2009 Aralık Anneleri

vallahi süper.. malesef ben aklımdaki programa uyamıyorum.. bende egzotik meyve ve narenciye ihracatı ve türkiye çapında satışını yapan bir firmadayım, ama meyve yüzü gördüğümüz yok malesefkaydirigubbakcemile3

üstelik yöneticiler inanılmaz sinir bozucu insanlar.. anlayışsızlar..

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BKLM .TATıLCıLER GıTTıLER HERHALDE...pwlin gerçi kontrole gidecekti bugün fırsat bulursam yazarım demişti.umarım ii haberlerle gelir.bende yarın kontrole gidiyorum özledim bebişim aslında daha 1-2 hafta sonra gidecekrtim .24 . hafta şeker yüklemesi varya ama okadar bekleyemem dedim bi göreyim oğluşumu

hasan polatkanda oturuyorum cnm. çok uzak değilsin bana :))) zaten eskişehirde her yer her yere yakındır :)))))

eskişehiri çok ii bilmiyorum geliyoruz zaten 1 gece ancak kalıyoruz bir de sagolsun kayınpeder görümceyle yaşıyor antisosyaller biraz o nedenle eskişehiri hiç gezemedim eşimle dışarı çıkmaya kalksak ona da surat yaptıkları içinmirmirmirmir

kızlra ben 10 dk sonra yola çıkıyorum
fırsat buldum 2 dk yazayım dedım
detaylı ultrsona girdim tam 1,5 saat sonra çıktım kızım pek nazlı birturlu göstermedı kalbini elini ayagını
en son bana 5 parmagını gösterdi el sallar gibi
kızım iyi maşllah 384 gr.
kalbindede problem yok merk etmeyın bizi
fotoda aldık ama gelınce artık
öptm sizi iyi bakın bebişlere ve kendınıze

pelincim çok sevindim bebişin iyi olmasına.iyi tatiller.iyi eğlenin.kimse de kalmamış topikte neyse bende erken çıkacağım bugün düğünü var patronumun.gideyimjde süslenelim birazcık.

çok sevindim pelincim bi sorun çıkmamasına maşallah
kızzlaar bende çıkıyorum birazdan 1 hafta yokuz bizde zemuszemus
hepiniz kendinize iyi bakın en çokta bebişlerinize öptüyorum hepinizi

kızlar bende tatile çıkıyorum.
6 ya kadar da çalışmıcam bugün. gidiyorum birazdan :)))
Tatile gideceklere ii tatiller. Allah' a emanet olun bebeğinizle. Herkesi öpüyorummmmm :teytey:

gözün aydın iyi tatiller şeker

pelincim çok sevindim bebişin iyi olmasına.iyi tatiller.iyi eğlenin.kimse de kalmamış topikte neyse bende erken çıkacağım bugün düğünü var patronumun.gideyimjde süslenelim birazcık.
fatma iyi eğlenceler canım sanada

çok sevindim pelincim bi sorun çıkmamasına maşallah
kızzlaar bende çıkıyorum birazdan 1 hafta yokuz bizde zemuszemus
hepiniz kendinize iyi bakın en çokta bebişlerinize öptüyorum hepinizi
sende bebişe ve kendine iyi bak canım iyi tatiller

kızlar bende tatile çıkıyorum.
6 ya kadar da çalışmıcam bugün. Gidiyorum birazdan :)))
tatile gideceklere ii tatiller. Allah' a emanet olun bebeğinizle. Herkesi öpüyorummmmm :teytey:
sende kızında allaha emanet olun şekerim.
Umarım güzel bir tatil olur.
Sen nekadar yoksun şekerim?

Evet ya tatile gidenlere iyi tatiller bol bol dinlenin iyi eğlencelera.s.
Biz geçen hafta çktık ama yağmurdan hiç bişey yapamadık.Neyse ki bir hafatamız daha var.Onu da ramazandan önce almayı düşünüyoruz:dance:

ne güzel herkes gidiyorrrsenağlama.. Bende tatil istiyoooom..
canıııııııııım biz senin yerinede yatarız

sağol canım benim.
Inan bol bol uyumak ve dinlenmek istiyorum.

Akşamları o şişlik bende de oluyor bir süredir.Çok fazla bişey de yemiyorum eskiden yediğim kadar yemesem bile çok rahatsız oluyorum sanki boğazıma kadar yemişim gibi.Ben çok yiyen hiç de tıkanmayan birisiydim neden böyle oldu anlamadım sanki taş yemişim de beni rahatsız etmiş çok yemedğim halde öyle oluyorCADIARZU Dr.a soracam gidince

canıııııııııım biz senin yerinede yatarız

sağol canım benim.
Inan bol bol uyumak ve dinlenmek istiyorum.

Evet canım sen çalışıyorsun bir de sabahtan akşama kadar... iyice dinlen bu tatilde fazlasıyla hakettin.Bebişin de dinlenir hemyerimseniben Bana hergün tatil ben evdeyimkaydirigubbakcemile3
Öptüm canım seni ve kızını kendinize dikkat edina.s.

Oh ne güzel tatile çıkıyor herkes, hamişlerimiz sıcaklarda canla başla çalıştılar, eeee dinlenmek en çok onların hakkı. Ben evdeyim bana hergün bayram -tatlicadiarzu- İyi tatiller gidenlereeee

merhaba hanımlar:CüvCüv:
ben bugün işden erken çıktım eve geldim yemeği ocağa koydum sizlere bir bakayım dedim
herkes nasıl?keyifler yerindedir inşallah?kaydirigubbakcemile5tatile gidenler var galiba bu sayfada okuduğum kadarıyla meralciğim gidiyor sanırım?herkese iyi tatiller:teytey:
ben de 15 gün daha çalışırsam önce rapor sonra izin falan derken doğumdan sonrasına kadar gitmem artık hergün buralarda olurum ohhh ne güzel zaten hamişlere ilk aydan başlayıp bebek 1yaşına gelene kadar paralı izin vermeliler bence:roflol:
kızlar benim ayaklarım şişiyoooo sizinde oluyormu?

selam kızlar özellikle tecrübeli annelere bişey soracağım. benim odamla bebişin odası çok yakın kapılar bitişik ve benim yatağımda kapıya çok yakın sizce odaya bebek için sepet beşiklerden almalımıyım. odada bebek beşiği olsa bile ağlayınca alıp kendi odasına geçeceğim. bebek telsizide olacak. daha erken ama kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…