bugün çok zor kalktımgünaydın herkese evet aynen meral bende senın gibi düşünüyorum yarın uyuycam uyuycam :CüvCüv:
selam şekerler nasılsınızzzz
acaba neden:uhm:Ya benim bugun sancim var kasiklarimda batma gibi .Otururken degilde yururken oluyo nedense .
Herkese günaydınlar. Kasılması olan arkadaşlara ben de katılıyorum. Ama daha çok tuvaletime sıkıştığımda oluyor.
Ya benim bugun sancim var kasiklarimda batma gibi .Otururken degilde yururken oluyo nedense .
kızlar bişi sorcam ya benim sağ göğsümün alt kısmında acayip ağrı oluyo korkuyorum acaba neden sizde de oluyo mu annemler filan saç çıkabilir dedim ama bana pek mantıklı gelmedi neden acabaCADIARZU bu ağrı özellikle akşamları oluyo
günaydııın kızlar bu haftayıda bitirdik nihayet
ben bi uyudum bi uyudum yine dün akşam
nerdeyse evde kaldığım sürenin tamamında uyuyorum noolcak böle bilmiyorum valla
kızlar bişi sorcam ya benim sağ göğsümün alt kısmında acayip ağrı oluyo korkuyorum acaba neden sizde de oluyo mu annemler filan saç çıkabilir dedim ama bana pek mantıklı gelmedi neden acabaCADIARZU bu ağrı özellikle akşamları oluyo
Benim de gece bacak krampım oluyo acaba kalsiyum eksikliğindenmi? FAzla süt yoğurt tüketemedim şimdiye kadar. 4.5 aylığım. Demek ki tüketmek gerekiyor
Benim de gece bacak krampım oluyo acaba kalsiyum eksikliğindenmi? FAzla süt yoğurt tüketemedim şimdiye kadar. 4.5 aylığım. Demek ki tüketmek gerekiyor
süt damarlarınla alakalı olabilir.
birde giydiğin iç çamaşırına dikkat et gögüslerini sıkmasın gülşehcım.
aşkam sıcak havlu ile kompleks yap bakalım rahatlatacakmı
sağ gögsünün altındakı agrı bence hormonla olarak meme bezlerının genişlemesi olabilir yada süt kanallarıyla alakalı olabilir..saç derken bebegın sacımı cıkıyor canım ilkkez duyuyorumda
gunaydın kızlar
azönce saglık ocagından geldım
aşımı vuruldum
ilk tanışmaya gittiğimde aç gelirsen kan idrar tahlılıde yaparız demişlerdi
bende aç gittim aldılar kan idrar ama aç kalmak ne kötuymuş
nasıl acıktım :) kızımın kalbınıde dınletti ben sol tarafımda mı şuan dedim bası sagda sırtı popousu o tarafta dedi hemşire bende saglık ocagına giderken hep solumda hissediyordum
bizimkisi poposuyla itiyomuş demekki benı ayy nasıl gulesım geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?