2009 Aralık Anneleri

canım ben tecrübesiz annelerdenim ama yinede fikrimi söyleyeyim bence gerek yok yinede senin kararın tabii o küçük beşiklerde pek tatlı oluyor yaaaa
aslında bende park yatakmı alsam mobilyamı alsam karar veremedim ama sanırım mobilya alacağım

ayyy iyi ki bir gün işden erken çıktım burda da kimseler yok
napalım şans işte hadi herkese iyi haftasonları diliyorum byeeee

aynen ya çok tatlı oluyorlar hele bugün onların mobilyadan yapılanlarını gördüm çok modern, çok tatlıydılar ama ne yapacağım kararsız kaldım.

canım cok saol ayrıntılar için acaba burdan ne kadar sürer o yolculuk.bide sen orayı gezerken mi buldun yoksa telefon acıpdamı gittin.yani yer ayırtmak için diyorum.ben otel istememin nedeni yemek olayı idi bide ac duramıyorum ac durunca kusuyorum hemen. ama güzel lokanta var demişsin. biz buraya nasıl ulasabilirz.

benimde cok ayaklarım şlişiyo. tuzu kesinle kes canım kaç aylıksın su anda ve kaç kilo aldın.

canım şişlikle fazladan alınan kilolar için dokturumun önerisi. bebegimizi saglıklı beslemek için günde 8 dilime kadar kepek ekmegi yada tam bugday ekmeği ,peynir yoıgurt süt sebze meyze ve bol hoşaf içmemi önerdi ve fındık ceviz yememi.balık veya et ürünleri onun haricinde hamur işleri ve gaz yapacak yicekler tüketmememi söledi ama canım 17. haftalarda benimde öyle oluyodu hale sürüyo. gaz sancısı gibi uzun süredeotu,ramıyorum yemekden sonra bide drum yürüyüş verdi bana .

kızlar kocuşum birazdan gelir beni almaya.. hepinizi öpüyorum.. minik meleklerinize ve kendinize iyi bakın.. hoşçakalın.. sabah görüşmek üzere..:teytey:

slm kızlar arada gırıp yazıyorum malum tatıldeyım bebısım bıraz aşagıdaydı işte 10 yattım yüzde seksen düzelmiş bide kızım olacak tek kızdım benımde kızım olacak saglıklı olsunda saglıgı 3lu testi ıyı ama ben biraz üzgunum sizlerden uzak annem rahatsızlandı ona üzülorum hamış bayanların duası kabul olurmuş dua adin annem saglıgına kavuşsunda 3 agustosta dönecem kafam rahat döneyim kismi felç geçirdi cok şükür biraz düzeldide ama kolunu hissetmiyo tek kızınıda gurbette erkek kardeşlerimde nasıl baksın kızım dogarsa inşallah büyük konuşmayımda uzaga vermicem kısmet gerci neyse kızlar kendınıze dıkkat edın saglıcakla kalın müsait oldukca gırerım öpüyorum sizleri

burdan tekırdag yolu uzerınden canakkale ordan ferıbot geyıklıden tekrar ferıbot adadasınız cok uzak deıl ...gezerken bulmadım telefon ettık ınternetten bulduk ordakı teyzenın konusması cok komıktı 1 kac yer daha aramıstık gıtmeden sonra dedım esıme ılk oraya bakalım ben o teyzeyı cok merk ettım dedım sonra gıdınce teyzede cok hostu felan burda kalalım dedım ...otelde kalırsan oteller cok uzak merkeze ordakı pansıonların hıcbırıde yemek vermıolar tek kahvaltı yılmaz pansıyon
286 / 697 83 11
542 / 376 51 12
536 / 799 64 32 telefon numaralı bunlar benım arkadasım geldı dersın 4 aylık hamıle dersın...ıstanbuldan geldıler mavı arabaları varmıs dersın o yönlendırdı dersın 13 numarada kalmıslar dersın tanır o zaten gulızar teyze...meydandakı lokanta cok guzeldı öglende ayazma plajınn orda yemek yemek ıcın yer var gözlemeler köftelrr ısteer ordan yersın ıster plaja ınmeden cıcek pastanesı var ordan sımıt felan alırsın gsl aksamada meydanda şükrü usta var gsl yemeklerı orda yersın balık felnda yersın ...aç kalmazsın yanı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ararsan haber ver banada...engın pansıon felan vardı onlar bodrumda yerın altında oda gösterdıler ıstemedık

