2009 Aralık Anneleri

eslemnur sana bişey sorcam seven seans pulse omega balık yagını gebeler kullanbılıyormu

selam kıozlar nasılsınızzz bugün hiç giremedim ne var ne yok. buarada ben bugün tetanoz aşımı oldummm.ağrıttı biraz kolumu.dün göbek muhabbeti var dı ne yaptınız yzdınız mı okuyamadım ama sanırım en büyük benimki 90 -91 cmm olmuş

iyiyiz biz fatmacım sen nasılsın
ya beni bu aşı için filan aramadılar hiç siz kendinizmi gidip oldunuz aşıları..
rekor bizde güselimmm benim 95 burcununkide 100 dü sanırım

kızlar kendineze ve bebişlere dikkat edin yarın görüşmek üzere :teytey:
nerimancım iyi bakın kendinize
geçmiş olsun
90-91 mi sen en büyüksün san bakalım senden daha büyüklerde var fatmacım.
meselaaaaaaaaaaaaaaaa burcuuuuuuuuuuuuuuuu, 105 oldum posbidik arkadaşım

iyiyiz biz fatmacım sen nasılsın
ya beni bu aşı için filan aramadılar hiç siz kendinizmi gidip oldunuz aşıları..
rekor bizde güselimmm benim 95 burcununkide 100 dü sanırım

bende henüz olmadım canım. aile hekimimden haber bekliyorum. doktorum her iki iğneyide son ayda da olabiliyorsun dedi. ama doğumdan önce muhakkak ikisinide olmalıymışız.

Allah allah benim bu aşılardan haberim yok. Doktoruma bir sorayım bakalım. Ah oğluşum tekmeledi kikiki

meraba kızlar göbişlerınızımı ölçtunuz ahh benım bebıste normale bınseydı bende ölçerdım halen aşagıda hıssedıyorum sureklı yatıyom dınlenıyom ama bakalım 8 gun sonra doktor nedıcek ınsallah normal yerıne gelır

ayy ben de bende tuhaflık var zannediyordum. normal olarak nerde hissetmem gerektiğini bilmiyorum da. ne kadar aşağıda hissediyorsunuz. ben göbeğimin 4 parmak kadar aşağısında olduğunu düşünüyorum.

aynen hareketleri göbeğimin hemen altında hissediyorum ama bugün ilginç bişey oldu göbeğim gayet şişik olduğu halde göbeğim değilde kasık bölgemde tekmeleri hissettim öyle böylede değil çamaşırım kalktı resmen oraya niye gitti ya sizde oluyomu öyle şeyler

evet ben de genelde o kadar aşağıda hissediyorum. tekmeleri de yumruyu da. belki de bu normaldir bilmiyorum.

Bende de oldu, geziyor içerde valla. daha çok sol tarafımda tekme atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…