2009 Aralık Anneleri

Çok yoruldum bugÜn ya .Şımdı bıttı ıŞım .yavaŞ yavaŞ toparlanıyorum. Yarın gÖrÜŞÜrÜz kızlar okudum yazılanları ama ÇalıŞmaktan yazamaıdm.kendınıze ıı bakın herkes tat,le gıdıyormuŞ Özletmeyın kendınızı arada gırın.tatıle Çıkanlara ı tatıller.dıkkat edın kendınıze ve bebıŞlerınıze ÖpÜyorum Çok.sırtımın aĞrısından ÖklÜyorum nasıl geÇecek bu 3 ay ıŞte bılmıyorum sandalyede mahvoluyorum .ÇalıŞanlar sız dede varmı

Bende var bel agrisi ay ay diye kalkiyorum bazen :) Normalmis hatta siddelenerek artacakmis

ya bu kasım anneleri ne kadar az kilo almış en fazla 5 kilo okudum o da kafayı yemiş niye fazla kilo aldım diye allahtan biz öyle değiliz yoksa 8 kiloyla ben bunalıma girerdim herhalde:)

ya bu kasım anneleri ne kadar az kilo almış en fazla 5 kilo okudum o da kafayı yemiş niye fazla kilo aldım diye allahtan biz öyle değiliz yoksa 8 kiloyla ben bunalıma girerdim herhalde:)

Valla şekerim kilolar bebek doğduktan sonda adeta eriyor. Arkadaşlarımdan öyle gördüm. Emzirdikten sonra yağ falan kalmıyor bünyede. Hiç kafaya takmamak lazım.

Valla şekerim kilolar bebek doğduktan sonda adeta eriyor. Arkadaşlarımdan öyle gördüm. Emzirdikten sonra yağ falan kalmıyor bünyede. Hiç kafaya takmamak lazım.

değilmi artık yeni nesilde pek kilo kalmıyo ya dikkat ediyolar bizde öyle olucaz inş emzirme eritmezse biz eriticez

Gebeliğin başından beri 2 kilo aldım. Göbeği ölçtüm, 90. Tamam, önceden 84'tü zaten. Rekor Burcu'nun olsun ya, ben istemiyorum. Hem ikinci hamileliğim bu, ilk değil ki. Onu da dikkate alalım.

selam kızlar bende ölçtüm göbüşümü 79 cm 17+4 olduk biz. şu mesajların altında çıkan tickerı bi türlü beceremedim. örnek bi link verebilirmisiniz bana yanlış linki mi yapıştırıyorum anlamadım.

benimki http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20091207/k/81b3/preg.png[/img]

Bu arada kilo-doğum takip bölümüne yapıştırıyoruz.

Meraktan bende ölçtüm rekor bende herhalde 100 çıktı :roflol:,hamile olmadan önce 85 ti sanırım
şimdiye kadar 4 kilo aldım koca bi göbek yaptım bi ara resimde eklicem

ya şimdide 7 ay 3 günlük oldu bebişim ya. ticker factorye girdim baby and child ageten yapmıyomusunuz. orda bebeğin doğum tarihini soruyo bende 20 aralık yazdım böyle acayip bişey oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…