SABAH
HASLANMIS YUMURTA
1 BARDAK YAGSIZ SÜT
BOL PEYNIR
TUZSUZ SALATALIK VE DOMATES
TAM BUGDAY YADA CAVDAR EKMEGI
ARADA (MIDEM KAZINICA)
MEYVE NE VARSA ARMUT SEFTALI KIRAZ MUZ ELMA(BEN EN COK ELMA YIYORUM)
ÖĞLEN
CORBA COK SEVERIM
CORBA
TAVUK FELAN
SEBZE VARSA SEBZE NE VARSA YANI
1 KASE YOGURT
AKSAMA
TEKRAR SEBZE YOGURT DOĞRAMASI FELAN YIYORUM
GEC YATTIYSAM MIDEM KAZINDIYSA PEYAZ PEYNIR GRISSINI BI BARDAKTA SUT ICIORUM
AMA CCOK SU ICIYORUM....
ARADA PILAVDA MAKARNADA TATLIDA YIYORUM MUTLAKA CIKOLATADA ATIYORUM AGZIMA...AKLM HIC BISEYDE KALMIO ANLICANkaydirigubbakcemile3
lutfen bana az kılo alanlar 1 gun nasıl beslendıgını yazsın yoksa ben kafayı yıyecegım
neden ben 6 kılo aldım ya:uhm:
Ayy canım çok kilo almışsın nasıl vereceksin doğumdan sonra sen bu kilolarııyerimseniben
Göğüsü gelin siz bana sorun:kedi: Göğüs göbekten önde gidiyor nerdeyse ya benmde ölçüm büyüdü ağırlaştı çok raatsız ediyor beni.Elbiselerimi göbekten değil göğüs yüzünden giyemedim geçen denedim demafoldumben
Kızlar sütenlerimiz göğüsümüzün altını sıkmıycakmış süt kanallarında ezilmeye yol açabilirmiş. Evde felan rahat bırakmak lazımmış:) ben önden klipslilerden aldım tavsiye ederim sırtımız kilo almadığı için sırt kısmı bol gelıyor normal sütyenlerin ama bunda böyle bir sorun olmuyor sırtı da ayarlanabildiği için :)
Bi de free shoplarda phytolastiller 40 tlymiş duyrulur.
Kızlar sütenlerimiz göğüsümüzün altını sıkmıycakmış süt kanallarında ezilmeye yol açabilirmiş. Evde felan rahat bırakmak lazımmış:) ben önden klipslilerden aldım tavsiye ederim sırtımız kilo almadığı için sırt kısmı bol gelıyor normal sütyenlerin ama bunda böyle bir sorun olmuyor sırtı da ayarlanabildiği için :)
Bi de free shoplarda phytolastiller 40 tlymiş duyrulur.
lutfen bana az kılo alanlar 1 gun nasıl beslendıgını yazsın yoksa ben kafayı yıyecegım
neden ben 6 kılo aldım ya:uhm:
bakalım ben kaç oldum pelincim.
ayaklarım davul gibi şişiyor
6 kilo normal. ilk 3 ay bittikten sonra normal olan haftada ortalama yarim kilo almak.
slm arkadaşlar inş hepinizin hamileliği sorunsuz geçiyodur bende iyiyim şukur ama benim daha önce 21 haftalık ikizlerimi kaybettim şimdi rahim ağzına dikiş atıldı geceleri afakanlar basıyo korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan etrafınızda rahim ağzı dikişi yaşayan varsa bebişlerine kavuştularmı bana bilgi verirmisiniz
yaaaaaaa kızıma isim arıyorum sizde hiç yardımcı olmuyorsunuzzenan dedim kimse tepki vermedi öle olsun küstümmmmmm :umursamaz:
senın boyun uzun duruyor meral
bende 161 boy var
balon gibi dolaşacagım sanırım son aylar
ayakların masabası oturmaktanda olabilir cnm ya sen arada dolaşırdın yemek aralarında falan sıcaklar bastırdı dıye bıraktınmı katlarda dolaş bare 10 dk da olsa
ben çıkıyorum kızlar eşim geliyor almaya öptm sizi
canım ALLAH yaşatmasın böyle acılar hıçbirimize
topikte kımse yok sanırım bunu yasayan
am gulbenın ıkızleri içinde 4.ayda rahım agzına dikiş atmışlar
bak aldı kucagına bebişlerini sıkma sen cnını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?