Ben ilk üç ay kilo almadım ama şu birkaç günde 2 kilo birden aldım ve daha da alacak gibiyim iştahım çok açıldı. İşin kötü yanı habire çikolata, tatlı falan istiyorum
e sen tatlı yedikçe o da daha hareketlenır derler belkı ondandır senın kuzunun hareketlerının artması
Çok yoruldum bugÜn ya .Şİmdİ bİttİ İŞİm .yavaŞ yavaŞ toparlanıyorum. Yarın gÖrÜŞÜrÜz kızlar okudum yazılanları ama ÇalıŞmaktan yazamaıdm.kendİnİze İİ bakın herkes tat,le gİdİyormuŞ Özletmeyİn kendİnİzİ arada gİrİn.tatİle Çıkanlara İ tatİller.dİkkat edİn kendİnİze ve bebİŞlerİnİze ÖpÜyorum Çok.sırtımın aĞrısından ÖklÜyorum nasıl geÇecek bu 3 ay İŞte bİlmİyorum sandalyede mahvoluyorum .ÇalıŞanlar sİz dede varmı
bende var bel agrisi ay ay diye kalkiyorum bazen :) normalmis hatta siddelenerek artacakmis
ya bu kasım anneleri ne kadar az kilo almış en fazla 5 kilo okudum o da kafayı yemiş niye fazla kilo aldım diye allahtan biz öyle değiliz yoksa 8 kiloyla ben bunalıma girerdim herhalde:)
Valla şekerim kilolar bebek doğduktan sonda adeta eriyor. Arkadaşlarımdan öyle gördüm. Emzirdikten sonra yağ falan kalmıyor bünyede. Hiç kafaya takmamak lazım.
değilmi artık yeni nesilde pek kilo kalmıyo ya dikkat ediyolar bizde öyle olucaz inş emzirme eritmezse biz eriticez
selam kızlar bende ölçtüm göbüşümü 79 cm 17+4 olduk biz. şu mesajların altında çıkan tickerı bi türlü beceremedim. örnek bi link verebilirmisiniz bana yanlış linki mi yapıştırıyorum anlamadım.
deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?