canım banada gecen hafta cok sık oldu 2-3 gundur yok o agrı anneme sordum olur dedı bende takılmadım fazla ama cok korkuorum agrınca bende
Pelincim bazen bana da oluyor . Kramp gibi bisey sanki doktor normal dedi ama herkesin normali farkli oldugu icin sen yine de sor doktoruna icin rahat etsin. Ah su bilmedigim agrilar sancilar olmasa da tedirgin olmasak .
hayırdır inşallah baharcımbende bugün kabuslar görerek uyandım 6 buçukta. çok kötüydü mafoldumben
dun aksam göbegımın altına öyle bir agrı gırdıkı kızlar
çok korktum aşagıya dogru baskı gibi
ayırt da edemedım bebek mı yapıyor
yoksa bir problemmı var dıye
dışardaydık hemen eve geldim ayaklarımı uzatıp yattım
ama çok korktum bişey olacak sandım
çok şukur şimdi bişey yok yarın sabah doktora gdcegım ya soracagım hemen
hayırdır inşallah baharcım
rabbim hayırlara çıkarsın
pelincim bebek büyüdükçe bu tür şeyler yaşamamızda kaçınılmaz oluyor. baskı yapıyor yaramazlar
hem büyüdüler hem ağırlaştılar artıkkaydirigubbakcemile3
günaydın burcuuuuuuuuuuHerkese Gunaydinlar olsun :) Guzel bir gun gecirelim hep beraber kaydirigubbakcemile5 Yarin ben tatile gidiyorum kizlar . O yuzden bir hafta yokum . :içelim::teytey:
of of of o zman yandıkkki ne yandıkdesene biz yandık :)
200-300 gr.ken baskı ayy falan oluyoruz
bizim sıpalar 2-3 kılo olunca ne diyecegız görecegiz hep beraber inşallah
hadi bakalım kolay gelsinkızlar ben çıkmak zorundayım yıne
malum birde valız hazırlıkları var bugun ögleden sonra girerim yıne öptm sizi
kızlar işler çok bugün gelirim gene
ewt canım ya inşallah bu tedırgınlıkleride atacagız ustumuzden
ben tatile gidincede bilmediğim bişey olursa diye tırstım hemen
inşllah hiçbirimiz bişey yaşamayız ama artık doktorun cebı yanımızda olacak e gittiğimiz yerlerde de gözukuruz doktora daha olmadı napalım
Allah vermesın sıkıntı
hepimiz guzel ve saglıklı sorunsuz bir şekilde tatilimizi yapıp gelelım inşallah
[
gelmezmi hiç
yarın sabahta erken kalkarım sonraaaaaaaaa 2 hafta yatışopuyorumnanaktan
hehe inşallah canım hep öyle diyorum tatilde de sabah 8 de dikiliyorumhihoyyyt alışkanlık sanırım
üçlü test yaptıran arkadaşlar
AFP değeriniz kaçtı ve ne dendi :uhm:
öncelikle herkese hayırlı sabahlar güzel annecikler!!!:teytey:
canım AFP yaptırdım ben sonuç MOM: 0,96 çıktı çok iyi çıkmış dedi.. senin ki kaç çıktı,?:enbuyukkk:
kızlar benim boğazım yanıyor 2 gündür ilaçta yok malum. limon yiyiyorum ıhlamur içiyorum bal-limon flan. başka bildiğiniz bişey var mı?
kızlar benim boğazım yanıyor 2 gündür ilaçta yok malum. limon yiyiyorum ıhlamur içiyorum bal-limon flan. başka bildiğiniz bişey var mı?
minoset içebilirisn baska hıc bırsey vermıor doktorlar...sıcak corba felan ya bıber ye
ben butun kıs hasta olucamı anlayıonca tarhana ve acı bıberler varya tursu tombul onlardan yedım hıc hasta olmadım yırttım bılmıorum etkısı olmusmudur kaydirigubbakcemile3
hee bıde karısımım var bır cay bardagına kaynamıs su,bal,bol lımon,zencefil ve karabiber ,tarcın ıstege göre karıştırıorum ıllıkken ıcıorum bıraz ıgrenc gıbı oluor ama cok ıyı gelıor
canım ya kıyamamsağol meralcim bilemiyorum ki bende ne yaptım bi bilsem :)))
hoşgeldiiiiiiiiiiingünaydın arkadaşlar;
uzun zamandır 2009 aralık annelerini arıyorum sitede ya bugün buldum.bende aralık annesiyim allah nasip ederse.hepinizi tatil heyacanı sarmış ama ben 8.ayıma kadar çalışıcam malesef tatil falan yokbizim şirket böle. mafoldumben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?