2009 Aralık Anneleri

Herkese günaydınlar. Kasılması olan arkadaşlara ben de katılıyorum. Ama daha çok tuvaletime sıkıştığımda oluyor.

kızlar bişi sorcam ya benim sağ göğsümün alt kısmında acayip ağrı oluyo korkuyorum acaba neden sizde de oluyo mu annemler filan saç çıkabilir dedim ama bana pek mantıklı gelmedi neden acabaCADIARZU bu ağrı özellikle akşamları oluyo

süt damarlarınla alakalı olabilir.
birde giydiğin iç çamaşırına dikkat et gögüslerini sıkmasın gülşehcım.
aşkam sıcak havlu ile kompleks yap bakalım rahatlatacakmı

gunaydın kızlar bu gun sorunla baslamısız hepımız bende soylıyeyım barı benımde hala uykumda bacak kramplarım oluyor aglıyasım gelıyor sızlerde de devam edıyormu ozellıkle sol bacagım gecede 2 3 kere oluyor

günaydııın kızlar bu haftayıda bitirdik nihayet
ben bi uyudum bi uyudum yine dün akşam
nerdeyse evde kaldığım sürenin tamamında uyuyorum noolcak böle bilmiyorum valla

slm canım bende haftaya vurunacagım tetenoz asımı bu herkese vurunulan tetenoz ıgnesı dımı bıze vurunulanda kucuk derı altından yapılıan ole dıye dusunuyorum ama 2 hafta once esım vurundu kolında ne agrı nede ates yaptı bızlerde neden bole rahatsız edıyor bu ası

Benim de gece bacak krampım oluyo acaba kalsiyum eksikliğindenmi? FAzla süt yoğurt tüketemedim şimdiye kadar. 4.5 aylığım. Demek ki tüketmek gerekiyor

sağ gögsünün altındakı agrı bence hormonla olarak meme bezlerının genişlemesi olabilir yada süt kanallarıyla alakalı olabilir..saç derken bebegın sacımı cıkıyor canım ilkkez duyuyorumda

Benim de gece bacak krampım oluyo acaba kalsiyum eksikliğindenmi? FAzla süt yoğurt tüketemedim şimdiye kadar. 4.5 aylığım. Demek ki tüketmek gerekiyor

bılemıyorum canım ama ben 1 hafta oncesıne kadar gunluk 2 bardak sutumu hıc bırakmadım bence baska bıseylede alakası olmalı bebek buyudukce bu tur kramplar oluyor dıye nette okumustum ama aglıyasım gelıyor ya uykumun en tatlı yerınde gelıp buluyo kramp

ben aşiri kalsıyum tüketen bir insanım ama bendede bu kramplar oluyor..uzun süre ayakta kalmakla alakalı bence:CüvCüv:

gunaydın kızlar
azönce saglık ocagından geldım
aşımı vuruldum
ilk tanışmaya gittiğimde aç gelirsen kan idrar tahlılıde yaparız demişlerdi
bende aç gittim aldılar kan idrar ama aç kalmak ne kötuymuş
nasıl acıktım :) kızımın kalbınıde dınletti ben sol tarafımda mı şuan dedim bası sagda sırtı popousu o tarafta dedi hemşire bende saglık ocagına giderken hep solumda hissediyordum
bizimkisi poposuyla itiyomuş demekki benı ayy nasıl gulesım geldı

sağ gögsünün altındakı agrı bence hormonla olarak meme bezlerının genişlemesi olabilir yada süt kanallarıyla alakalı olabilir..saç derken bebegın sacımı cıkıyor canım ilkkez duyuyorumda

evet canım anne karnında bebeğin saçları çıkarmış o da yanmaya sebebiyet veriyor annede

günaydın pelincim
ben yerim onların popolarınıcokacimcoook:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…