- 16 Ekim 2008
- 436
- 4
- 116
Bugun arkadas yaptirmis da 400 e gelmis boyle mi fiyatlar .
kıslar baby shower ne oluyo:kedi: daha hiç duymadım ..
kıslar baby shower ne oluyo:kedi: daha hiç duymadım ..
oooooooo epey varmış ayolBugun arkadas yaptirmis da 400 e gelmis boyle mi fiyatlar .
ayıp tabi canımmerhaba kızlarrr sölemesi ayıp uyudum geldim biraz zemuszemus
way beeeeeeeeevet canım bebek şekeri lahusa şerbeti baby shower ne varsa yapmayı düşünüyorum :). bu arada baby shower 7 aylık hamileyken yapılıyo anneye moral vermek için annenin en akın arkadaşları geliyo biz geçenlerde bi arkadaşıma yaptık, ço eğlenceli oldu.
yedim vallaHehe hamileyiz tabi çekecek canımızkaydirigubbakcemile3:1hug:
şekersiz olmaz alcaz artık şekerşm.evet ben yapmak istiyorum dün baktım süslemesine göre 5 ile 7 lira arasındaydı fiyatlar, tabi tanesi:bbo: yani kaç tane yapılır bilmiyorum ama en ucuzundan 50 tane yaptırsam 250 lira eder 50 tanede yetmez tahminimce:kedi: artık zaman gösterecek.. lohusa şerbetide dağıtılmasını istiyorum hastaneye gelenlere..:CüvCüv:
rica ederim şekerim ne dimekmeralcim isimler için teşekkür ederim....
nehir zenan demek farsçada kadın demekmiş bende ilk doktorlar dizisinde duymuştum. beray zenan kürt isimleriymiş
yes şeker yes
evet baktım hamileyiz.biz' e ne güzel.. bana böyle bir sürpriz yapacak kimsem yok malesef.. :çok üzgünüm: babacığım hayatta olsaydı o bana inanılmaz sürprizler yapardı.. biricik annecim tek başına neye yetişsin.. Öyle zorki arkadaşlar ya.. yine çok kötü oldum.. 46 yaşında babacığım çok istediği hatta onun için yapılan toruncuğunu göremedi.. Mekanın cennet olsun canım babam.. benim yavrum minik ellerini açıp sana dua edecek..:çok üzgünüm:
gözlerim doldu
boğazım düğümlendi
rabbim sabırların en büyüğünü sana ve ailene versin canım.
yaşı çok gençmiş.
rabbim daha çok seviyromuş demek. mekanı cennet olsun:Saruboceq:
amin meral sağol, ne olduysa 2-3 ay içinde oldu sapa sağlamken birden lösemi olduğunu öğrendik sonra tedavi için hastane bulamadık, derken bulduk.. o arada ben moral olsun moral de şifa olsun diye bebek yapmaya kalktım oldu işte.. haberini aldı çok sevindi.. tedavi iyiye gitmeye başlamışken.. :çok üzgünüm: öyle işte.. biran dertler derya oldu valla içimde arkadaşlar anlatıverdim işte, kusura bakmayı canınızı sıktıysam.. güzel şeyler konuşmaya devam edelim..
kızlar ben çıkıyorum ii akşamlar
kızlar en çok kiloyu ben aldım heralde 54 le hamile oldum şimdi 64 olmuşum yani 20 haftada 10 kilo ama bende hamileliğini yatakta geçirenlerdenim yiyorum yatıyorum normal olarak kilo alıyorum zemuszemus:umursamaz:
evet baktım hamileyiz.biz' e ne güzel.. bana böyle bir sürpriz yapacak kimsem yok malesef.. :çok üzgünüm: babacığım hayatta olsaydı o bana inanılmaz sürprizler yapardı.. biricik annecim tek başına neye yetişsin.. Öyle zorki arkadaşlar ya.. yine çok kötü oldum.. 46 yaşında babacığım çok istediği hatta onun için yapılan toruncuğunu göremedi.. Mekanın cennet olsun canım babam.. benim yavrum minik ellerini açıp sana dua edecek..:çok üzgünüm:
SABAH
HASLANMIS YUMURTA
1 BARDAK YAGSIZ SÜT
BOL PEYNIR
TUZSUZ SALATALIK VE DOMATES
TAM BUGDAY YADA CAVDAR EKMEGI
ARADA (MIDEM KAZINICA)
MEYVE NE VARSA ARMUT SEFTALI KIRAZ MUZ ELMA(BEN EN COK ELMA YIYORUM)
ÖĞLEN
CORBA COK SEVERIM
CORBA
TAVUK FELAN
SEBZE VARSA SEBZE NE VARSA YANI
1 KASE YOGURT
AKSAMA
TEKRAR SEBZE YOGURT DOĞRAMASI FELAN YIYORUM
GEC YATTIYSAM MIDEM KAZINDIYSA PEYAZ PEYNIR GRISSINI BI BARDAKTA SUT ICIORUM
AMA CCOK SU ICIYORUM....
ARADA PILAVDA MAKARNADA TATLIDA YIYORUM MUTLAKA CIKOLATADA ATIYORUM AGZIMA...AKLM HIC BISEYDE KALMIO ANLICANkaydirigubbakcemile3
canım doktorun bu durumuna ne diyor bana herseyi yasakjladı inanılmaz kızdı bana.kepek ekmegi yicem sabah öğlen akşam 2 ser dilim pilav hamur işi kesinlikle ysaak. vecok canımı sıktı böle giderse dogumumun zor olacagını nomal olmayacagını söledi.
HEE GECEN BIRISNDEN DUYDUM KIZLAR DOGRU MU BILMEM KIZ COCUKLARI ANNEYI DAHA COK SISIRIRMIS ERKEK BEBEK YORMAZMIS PEK DOGUM ZAMANINDA BILE SANCISI FAZLA OLMAZMIS DOGRUMU BILMIYORUM AMA BENIM OĞLUM GERCEKTEN YORMUYO BENI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?