorum cnm haklısın kafamı karıştıran sağlık ocağına gittiğimde hemşirelerin kilo alman gerekir demesiydi ama pek de takmadım sonra alcaz zaten kiloları.ama benim bi sorunum var çok iyi beslenemiyorum gibi geliyo haftada 2 gün balık 2 gün kırkızı 2 günde beyaz et yiyemiyorum mesela .çünkü etten baya soğudum :(

231 gr.dı benım kız 17+6 haftalıkken gitmiştim
haftaya cuma tekrar gidecegım
bende tartıya çıkmaktan korkmaya başladım
ama takıntılıyım herhafta çıkıyorum dayanamıyorum

maşallah canım. bizde en son 17+2 de gitmiştik 200 gr dı bebişim cinsiyeti kız ve boyu 20cm olmuuuş. doktor epey uzun dedi.

bende öyle düşünüyorum cnm haklısın kafamı karıştıran sağlık ocağına gittiğimde hemşirelerin kilo alman gerekir demesiydi ama pek de takmadım sonra alcaz zaten kiloları.ama benim bi sorunum var çok iyi beslenemiyorum gibi geliyo haftada 2 gün balık 2 gün kırkızı 2 günde beyaz et yiyemiyorum mesela .çünkü etten baya soğudum :(

kım o kadar duzenlı beslenebiliyorkı sence
takmma kafana vitamın kullanıyoruz
şanslıyız herturlu meyva var şu sıra
peynır yumurta veya sut yogurt ayran illaki tuketıyoruz
ne aç insanlar var cidden aç parasız ama çocukları saglıklı doguyor
biz dikkat edelim Allah para ve ımkan verdiği için ama takıntıda yapmayalım bence

Ben 16+5'te gittim. Boyunu söylemedi. Kilo için 191 gram dedi. Bu arada hamilelikte alınan kilo kişiden kişiye değişiyor. Zayıf kadınlar daha çok kilo alıyormuş. İlk hamileliğimde toplamda abartıp 28 kilo almıştım. Tavsiye etmem. Çocuk 3kg100g doğdu. Ben de 80 kilo civarındaydım. Emzirirken 10 kilosunu verdim, kalanı da kaldı. Şimdi yediklerime dikkat ediyorum. Herşey yiyorum ama tatlıları abartmadan yiyorum.

Back
X