2009 Aralık Anneleri

canım banada gecen hafta cok sık oldu 2-3 gundur yok o agrı anneme sordum olur dedı bende takılmadım fazla ama cok korkuorum agrınca bende

canım demekkı annenın dediği gibi normal kı hepimiz yaşayabiliyoruz
biraz içimi rahatlattınız sagolun valla
yarın ben doktora sorunca yazarım buraya inşallah
sabah 10 da detaylı ultrason sonra yola çıkacagız
eve ugradıgımda 2 dk nete girebilirsem size yazacagım
2 hafta bende yokum merak etmeyın benıde

Pelincim bazen bana da oluyor . Kramp gibi bisey sanki doktor normal dedi ama herkesin normali farkli oldugu icin sen yine de sor doktoruna icin rahat etsin. Ah su bilmedigim agrilar sancilar olmasa da tedirgin olmasak .

ewt canım ya inşallah bu tedırgınlıkleride atacagız ustumuzden
ben tatile gidincede bilmediğim bişey olursa diye tırstım hemen
inşllah hiçbirimiz bişey yaşamayız ama artık doktorun cebı yanımızda olacak e gittiğimiz yerlerde de gözukuruz doktora daha olmadı napalım
Allah vermesın sıkıntı
hepimiz guzel ve saglıklı sorunsuz bir şekilde tatilimizi yapıp gelelım inşallah

bende bugün kabuslar görerek uyandım 6 buçukta. çok kötüydü mafoldumben
hayırdır inşallah baharcım
rabbim hayırlara çıkarsın

pelincim bebek büyüdükçe bu tür şeyler yaşamamızda kaçınılmaz oluyor. baskı yapıyor yaramazlar
hem büyüdüler hem ağırlaştılar artıkkaydirigubbakcemile3

desene biz yandık :)
200-300 gr.ken baskı ayy falan oluyoruz
bizim sıpalar 2-3 kılo olunca ne diyecegız görecegiz hep beraber inşallah

Herkese Gunaydinlar olsun :) Guzel bir gun gecirelim hep beraber kaydirigubbakcemile5 Yarin ben tatile gidiyorum kizlar . O yuzden bir hafta yokum . :içelim::teytey:
günaydın burcuuuuuuuuuu
demek çoğumuz tatile çıkıyoruz ne güzel
bol bol yatıp dinleneceğiz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

desene biz yandık :)
200-300 gr.ken baskı ayy falan oluyoruz
bizim sıpalar 2-3 kılo olunca ne diyecegız görecegiz hep beraber inşallah
of of of o zman yandıkkki ne yandık
inşallah o güzel günlerdede beraber oluruz hayatım ve tüm duygularımızı paylaşırız.

kızlar ben çıkmak zorundayım yıne
malum birde valız hazırlıkları var bugun ögleden sonra girerim yıne öptm sizi
hadi bakalım kolay gelsin

kızlar işler çok bugün gelirim gene

sanada kolay gelsin şekerkaydirigubbakcemile5

ıyı tatıller canm sana bende yenı geldım tatılden hatta o agrıların yuzerken ters bıseymı yaptım dıyede kafama takmıstım sakın ıslak mayoyla kalmayan üşütmeyın tatıle gıdıcek olanlar gunesede hıc cıkmayın :)

[
gelmezmi hiç
yarın sabahta erken kalkarım sonraaaaaaaaa 2 hafta yatışopuyorumnanaktan

hehe inşallah canım hep öyle diyorum tatilde de sabah 8 de dikiliyorumhihoyyyt alışkanlık sanırım

[
gelmezmi hiç
yarın sabahta erken kalkarım sonraaaaaaaaa 2 hafta yatışopuyorumnanaktan

hehe inşallah canım hep öyle diyorum tatilde de sabah 8 de dikiliyorumhihoyyyt alışkanlık sanırım

sana katılıyorum. cumartesi - pazarları evdeyim uyu işte değilmi,
yok anacım o yatak batıyor bana. engeç 08:00 gibi kalıyorum. eşimde yat dinlen diyor ama rahatlık işte batıyorkaydirigubbakcemile3

üçlü test yaptıran arkadaşlar
AFP değeriniz kaçtı ve ne dendi :uhm:

öncelikle herkese hayırlı sabahlar güzel annecikler!!!:teytey:

canım AFP yaptırdım ben sonuç MOM: 0,96 çıktı çok iyi çıkmış dedi.. senin ki kaç çıktı,? :enbuyukkk:

kızlar benim boğazım yanıyor 2 gündür ilaçta yok malum. limon yiyiyorum ıhlamur içiyorum bal-limon flan. başka bildiğiniz bişey var mı?

öncelikle herkese hayırlı sabahlar güzel annecikler!!!:teytey:

canım AFP yaptırdım ben sonuç MOM: 0,96 çıktı çok iyi çıkmış dedi.. senin ki kaç çıktı,? :enbuyukkk:

ben doktora yolluyorum sonra telefon edıyorum nasıl dıe ıyı hıc bı sorun yok dıo kapatıyorum hıc kurcalamıyorum...

kızlar benim boğazım yanıyor 2 gündür ilaçta yok malum. limon yiyiyorum ıhlamur içiyorum bal-limon flan. başka bildiğiniz bişey var mı?

soğuk birşeylerimi yedin ya da içtin şeker?
içtiklerin çok soğuk ya da çok soğuk olmasın.klimalı ortamlara dikkat et ve bol bol sıvı gıda tüket cnm.
çok geçmiş olsun

minoset içebilirisn baska hıc bırsey vermıor doktorlar...sıcak corba felan ya bıber ye
ben butun kıs hasta olucamı anlayıonca tarhana ve acı bıberler varya tursu tombul onlardan yedım hıc hasta olmadım yırttım bılmıorum etkısı olmusmudur kaydirigubbakcemile3

hee bıde karısımım var bır cay bardagına kaynamıs su,bal,bol lımon,zencefil ve karabiber ,tarcın ıstege göre karıştırıorum ıllıkken ıcıorum bıraz ıgrenc gıbı oluor ama cok ıyı gelıor

teşekkür ederim tatlım akşama yapıcam

sağol meralcim bilemiyorum ki bende ne yaptım bi bilsem :)))
canım ya kıyamam
bende sıcak suyun içine yarım limon sıkıp zencefil/ zerdaçal karışımının içine bir tatlı kaşığı ballı karışımı içerdim.
atatürk bulvarındaki yaban'da zencefil/zerdaçal tozu karışımı var canım. ama hamilelikte bir zararı olurmu alartırmak lazım.

günaydın arkadaşlar;
uzun zamandır 2009 aralık annelerini arıyorum sitede ya bugün buldum.bende aralık annesiyim allah nasip ederse.hepinizi tatil heyacanı sarmış ama ben 8.ayıma kadar çalışıcam malesef tatil falan yok bizim şirket böle. mafoldumben.

hoşgeldiiiiiiiiiiin
dua etki bulmuşsunkaydirigubbakcemile3
8. ayında çıkar sende dinlenisin şekerim.
yeterki sağlığın yerinde olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…