2009 Aralık Anneleri

Ben dün akşam çok net hissettim hareketlerini. Hatta canımı yakacak kadar. Sabahleyinde dışardan bakınca bile hissedebiliyordum. Ama saatlerdir tık yok. Çikolata yiyorum düz yatıyorum sağa dönüyorum falan hiç hareket yok anlamadım ki nazar mı değirdim oğluşuma.
Gerçi ilk zamanlar olurmuş sanırım böyle bir gün hissettirse birkaç gün hissetirmeyebilirmiş ama işte ben zaten pimpirikliyim aklım hep bebekte vallaha ne zaman tepinecek diye bekleyip duruyorum.

Bugün denize girebildim sonunda. Kulaçla yüzmek sakıncalıymış ama ben zaten kulaç atamıyorum bir iki kulaç atayım göbeğimin üst kısmı kasılıp kalıyor. Denize giren arkadaşlarda da böyle oldu mu acaba?

selam bayanlar benim de bir prensesim olacakmış hayırlısı bakalımhihoyyyt
ince narin ayaklı uzun boylu kocaman gözlü bi kız olcakmış :) ınş sağlıkla gelsin bebeklerimiz de
çatlak için neler kullanıyorsunuz? ben phytolastil kullanıyorum ayda bir kutu bitiyor valla napcaz bilmiyorum çok pahalıya patlıyor:)

hayırlı olsun. Kutlarım

ayy ben de bende tuhaflık var zannediyordum. normal olarak nerde hissetmem gerektiğini bilmiyorum da. ne kadar aşağıda hissediyorsunuz. ben göbeğimin 4 parmak kadar aşağısında olduğunu düşünüyorum.

bende doktora gıtmeseydım anlamazdımda 3lu test icin gittim bişikayetim yoktu ama doktor daha önce ultrason aletını göbegımın orda baktıgında göruyodu ıste test ıcın gıttıgımde yıne baktı cınsıyetı ıcın bebege bakıyo bakıyo ta kasıgımda göbegımden aşagıda bu bebek cok aşagıda hiç hos degil bide bebegin sancısı var dedı bende dedım bende bı sancı kasılma yok ama bebekte var dedı tostop duruyo ellerı falen hareket edıyoda ama duz durmuyo kendını kasıyo gıbı ekranda ıste onun ıcın ılac verdı ama aşagıda olmasına ben bışey yapamam senın yatıp dinlenmen gerek dedı işte 7gun sonra tekrar gıdecem yatıyom şımdı:CüvCüv:

Canım kıyamam yaaa, neden sancısı varmış bebeğinin? Bi de başka doktora mı gitsen acaba, çünkü sende bir şikayet yokmuş. Ne ilacı verdi sana

Canım kıyamam yaaa, neden sancısı varmış bebeğinin? Bi de başka doktora mı gitsen acaba, çünkü sende bir şikayet yokmuş. Ne ilacı verdi sana

ya bu doktordan memnunum cunku 35gunluk tatılım vardı daha önce başka doktora gözuktum sonra buna şimdi gıtmeme17 gün var degiştiripte kafamı karıstırmak istemıyorum magnezyum tozu verdı o sancısını kasılmasına ıyı gelıyomus ama 3gundurde benım kasıgımda baskı var doktor söyledı söyleyelı hıssedıyorum aşagıda oldugunu lavaboyada cok sık cıkıyorum bıde semsert göbegımın altı

İnşallah bebeğinin sancısı geçer canım, dinlenmen ve ilaç işe yarar muhakkak

inşallah gecer işte süreklı ayagımın altına yastık koyuyorum bacaklarım yukarda yatıyorum işte sıkıldıkca gelıp pc basına oturuyorum ama cok oturuncada kasıklarıma baskı oluyo

esracım selam,
benimde hissettiğim hareketler aşağılarda oluyor. demekki anormal bir durum yok. hepimizde aynı tatlım.

gözün aydın seda

canım geçmiş olsun,
sen bol bol dinlenmeye devam ama bebişin neden öyle kesıldı kaldıki? canım ya annesi ilacını al ve dinlenmeye devam. bakalım kontrolünde ne diyecek.

kızlar hayırlı cumalar diliyorum.
günaydın.
hayırlısıyla birde akşam olursa yarın uyumak istiyorum inşallah.

günaydııın kızlar bu haftayıda bitirdik nihayet
ben bi uyudum bi uyudum yine dün akşam
nerdeyse evde kaldığım sürenin tamamında uyuyorum noolcak böle bilmiyorum valla

günaydın kızlar.kolum acayip ağrıyor bu tetanoz aşısı ne biçimmiş ya.okadar aşıo oldum hiç ağrımamıştı kolum

Rahimde kasılma bende de var magnezyum kullanmaya başladım.düzelir inşallah.bebek çok rahatsız duruyordu çünkü.
bu arada 89 göbek ölçüm.diğer arkadaşlara maşallah diyorumkocagöbişliler siziii...

Kızlar herkese hayırlı cumalar dün dr.gittim ve ağustosta doppler yapacağını söyledi bu nasıl bişey bikaç teeeeestten bahsetti bunlar neoluyo kızlar bana açıklayabilirmisiniz??

kızlaar şuna bayılıyorum çok güzel demisırnaşık şey
fotoğraf eklemeyi de denemiş oldum ve başardım.sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…