2009 Aralık Anneleri

Tamam canim bende sorayim arastiriyim filan ogrenirsem yazarim yine .

burcucum fiyat peki bir kereye mahsusumu veriliyormuş ben sanki yıllık veriliyor diye duymuştumda

Merhabalar arkadaşlar herkes iyi çok şükür anladığım kadarıyla. Ben Sinop tayım pazardan beri ve pazar akşamından beri yağmur yağıyor. Sıcaklık 20 derece. Tatile deniz güneş hevesiyle geldim dışarı kafamızı uzatamıyoruz doğru dürüst. Sıkılıyorum hem de çok. ınternette yok buralarda. Mecbur internet cafeden giriyorum. Başkada yapacak hiçbir şey yok buralarda.

Bebeğimi en nihayet hissediyorum artık. Ama saatli resmen. Sabah kahvaltı sonrası ve akşam yemeği sonrası uzanınca pıt pıt vuruyor. Hatta dışardan bile görülüyor zaman zaman. Açken ama hiçbir kıpırtı yok. Rutine bindirdi resmen oğluşum sabah akşam ben iyiyim buradayım diyor annesine resmen. Öyle rahatladım ki artık.

Bebek eşyası almayı bende 28. haftaya kadar düşünmüyordum ama yazdıklarınız gerçekten özendiriyor. Sanırım ben de bir şeyler almaya başlarım yavaş yavaş.

ay kasım annelerine baktımda biraz
onlar tam göbek delıgının oldugu yerden mezurayla karınlarını ölçmüşler
bizde ölçüp yazalımmııııııııı

86 tam göbek delıgının ustunden ölçtum
kasım annesi olup 23 haftalık hamıle olup 88 olan vardı
bakalım sızınkıler ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…