evet o çalkalanmayı bi kere yaşadım annanem balık yüzüyo gibi oluyo demiştide anlamamıştım gerçekten öyle bense aynen şunu hissediyorum suyun altından yüzerken yanından bi balık geçer ve tenini gıdıklarya işte onu hissediyorum iyice büyüyünce dahada netleşir herhalde bu arada toplam 10 kilo oldum valla sorun bana ne yiyosun normal insan gibi yiyorum bi haftada 2 kilo aldım salı doktora gidicem bakalım ne dicek bebek varken rejimde yapılmaz ki anlamadım gitti normalde dahada çok alırdım kendimi kıstım ancak bu kadar oldu umarım salı cinsiyeti öğreniriz 5 ay oldu nerdeyse yaaynen esra yaa.
biri göbeğimin orda biri tam kasıklarımın üstünde ve çapraz. biri inerken dieri fırlıor , sonra da tam tersi hemen akabinde meselaa.. aman aAllahım diorum orası neresi burası neresikafamçokkarıştı
bi de çalkalanıyor bazen resmen içimde:kaydirigubbakcemile3
ya bn zaten tv falan ızleyemez oldum, uzanıorum, karnımı geriorum, şaşı şaşı bakıorum sadece. delikafadulden
hareket başlarsa da çaırıorum mılleti şov başladı diyekaydirigubbakcemile2
Ama ne yalan soyleyeyım kızımla eşime pek gostermıor kendini:umursamaz:
tüm cilveleri bana çıtır kızımın (dieri kartlaştı da)kaydirigubbakcemile
nehirrr pştttt napıorsun ordamısınnn, uyumaktamısın
canım ya ben 20+3 oldum daha birkaç haftadır hareketlerini hissediyorum.Ama ben neden hiç hareket hissetmiyorummafoldumben
Otururken hep elim göbeğimde ama bişey yokmafoldumben
günaydın meralcimmmm bir tek ikimiz varız pztesi sendromu sanırım
bu arada belim 86 çıktı pelincim yazmadın deme :)))))))
GÜNAYDIN ŞEKERgünaydınnnn güzel bayanlarrrrrrrrrrrrr a.s.
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIINGünaydın kızlaaar hepinize iyi haftalar diliyorum.
gunaydın kızlar
benım laptop bozuldu
açılmıyor eşim evden çıkmadn onun laptobunu açıp yazayım dedım merak etmeyın benı
o kadar sık olmasada arada girmeye çalışırım
öptum sızı
ooooooooooyyyyyyyy ölçmedimki unuttum:) demeye baslamıştım :)
o zaman ben merale takılayım dur bahar
meral yazmadın hala belını
meral biz şimdi 6. aya mı başladık yawww
eşim 2 tane diş çektirince keyfi kaçtı ondan arayamadım fenaydı durum. senn nie aramadın :)))
canııııııııııım günaydın
güzel bir hafta olsun inşallah.
bu rada geçmiş kandilinide kutlarım.
oğlunun senin keyfin nasıl?
bizimki sürekli tepme modundakaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlar
benım laptop bozuldu
açılmıyor eşim evden çıkmadn onun laptobunu açıp yazayım dedım merak etmeyın benı
o kadar sık olmasada arada girmeye çalışırım
öptum sızı
benimkide maşallah cnm tekmeleme konusunda.dün birde patronumun kına gecesine gittik bir oynamışım eşimde oğlumu çok salladıon deyip durdu.annesi kıpır kıpırdı oda içeride oynamıştır herhalde
Dün bende düğündeydim cnm hiç oturmak istemedi. halay başladı ben fırladım arkamdan kalabalığın sesiii BAHARRRRRRRRRRRR !!! ama ben gene gittim hızlanmaya başladıkları zaman oturdum artık ama bebeğim içerde tık tık yavrum oda içerde oynadı napsın garibim anası duramıyor :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?