2009 Aralık Anneleri

kızlar hamile bir ark. saçlarını organicle boyatmıştı. doktoruda onaylamıştı. bugün gidicem dr a sorarım ama sizin böle bir düşünceniz yada bilginiz var mı?

canım ya ben 20+3 oldum daha birkaç haftadır hareketlerini hissediyorum.
sen birkaç hafta daha bekle bence.lülülülülülü

Bekleyecem canım başka çare yok ama hissetmedikçe paniğe kapılıyor insan.:umursamaz:
Selam arkadaşlar,umarım hepiniz iyisinizdir.
Bu akşamüstü dr.a gidecem 3lü test sonucumuzu gösterecez.Hepsi çok iyi gözüküyor ama down sendromu riski sadece yaşa göre hesaplandığında 1:840 yazıyor.AMa diğer verilerle beraber hesaplandığında 1:28000 miş.Ona kafam takıldı benim de.İnş.normaldir bu.
Ben geçen hafta yoktum tatil diye çıktım ama yağmurdan tatil yapamadık Ankaraya gittik bizde eşimin ailesinin yanına.Kendime 2hamile pantolonu bebişime de ciciler aldımopuyorumnanaktan

normal cnm o değerler .kafanı karıştırmaa boşunaaa...neler aldın bebişine bklm

Herkeslere gunaydinlar kaydirigubbakcemile2 Sorunsuz , dertsiz , agrisiz , akintisiz haftalar olsun :)
Bugun benimde doktorla randevum var . Cuma gunu tatile gidicem . Gitmeden goreyim seni dedi

normal cnm o değerler .kafanı karıştırmaa boşunaaa...neler aldın bebişine bklm
Badiler,alt ayaklı pijamalar,pijama takımı,minicik çoraplar:),4-5 tane falan da takım aldım canım.Bir de tulum aldım çok hoşuma gitti herhalde bebeklere tulum çok yakışır gibime geldi.Bakıp bakıp seviyorum onları opuyorumnanaktan çok tatlı yaa.Babannemiz de hırka ve yelekler örmüş onları da verdi.Baya bir cicisi oldu bebişimin.Ama daha eksik çook.

Nehirrrrrrrr nasılsın görüşemedik seninle ne zamandır.

İyiyim canım sen nasılsın?Kızın nasıl bakalım?Görüşemedik gerçekten.Kızına oğlumla talibiz demiştim cinsiyetini öğrendik dediğinde.Ama cevap gelmedi yoksa kız evi naz evi durumları mıı hııkaydirigubbakcemile3:1hug:

Herkeslere gunaydinlar kaydirigubbakcemile2 Sorunsuz , dertsiz , agrisiz , akintisiz haftalar olsun :)
Bugun benimde doktorla randevum var . Cuma gunu tatile gidicem . Gitmeden goreyim seni dedi

Amiinnnnnnnnnnnnnn. Ohhhhhhhhh ne güzel tatilin tadını çıkart, bizim yerimize de yüz, eğlen, dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…