2009 Aralık Anneleri

ok en son en söyle o zaman burcu
herkes söylesın yaaaaa
ben ilk göbiş resmini koyan olmuştum sonra kımseden ses çıkmamıştı
sazan gibi atlıyorum herşeye
kuserim bak tum hamışler ölçecek o kadar dıyorum kaydirigubbakcemile

Tamam soylicem ama en son rekor bendedir diye dusunuyorum :roflol:

kimsenin yazmaya cesaretiii yoook galibaa kızlaar. hatta benim ölçmeye bile cesaretim yok orasıda ayrı mesele..

akşama evde ölçerim pelincim işyerinde maleseef yok olsa ne kadar da olsa söylerdim

tamam cnm yarın yazarsın
maksat muhabbet olsun zaten hepimizin hamıle kalmadan öncekı olçuleri kıloları farklı zaten ok itiraf ediyorum şuana kadar 2 kılo alıp bebişi saglıklı olanlara imrenıyorum :)
ama napalım bebiş dogsun verecegız yıne hepberaber buradan yazışıp kıloları
kaydirigubbakcemile5

veririz tabi takma sen kafana pelin. bebişlerimizle sağlığımız yerinde olsunda bak çıtır olcaz sonra :))) ben 5 kg aldım pazartesi kontrol var 6-7 ye çıktıysa şaşırmam

ayın sonunda bursaya gidicem bir aksilik olmazsa seçille buluşucaz. gerçi biz daha meralle buluşamadık. ben bir türlü ii olamadım onun düğünleri oldu falan derken bir türlü ayarlayamadık. keşke hepimiz görüşebilsek ne güzel olur

denızde işten ızın almıştı evdeyım dıyordu ama gözukmuyor ne zamandır
umarım birşey yoktur ben özelden bir msj atym bakayım

Saol canımmmm. Bebişim tekmelemeye başladı annesini. Bugün eşim de hissetti. Bu tekme olayı erkekleri çok duygulandırıyor. Daha bir bğlanıyorlar bebeğe

ewt ya bızım göbişler buyudukçe adamlar daha bir hevese gelıyor
ayy çok mu kılo aldım bugun iyicene şişti göbegım dımı dıyıncede kızıyor eşim
hamılesın sen saçmalama diyor buyuyecek tabı göbek dıyor sagolsun

Ben ilk üç ay kilo almadım ama şu birkaç günde 2 kilo birden aldım ve daha da alacak gibiyim iştahım çok açıldı. İşin kötü yanı habire çikolata, tatlı falan istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…