selam bayanlar benim de bir prensesim olacakmış hayırlısı bakalımhihoyyyt
ince narin ayaklı uzun boylu kocaman gözlü bi kız olcakmış :) İnş sağlıkla gelsin bebeklerimiz de
çatlak için neler kullanıyorsunuz? ben phytolastil kullanıyorum ayda bir kutu bitiyor valla napcaz bilmiyorum çok pahalıya patlıyor:)
ayy ben de bende tuhaflık var zannediyordum. normal olarak nerde hissetmem gerektiğini bilmiyorum da. ne kadar aşağıda hissediyorsunuz. ben göbeğimin 4 parmak kadar aşağısında olduğunu düşünüyorum.
bende doktora gıtmeseydım anlamazdımda 3lu test icin gittim bişikayetim yoktu ama doktor daha önce ultrason aletını göbegımın orda baktıgında göruyodu ıste test ıcın gıttıgımde yıne baktı cınsıyetı ıcın bebege bakıyo bakıyo ta kasıgımda göbegımden aşagıda bu bebek cok aşagıda hiç hos degil bide bebegin sancısı var dedı bende dedım bende bı sancı kasılma yok ama bebekte var dedı tostop duruyo ellerı falen hareket edıyoda ama duz durmuyo kendını kasıyo gıbı ekranda ıste onun ıcın ılac verdı ama aşagıda olmasına ben bışey yapamam senın yatıp dinlenmen gerek dedı işte 7gun sonra tekrar gıdecem yatıyom şımdı:CüvCüv:
Canım kıyamam yaaa, neden sancısı varmış bebeğinin? Bi de başka doktora mı gitsen acaba, çünkü sende bir şikayet yokmuş. Ne ilacı verdi sana
ya bu doktordan memnunum cunku 35gunluk tatılım vardı daha önce başka doktora gözuktum sonra buna şimdi gıtmeme17 gün var degiştiripte kafamı karıstırmak istemıyorum magnezyum tozu verdı o sancısını kasılmasına ıyı gelıyomus ama 3gundurde benım kasıgımda baskı var doktor söyledı söyleyelı hıssedıyorum aşagıda oldugunu lavaboyada cok sık cıkıyorum bıde semsert göbegımın altı
inşallah gecer işte süreklı ayagımın altına yastık koyuyorum bacaklarım yukarda yatıyorum işte sıkıldıkca gelıp pc basına oturuyorum ama cok oturuncada kasıklarıma baskı oluyo
esracım selam,aynen hareketleri göbeğimin hemen altında hissediyorum ama bugün ilginç bişey oldu göbeğim gayet şişik olduğu halde göbeğim değilde kasık bölgemde tekmeleri hissettim öyle böylede değil çamaşırım kalktı resmen oraya niye gitti ya sizde oluyomu öyle şeyler
gözün aydın sedaselam bayanlar benim de bir prensesim olacakmış hayırlısı bakalımhihoyyyt
ince narin ayaklı uzun boylu kocaman gözlü bi kız olcakmış :) İnş sağlıkla gelsin bebeklerimiz de
çatlak için neler kullanıyorsunuz? ben phytolastil kullanıyorum ayda bir kutu bitiyor valla napcaz bilmiyorum çok pahalıya patlıyor:)
bende doktora gıtmeseydım anlamazdımda 3lu test icin gittim bişikayetim yoktu ama doktor daha önce ultrason aletını göbegımın orda baktıgında göruyodu ıste test ıcın gıttıgımde yıne baktı cınsıyetı ıcın bebege bakıyo bakıyo ta kasıgımda göbegımden aşagıda bu bebek cok aşagıda hiç hos degil bide bebegin sancısı var dedı bende dedım bende bı sancı kasılma yok ama bebekte var dedı tostop duruyo ellerı falen hareket edıyoda ama duz durmuyo kendını kasıyo gıbı ekranda ıste onun ıcın ılac verdı ama aşagıda olmasına ben bışey yapamam senın yatıp dinlenmen gerek dedı işte 7gun sonra tekrar gıdecem yatıyom şımdı:CüvCüv:
kızlar hayırlı cumalar diliyorum.
günaydın.
hayırlısıyla birde akşam olursa yarın uyumak istiyorum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?