• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

hemde nasıl hareketli teyzesi
dün gece yatağa yattığımdaki tekmesiyle, bugün sabahki ah dedirtti yani

burcu nereye kaçıyorsun cnm

yaaaaaaaaa öyle deme hepimizin ara ara giriyoruz ve takip etmek zor oluyor:sinifsinif:
hayırlısıyla bu haftayıda bitirirsek bol bol yatıcaz:dance::dance:

Doktora Meralcim . Tatile gitmeden gel bir goreyim demisti. Cikip ona gidicem simdi.

merhabalar,ben 2010 ocak annelerindeyim,size bir sorum olacaktı,bugün ssk ya test yaptırmak için gitmiştim,ultrasonda da muayene ettiler,iki doktor plasentada kanama var dediler kendi aralarında bana bişe demediler,ben belki yanlış anlamışımdır diye düşünmüştüm ama gebe takip formuna plasentada yer yer anama yazmışlar,internetten baktım ama pek bişe anlamadım,sizin bu konuyla ilgili bilginiz var mı,ve benim durumumda olup hamileliği normal giden var mı?çok endişeliyim işçıkışı özel hastaneye gidecem ama çok merak ediyorum,vajinal kanamam ve ağrım sancım yo,bilgilerinizi bekliyorum ,tşk ederim...

aralık annelerinden böyle bir sorun yaşayan yok sanırım. fakat yakınlarımdan bildiğim kadarıyla plesantayla ilgili konularda genellikle tam istirahat öneriyorlar. ileri durumlarda ileri takip de gerekebiliyor. ama doktorunuz size herhangi bir uyarıda bulunmadığına göre önemli bir sorun değildir umarım.

Doktora Meralcim . Tatile gitmeden gel bir goreyim demisti. Cikip ona gidicem simdi.
hadi bakalım bir gör de gel yavrunu
bende cumartesi detaylıya giricem.
bakalım minik kızım neler yapıyormuşopuyorumnanaktan
Evet canım yarını bekleyip yarın gösterecem çaresiz :sinifsinif:
Ama ben oğlumu çok merak ediyorumm

ama bende kızımıııııııııı
ben cumartesiyi bekliycem ama sen yarın göreceksin:sinifsinif:

hadi bakalım bir gör de gel yavrunu
bende cumartesi detaylıya giricem.
bakalım minik kızım neler yapıyormuşopuyorumnanaktan

ama bende kızımıııııııııı
ben cumartesiyi bekliycem ama sen yarın göreceksin:sinifsinif:

mafoldumben Bakalım randevu almadan test sonucu için geldiğimde gösterecek mi bana bebişimi onu da bilmiyorumki
Yaa dışarı çıkayım demiştim canm sıkıldı evde yağmur başladı ama çok sıkıntı var oturduum yerde terledim kafamçokkarıştı

mafoldumben Bakalım randevu almadan test sonucu için geldiğimde gösterecek mi bana bebişimi onu da bilmiyorumki
Yaa dışarı çıkayım demiştim canm sıkıldı evde yağmur başladı ama çok sıkıntı var oturduum yerde terledim kafamçokkarıştı
hı bi de o var değilmi
bende sıkıldım yaw
ye ye nereye kadar. sürekli atıştırma modundayım. ne olacak enim sonum.
kızlar ben pişiyorum yaaaa yandım yandımmm

ah kızlar ah hormonlar bizi fena yaptı değilmi?

eşimin ortagının eşi dogum yapmış dun gece
ayy nasıl heveslendım
darısı zamanın nasıl geçtiğini anlamaan 9 ayı tamamlayıp bizim basımıza

hı bi de o var değilmi
bende sıkıldım yaw
ye ye nereye kadar. sürekli atıştırma modundayım. ne olacak enim sonum.

ah kızlar ah hormonlar bizi fena yaptı değilmi?

evet canım yaa hem hormonlar hende antalyanın sıcağı birde klimalar bozuk piştim valla meral

ayy nasıl heveslendım

amin pelincim amin bir ana önce geçse şu zaman diyoruz ama bu günleri aratacak bize ufaklıklar uykusuz geceler ama olsun insan yinede dört gözle bekliyor o günleri

ay öznur bende çok gitmek istiyordum oraya
arkadasa yurtdışından bişeyler aldırsam diye muhabbet olmuştu başka bir arkadas
orayı tavsıye ettı bana hepsi ithal mallarmış ve çok orjinal şeyler varmış
oliviumun çıkış kapısında hemen kıme sorsan yerini gösterir dedilerde ben anadolu yakasındayım ya gözum almadı gitmeyı kışlıklar çıkınca giderim demiştim kendı kendıme
sence degermı o kadar yol gelmeye

valla değer bence pelincim şimdi çok güzel yazlıklar var indirimde 7 tl ye çook güzel bi elbise aldım be bide eltimin oğluna şortlu takımlar
önümüzdeki yaz için şimdiden bişeyler alınabilir bence. Biz kendi bebişimiz için pek bişey bakamadık sadece hediyeleri aldık. Daha fazla zaman ayırmak lazım oraya epey kalabalık çünkü

ayy nasıl heveslendım
amin canım benim
hayırlısıyla bizde kucağımıza alırız inşallah.
nasıl merak ediyorum yavrumu bilemezsiniz:Saruboceq:
evet canım yaa hem hormonlar hende antalyanın sıcağı birde klimalar bozuk piştim valla meral

ah ah kıyamam ben sana
allah sabır versin valla işin zor nerimancım

valla değer bence pelincim şimdi çok güzel yazlıklar var indirimde 7 tl ye çook güzel bi elbise aldım be bide eltimin oğluna şortlu takımlar
önümüzdeki yaz için şimdiden bişeyler alınabilir bence. Biz kendi bebişimiz için pek bişey bakamadık sadece hediyeleri aldık. Daha fazla zaman ayırmak lazım oraya epey kalabalık çünkü

tamam cnm gidilecek yerler listesıne aldım beynıme :)

kızlar hamile bir ark. saçlarını organicle boyatmıştı. doktoruda onaylamıştı. bugün gidicem dr a sorarım ama sizin böle bir düşünceniz yada bilginiz var mı?
Benim doktorum da boyamanda bir sakınca yok demişti. Ama bilemiyorum
kızlar ben pişiyorum yaaaa yandım yandımmm
Ben de yandım Nerimancım, kocamı klima almaya yolladım şimdi. Nefes alamıyorum vallahi
hı bi de o var değilmi
bende sıkıldım yaw
ye ye nereye kadar. sürekli atıştırma modundayım. ne olacak enim sonum.ah kızlar ah hormonlar bizi fena yaptı değilmi?

İlk üç ay hiç kilo almadım diye seviniyordum şimdi nerdeyse günde bir kilo alır duruma geldim.Böyle bir açlık olur mu? Dün o kadar yedimki geceyarısı çıkardım hepsini.

merhaba ben yeni üye oldum. 18 haftalık hamileyim. bir kızımız olacak.beni de aranıza alır mısınız?a.s.

herkes uyuyo galıba ama benım uykum kactı gunduz aksama kadar yattıgım ıcın uyuyamıyorum kımsede yokkı dedıkodu yapımmm

Back
X