2009 Aralık Anneleri

evet o çalkalanmayı bi kere yaşadım annanem balık yüzüyo gibi oluyo demiştide anlamamıştım gerçekten öyle bense aynen şunu hissediyorum suyun altından yüzerken yanından bi balık geçer ve tenini gıdıklarya işte onu hissediyorum iyice büyüyünce dahada netleşir herhalde bu arada toplam 10 kilo oldum valla sorun bana ne yiyosun normal insan gibi yiyorum bi haftada 2 kilo aldım salı doktora gidicem bakalım ne dicek bebek varken rejimde yapılmaz ki anlamadım gitti normalde dahada çok alırdım kendimi kıstım ancak bu kadar oldu umarım salı cinsiyeti öğreniriz 5 ay oldu nerdeyse ya

günaydın meralcimmmm bir tek ikimiz varız pztesi sendromu sanırım

canııııııııııım günaydın
güzel bir hafta olsun inşallah.
bu rada geçmiş kandilinide kutlarım.

oğlunun senin keyfin nasıl?
bizimki sürekli tepme modundakaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar
benım laptop bozuldu
açılmıyor eşim evden çıkmadn onun laptobunu açıp yazayım dedım merak etmeyın benı
o kadar sık olmasada arada girmeye çalışırım
öptum sızı

günaydınnnn güzel bayanlarrrrrrrrrrrrr a.s.
GÜNAYDIN ŞEKER
NİYE ARADIM HAFTA SONU
İŞLERİN ÇOKTU GALİBAopuyorumnanaktan
Günaydın kızlaaar hepinize iyi haftalar diliyorum.
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

pelin bilgi vermen iyi oldu şekerim. biran önce laptopunu yaptırınkaydirigubbakcemile5
bizi unutma :kedi:

günaydın kızlaaaaaaaaaarrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

haftasonu çiçek export'a gittim çook güzel şeyler var zeytinburnu olivium'un karşısında
çokta ucuz yenidoğan için sacede badiler var gerçi ama şu anda %50 indirimede girmiş 10 tl den pahalı bişey yok 3-6 6-9 ay için çok güzel şeyler var hemde çok kaliteli

:) demeye baslamıştım :)
o zaman ben merale takılayım dur bahar
meral yazmadın hala belını
ooooooooooyyyyyyyy ölçmedimki unuttum
ah bu hamilelik beni çok unutkan yaptı yaw
meral biz şimdi 6. aya mı başladık yawww

ay bilmemki öylemi oldu yok canım 5. aydayız daha.
doğuma kaç haftamız kaldı oradan hesap edelim.
ama 6 mı yoksa dur şu elimdeki işi halledip ilgileneyim.kaydirigubbakcemile3

eşim 2 tane diş çektirince keyfi kaçtı ondan arayamadım fenaydı durum. senn nie aramadın :)))

canıııııııııım geçmiş olsun.
bende cumartesi gittim dolgu yapılacaktı sinir köklerinde acı hissettiğim için tekrar sinir öldürücü koydu arkadaşım.
cumartesi gece hiç uyuyamadım.
of bu diş çok fena.

kaç kez aramak istedim hatta eşimede kaç kez aramadı bu kız dedim. rahatsızlık vermekte istemedim :kedi:

canııııııııııım günaydın
güzel bir hafta olsun inşallah.
bu rada geçmiş kandilinide kutlarım.

oğlunun senin keyfin nasıl?
bizimki sürekli tepme modundakaydirigubbakcemile3

benimkide maşallah cnm tekmeleme konusunda.dün birde patronumun kına gecesine gittik bir oynamışım eşimde oğlumu çok salladıon deyip durdu.annesi kıpır kıpırdı oda içeride oynamıştır herhalde

haber verdiğin ii oldu cnmm.arada gir ama ihmal etme bizi

benimkide maşallah cnm tekmeleme konusunda.dün birde patronumun kına gecesine gittik bir oynamışım eşimde oğlumu çok salladıon deyip durdu.annesi kıpır kıpırdı oda içeride oynamıştır herhalde

Dün bende düğündeydim cnm hiç oturmak istemedi. halay başladı ben fırladım arkamdan kalabalığın sesiii BAHARRRRRRRRRRRR !!! ama ben gene gittim hızlanmaya başladıkları zaman oturdum artık ama bebeğim içerde tık tık yavrum oda içerde oynadı napsın garibim anası duramıyor :))))))))))

sorma baharcım bende öyle ya bu haftada düğün var haftayada var duramıyorum ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…