ben bozcadaya gıttım bu sene cok gslmıs tavsıye ederım denızı tertemız pırıl pırıl
aksam ustude o kdr temız ve serın bı havası var kı hıc klıma bıle calıstırmadık cok gsl uyku cektım ...yakın dıye orayı tercıh ettık tavsıye ederım ...
canım merhaba eşimle bizde tatil yeri arastırıyoruzda hem temiz hemde cok sıcak bi yer olmasın istiyoruz. orada nasıl oteller varmı tam pansiyon. hiç bilmediğimizden sanırım senin önerinle biraz arastıracagım teşekkürler
ben bozcadaya gıttım bu sene cok gslmıs tavsıye ederım denızı tertemız pırıl pırıl
aksam ustude o kdr temız ve serın bı havası var kı hıc klıma bıle calıstırmadık cok gsl uyku cektım ...yakın dıye orayı tercıh ettık tavsıye ederım ...
güle güle kullansın bebeğin canım inş. Güzel günlerde.
Hastane çıkışını kaça aldın acaba ben burda sordum 10parçalı idil in 65 tl dediler bana çok geldi de.ankarada sormuştuk 40falandı ben de daha alırım diye almamıştım ordan.gidersem yine oradan alırım herhalde
Çok iyi yapmışsınız öznurcum bizde bozcaadaya gitmeyi düşünüyoruz. Kalacak yerler nasıl orda güzel denize yakın yerler varmı. Bide fiyatları nasıl çok sordum ama tecrübelerinden faydalanalım biraz bizde:))
evet cnm senin baktığın çok pahalı ben 35 e aldım baby center markası güzel bişey 10 parçalık
merkezde denıze gırılıcek bı yer var oda bızım kaldıgımız pansıyonun alt tarafında ama ordan ıskeleyle ınılıp gırılıo denıze bız arabayla gıttımız ıcın plaja gıttık plajda uzak deıl mınıbus gıdıo sureklı ...bıkac pansıona daha gırdık bodrum katlarını 60 mılyon dedıler cok kotuydu...bu dedıgm yerı gıtmeden arayın mutlaka yogun oluro bırde ayın 24 ve 26 arası rumların ayını oldugu ıcın yer bulmanız cok zor...bız toplam 5 gun 4 gece 280 mılyona kaldık kahvaltı dahıl hayatımda kı en ucuz tatıldıkaydirigubbakcemile3[/QUOT
tşk.ederim bilgilendirdiğin için
çok güzel bi tatil olmuş bence gürültüden uzak kendini yormadan dinlenmişsin.Şuanda bizede bu lazım zaten
Kizlar aklima gelmisken paylasiyim dedim .Ben tekstilin icindeyim . Ve su krizden sonra bir cok boyahane batti. O yuzden maalesef cok fazla merdiven alti boyahaneler turedi. Bunlarin boyalarinda kanserojen maddeler kullanilmaya baslandi. Ozellikle direk bedenleri ile temas eden urunlerde baskisiz , boyasiz urunleri tercih etmeye calisin. Bize gecen gun bir urun geldi maalesef giyen hatir hatir kasiniyor. Teste gonderdik cok kotu sonuclar. Ozellikle chicconun urunlerinde ekoteks sertifasi var. Gecen gun ben baktim 30 ytl 'ye inmis hastane cikislari filan. Dedigim gibi ozellikle tenine direk degenleri beyaz olmasina bakin kizlar. Benden soylemesi.
Kizlar aklima gelmisken paylasiyim dedim .Ben tekstilin icindeyim . Ve su krizden sonra bir cok boyahane batti. O yuzden maalesef cok fazla merdiven alti boyahaneler turedi. Bunlarin boyalarinda kanserojen maddeler kullanilmaya baslandi. Ozellikle direk bedenleri ile temas eden urunlerde baskisiz , boyasiz urunleri tercih etmeye calisin. Bize gecen gun bir urun geldi maalesef giyen hatir hatir kasiniyor. Teste gonderdik cok kotu sonuclar. Ozellikle chicconun urunlerinde ekoteks sertifasi var. Gecen gun ben baktim 30 ytl 'ye inmis hastane cikislari filan. Dedigim gibi ozellikle tenine direk degenleri beyaz olmasina bakin kizlar. Benden soylemesi.
Selam kızlar gÖrÜŞmeyelİ nasılsınız
kızlar ben hoşçakalın demeye girdim
kendınıze ve bebıklerınıze iyi bakın 2 hafta sonra görüşürüz inşallah
yarın detaylı ultrsnum var ve kızıma eko yaptıracagız dualarınız bızımle olsun
bızım haricinde detaylıya girecekler (meral senı hatırlıyorum) bu 2 hafta içinde olacaktır onlarında sonuçları iyi çıkar inşallah
kızlar ben hoşçakalın demeye girdim
kendınıze ve bebıklerınıze iyi bakın 2 hafta sonra görüşürüz inşallah
yarın detaylı ultrsnum var ve kızıma eko yaptıracagız dualarınız bızımle olsun
bızım haricinde detaylıya girecekler (meral senı hatırlıyorum) bu 2 hafta içinde olacaktır onlarında sonuçları iyi çıkar inşallah
bizden baska tatile çıkacaklara iyitatiller
yarın doktordan sonra evde 2 dk vakıt bulursam sonucumuzu yazarım sıze
öpüyorum hepinizi özleyecegım
selam gülşah
ben ve kızım iyiyiz ya siz cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?