İyiyiz biz de canım kızımızla, ahhaaaaaa tabi canım, kolay mı öyle kız almak, bi 25 sene sonra görüşelim şekerim :)) okulu var, kariyeri var daha.
Bu arada bebeğimin hareketlerini bende 17+1 de hissettim hissedersin bikaç güne kadar.
Arkadaşlar ben 17+1 lik hamileyim bu 4 aylık mı oluyor,5 aylık mı?4 aylıksa ne zaman 5aylık olacam ben?
Bende bu hesabi hic anlamiyorum :)
maşallah maşallah canımbenimkide maşallah cnm tekmeleme konusunda.dün birde patronumun kına gecesine gittik bir oynamışım eşimde oğlumu çok salladıon deyip durdu.annesi kıpır kıpırdı oda içeride oynamıştır herhalde
ooooooo benden daha hızlılarıda var sanırımkaydirigubbakcemile3Dün bende düğündeydim cnm hiç oturmak istemedi. halay başladı ben fırladım arkamdan kalabalığın sesiii BAHARRRRRRRRRRRR !!! ama ben gene gittim hızlanmaya başladıkları zaman oturdum artık ama bebeğim içerde tık tık yavrum oda içerde oynadı napsın garibim anası duramıyor :))))))))))
yaaaaaaa boyatma zararlı bence.kızlar hamile bir ark. saçlarını organicle boyatmıştı. doktoruda onaylamıştı. bugün gidicem dr a sorarım ama sizin böle bir düşünceniz yada bilginiz var mı?
selam denizselam kızlar ben geldimmmmm nasılsınız?
kızım acele etme.Bekleyecem canım başka çare yok ama hissetmedikçe paniğe kapılıyor insan.:umursamaz:
Selam arkadaşlar,umarım hepiniz iyisinizdir.
Bu akşamüstü dr.a gidecem 3lü test sonucumuzu gösterecez.Hepsi çok iyi gözüküyor ama down sendromu riski sadece yaşa göre hesaplandığında 1:840 yazıyor.AMa diğer verilerle beraber hesaplandığında 1:28000 miş.Ona kafam takıldı benim de.İnş.normaldir bu.
Ben geçen hafta yoktum tatil diye çıktım ama yağmurdan tatil yapamadık Ankaraya gittik bizde eşimin ailesinin yanına.Kendime 2hamile pantolonu bebişime de ciciler aldımopuyorumnanaktan
burcu amiiiiiiiiiiim diyorum sana.Herkeslere gunaydinlar kaydirigubbakcemile2 Sorunsuz , dertsiz , agrisiz , akintisiz haftalar olsun :)
Bugun benimde doktorla randevum var . Cuma gunu tatile gidicem . Gitmeden goreyim seni dedi
güzel haberlerini bekliyoruuuuuuuuuuuzöğleden sonra yazarım ben size :))
ben çıkıyorum artık. gideyim ben hayırlısıyla. öptüm herkesiiiii...
byeee
a.s.günaydın güzel anneler;
Selam kızlar nasılsınız?a.s.
selam kızlarrr. nabıyosunuz bakalım kilolar ne alemde ben 21. haftamdayım 9 kilo aldım.anam napıcam bilmem artık..
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım ben ve kızım çok iyiyiiz bugün allaha şükür kızımın tekmelerini yemekten iş yapamıyorum ne olacak bakalım
selam kızlarrr. nabıyosunuz bakalım kilolar ne alemde ben 21. haftamdayım 9 kilo aldım.anam napıcam bilmem artık..
Arkadaşlar ben 17+1 lik hamileyim bu 4 aylık mı oluyor,5 aylık mı?4 aylıksa ne zaman 5aylık olacam ben?
nerimancım maşallah maşallah kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?