2009 Aralık Anneleri

arkadaşlar siz de karnınızda zaman zaman taş gibi bir sertlik hissediyor musunuz? ben zannediyordum ki bebeğim orada ve o sertlik ona ait. ama internette biraz araştırdım ve bunların kasılma olabileceğini öğrendim. bu durumu yaşayan var mı başka?

yaaaaaaa kızıma isim arıyorum sizde hiç yardımcı olmuyorsunuz zenan dedim kimse tepki vermedi öle olsun küstümmmmmm :umursamaz:

Evet ben de Nehir ismini çok seviyorum kızım olursa Nehir koyarım diye almıştım bu rumuzu.Ama oğlum olacakopuyorumnanaktan Ben de oğluma isim arıyorum bulamıyorum.
Zenan ne demek canım anlamını bilmiyorum hoş duruyor.Bana doktorlar dizisindeki Zenan doktoru hatırlattı zaten ondan başka da hiç duymamıştımopuyorumnanaktan

Demek bugün muhabbet kilolar, göğüsler. Efenim benim iştahım iki haftadır çok arttı.Eşim de saolsun yurtdışından bir dolu çikolata vs almış. Habire gözüm onlara kayıyor. Sadece geçen hafta 1 kilo almışım. Haftada bir kiloyla devam edersem 9. ayın sonunda bir dev olarak olayı kapatacağım. Göğüsler zaten normalde de büyüktü şimdi yere göğe sığamıyorlar. Artık bağımsızlıklarını ilan ettiler.

Nehircim phytolastil çatlak kremi 3. ayda başlıosun doğumdan 3 ay sonraya kadar kulanmaya devam ediyorsun gene de çatlağın olursa 1 aylık ampüllerini doğumdan 3 ay geçtikten sonra uyguluyorsun daha önce ampül kullanmak sakıncalıymış o ampüllerde oluşan çatlakları edavi ediyormuş.Eczanelerde satılıo 65 ile 55 arasında değişio ama freeshoplarda 40tlymiş.
Bi de yeni duydum oluşmuş çatlakları gidermek için bir limonun suyu 3 kaşık kahveyle karıştırılıp krem kıvamına getiriliyor ve çatlak olan bölgeye sürülüyor kızarıncaya kadar ovalanıyor vücüt ve yıkanıyor bu 12 gün aralıksız devam ettiriliyor. sonra pürüzsüz bir vücut ama bilmiyorum demek lazım

çikolatamııııııııııııııı
hemen yemem lazımkafamçokkarıştı

canım birazyazmakda geciktim ama kusurabakma.senin drun sana bişiy demedimidün drum inanılmaz kızdı ve diyet verdi.sadece 2 ser dilim kepekli ekmek yemeklerde süt ve süt ürünlerisebzeler tüketmeliyim diğer hersey yasak.pilav da dahil.elim ayagımda çok şişiyo benim. sendede böle zorluklar oluyomu

Anladım canım açıklaman için çok sağolyerimseniben Benim dr.um çatlak üzerinde pek durmadı.Çatlayacağın varsa zaten çatlarsın bir milyar civarı bir kremi var ama onunda etkisi kesin değil dedi.Bebe yağı ve ilerleyen aylarda badem yağı havuç yağı falan sürersin dedi.Oyüzden hiç bilmiyorum krem isimlerini falan.Şimdilik bebe yağıyla idare ediyorum.

çikolatamııııııııııııııı
hemen yemem lazımkafamçokkarıştı

Ya bende de bir kaç gündür yemeklerden sonra tatlı isteme durumu ortaya çıktı.Tatlıya hiç düşkün olmadığım halde.Erkek annesi olacağımdan mıdır nediropuyorumnanaktan Bahanem de hazır:) En kolayı da çikolata oluyor tabiki:lepi:

selam kızlar ben fazla kilo almadım.hamileliğimin başında verdiğim 2,5 kiloyu geri aldım sadece, annemde böyleymiş. inşallah sonuna kadar böyle giderim. göbeğim ve göğüslerim şişti o kadar. bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilolar verilir ama tatlıya dikkat edin benim 2 arkadaşımda hamilelik şekeri çıktı şimdi tatlı, ekmek, pilav, makarna herşey yasak.

Ay canım kıyamam sana, tüh canın çekti benim yüzümden. Gönderiyim hemen sana a.s.
canım sağol çekmecemde çilolatalarım var şimdi onlardan atıştırdım rahat olkaydirigubbakcemile5

bende kız anasıyım ama bak benimde canım çektikaydirigubbakcemile3

burcu ben düşünüyorum cnm

evet canım bebek şekeri lahusa şerbeti baby shower ne varsa yapmayı düşünüyorum :). bu arada baby shower 7 aylık hamileyken yapılıyo anneye moral vermek için annenin en akın arkadaşları geliyo biz geçenlerde bi arkadaşıma yaptık, ço eğlenceli oldu.

Kizlar siz bebek sekeri yapcak misiniz ?

evet ben yapmak istiyorum dün baktım süslemesine göre 5 ile 7 lira arasındaydı fiyatlar, tabi tanesi:bbo: yani kaç tane yapılır bilmiyorum ama en ucuzundan 50 tane yaptırsam 250 lira eder 50 tanede yetmez tahminimce:kedi: artık zaman gösterecek.. lohusa şerbetide dağıtılmasını istiyorum hastaneye gelenlere..:CüvCüv:

meralcim isimler için teşekkür ederim....
nehir zenan demek farsçada kadın demekmiş bende ilk doktorlar dizisinde duymuştum. beray zenan kürt isimleriymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…