• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

günaydın kızlaaaaaaaaaarrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

haftasonu çiçek export'a gittim çook güzel şeyler var zeytinburnu olivium'un karşısında
çokta ucuz yenidoğan için sacede badiler var gerçi ama şu anda %50 indirimede girmiş 10 tl den pahalı bişey yok 3-6 6-9 ay için çok güzel şeyler var hemde çok kaliteli

ay öznur bende çok gitmek istiyordum oraya
arkadasa yurtdışından bişeyler aldırsam diye muhabbet olmuştu başka bir arkadas
orayı tavsıye ettı bana hepsi ithal mallarmış ve çok orjinal şeyler varmış
oliviumun çıkış kapısında hemen kıme sorsan yerini gösterir dedilerde ben anadolu yakasındayım ya gözum almadı gitmeyı kışlıklar çıkınca giderim demiştim kendı kendıme
sence degermı o kadar yol gelmeye

Evet :) Bugun de doktora gidiyorum son bir kontrol etsin ne var ne yok diye :) Sen nerelerde olcan

bende cuma gidip detaylı ultrasona girip yola çıkacagım inşallah
eşim gelene kadar 1 hafta annemlerde izmirde olacagım
eşim gelınce 1 haftada kaçacagız yakın çevre ayvalık istiyordum ben eşim o tarafa hiç gitmemiş diye ama zehırlı denızanası muhabbetı var dıye tırsttım bakalım
sen ne tarafta olacaksın

bende cuma gidip detaylı ultrasona girip yola çıkacagım inşallah
eşim gelene kadar 1 hafta annemlerde izmirde olacagım
eşim gelınce 1 haftada kaçacagız yakın çevre ayvalık istiyordum ben eşim o tarafa hiç gitmemiş diye ama zehırlı denızanası muhabbetı var dıye tırsttım bakalım
sen ne tarafta olacaksın

Bende cuma gunu yola cikiyorum . Cuma İzmirde kalcaz bizde sonra Marmaris' e devam. Yavas yavas sekilde :) Ben ayrintiliya gelince giricem eski doktorum bir hafta gec dollenmen var demisti o yuzden oyle aldik . Bu doktorumda yok gec dollenmen filan dedi bu hafta bulursak randevu yaptircam ama bakalim

Yaa yazdıklarınızı okuyorumdaa kimi arkadaşlar tekme bile hissetmeye başlamış. benmi çok hissisizim yoksa bebeşimmi biraz tembel anlamadım gittii kızlaar ya. hala birşey hissetmiyorum been.

Yaa yazdıklarınızı okuyorumdaa kimi arkadaşlar tekme bile hissetmeye başlamış. benmi çok hissisizim yoksa bebeşimmi biraz tembel anlamadım gittii kızlaar ya. hala birşey hissetmiyorum been.

Bende gecen hafta hissediyordum bu hafta hissetmiyorum nedense cok fazla . 22.Haftaya kadar hissetmemek normalmis.

merhabalar,ben 2010 ocak annelerindeyim,size bir sorum olacaktı,bugün ssk ya test yaptırmak için gitmiştim,ultrasonda da muayene ettiler,iki doktor plasentada kanama var dediler kendi aralarında bana bişe demediler,ben belki yanlış anlamışımdır diye düşünmüştüm ama gebe takip formuna plasentada yer yer anama yazmışlar,internetten baktım ama pek bişe anlamadım,sizin bu konuyla ilgili bilginiz var mı,ve benim durumumda olup hamileliği normal giden var mı?çok endişeliyim işçıkışı özel hastaneye gidecem ama çok merak ediyorum,vajinal kanamam ve ağrım sancım yo,bilgilerinizi bekliyorum ,tşk ederim...

ben geldimmm gerçi pek yokluğum hissedilmemiş anlaşılan mafoldumben
cuma kısmetse bende çıkıyorum izne 1 hafta ama olsun biraz uzaklaşmak iyi gelecek eminim. Haftaya kimseler kalmayacak burda anlaşılan

ben 20+2 yim beş ay 2 gunluk bebiş
senın 17+1 ise 4 ay 1 haftalık
20 hafta dolunca beş aylık diyeceksın cnm
doldurdugumuz ay soylenıyor
önumuzdekı hafta sen 4,5 aylık olacaksın bilmem anlatabıldımmı

Anladım canım açıklaman için teşekkür ederimyerimseniben
Dr.u aradım gitmeden arayayım demiştim.Test sonucu için randevu almak gerekmiyor da.Bugün yokmuş dr. yarın gelecekmiş iyiki boşuna gitmemişim aramadan.3lü test sonucunu gösterecektim ama ben şimdi de yarını mı bekleyecemmafoldumben

SAĞOL MERALCİM SENİN UFAKLIKTA PEK HAREKETLİ GALİBA kaydirigubbakcemile2
hemde nasıl hareketli teyzesi
dün gece yatağa yattığımdaki tekmesiyle, bugün sabahki ah dedirtti yani

Kizlar bende ufaktan cikiyorum.
burcu nereye kaçıyorsun cnm

ben geldimmm gerçi pek yokluğum hissedilmemiş anlaşılan mafoldumben
cuma kısmetse bende çıkıyorum izne 1 hafta ama olsun biraz uzaklaşmak iyi gelecek eminim. Haftaya kimseler kalmayacak burda anlaşılan

yaaaaaaaaa öyle deme hepimizin ara ara giriyoruz ve takip etmek zor oluyor:sinifsinif:
hayırlısıyla bu haftayıda bitirirsek bol bol yatıcaz:dance::dance:

Anladım canım açıklaman için teşekkür ederimyerimseniben
Dr.u aradım gitmeden arayayım demiştim.Test sonucu için randevu almak gerekmiyor da.Bugün yokmuş dr. yarın gelecekmiş iyiki boşuna gitmemişim aramadan.3lü test sonucunu gösterecektim ama ben şimdi de yarını mı bekleyecemmafoldumben

ağlama canım yaaaaaaaaaaaa
yarın gösterirsin:olmaz:

Back
X