Canım çok üzüldüm annene, inşallah en kısa zamanda eskisinden de iyi olur. Benim annem de İzmir'de ama yine de kendimi gurbette gibi hissediyorum. Allah yardımcın olsun canım

canım çok geçmiş olsun.. Allahtan acil şifalar diliyorum.. inşallah hemen sağlığına kavuşur anneciğin.. bir şeye mi üzüldü acaba:çok üzgünüm: hay Allah.. anne baba demek bir kolun bir bacağın bir gözün demek, canının yarısı demek.. seni en iyi ben anlarım.. İnşallah iyi haberler verirsin bize burdan.. kendine iyibak.. bebişine de.. annene de.. elinde geldiğince onla ol, için ilerleyen yıllarda da rahat olsun.. öptüm.

al bendende o kadar bunları yesem davul olurum 10 kiloda kalmak için resmen savaşaıyorum

bu günden beri okuyamamışım arkadaşım valla imkansız ben hesapladım her hafta 1 kilo ile ve rekorlara girerek 95 le gitçem doğuma. Anam bizleride 4 ve üstü (ben mesela 5 kilo dedi düşüp bayılcaktım ilk duyduğumda) doğurduğunu söyledi. Yanlış hatırlıyorsun bence anne desem de iyi hatırlıyorum demesinmi....Aman ben bu üzüntüyle baya azmederim sütü de bıraktıktan sonra ne yapar eder veririm düşüncesindeyim.

chicco da çin malıymış.

Arkadaşımın dediklerine ekleme olarak, 1Limonu rendele . Küçük küçük dil onlarıda iyice ekleyip elinle sık. Üstüne yarım bardak şekerle 5 bardak su ilave edilmiş, burada (Allah ondan razı olsun) arkadaşımın verdiği limonata tarifi ile şükür kabızlık sorununu çözdüm. Ki benim müzmindir. Hamilelik öncesi de vardı yani gaz, kabızlık. Sonra aç karnına 3 bardak soğuk olmayan su, 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı kayısı veya çilek reçeli karışmı, çalıştırıyor. Sütü (günlük süt)ısıtmadan sabah akşam eksik etmeyeceğiz.

Merak etme, bebek 2,5 kiloyu geçtikten sonra mideni öyle bir sıkıştıracak ki istesen de yiyemeyeceksin.Yemek görmek istemeyeceksin. Ben ilk hamileliğimde 28 kilo almıştım. Son iki ay hiç kilo almadım çünkü yiyemiyordum. Reflü oluyordu. Doğumdan sonra 18'i gitti, 10'u kaldı. Şimdi de 68 ile hamile kaldım ama tam 70 bile olmadım. Bebeğin haftasına göre kilosunu karşılaştırdığımda ilk çocukla ikincisi arasında 8 gram fark var. Demek ki ben o 28 kilonun yirmisini kendime almışım. Doktorumun önerisi herşeyden yemem doğrultusunda. Tabii artık akıllandım. İlkinde yarım kilo tatlıyı bir oturuşta yerken, şimdi 2-3 tane tatmakla yetiniyorum. Emzirirken gidecek o kilolar, bebekleri aç dırakmadan, sağlıklı ve bol yeşillikli beslenerek hem kilo almayı biraz yavaşlatırım, hem de kabızlık sorunum olmaz diye düşünüyorum. Bebekler sağlıklı olsun, hayırlısıyla hepimiz kurtulalım da, kiloları veririz sonra.

Kızlar arada Haziran ve Temmuz annelerini okuyorum. Onların doğuma birkaç gün kala heyecanlarını, bebeklerine ne aldıklarını, 9 ayın sonunda kaç kilo aldıklarını vs okuyorum. Size de tavsiye ederim. Benim için çok yararlı oluyor nelerle karşılaşacağımı daha iyi biliyorum artık.

günaydın arkadaşlar.. sadece 3 kişiyiz bugün sanırım..

nasılsınız arkadaşlar bu hafta, hafta sonu neler yaptınız.. alkisalkisalkis

a.s.kızlar merhaba,
buralarda nadir gözüken ara ara okuyup bi kaç kere yazan bir üyeyim:) şuan 21 hafta 3 gün 'ü doldurdum.Herşey iyi çok şükür bi yaramazlık yok, benim tek endişem doğum aşırı korkuyorum kabuslarıma giriyo.Normal yapmak istiyorum aslnda bu korkuya sezeryana yönelmem lazım ama yok herşeye rağmen inşallah normal de direnicem.Öyle yani şuan aklmdan geçenleri paylaşiim dedim:) sağlıcakla kalın...

ben cumartesi günü evi temizlettirdim, tertemiz eve girmek süper bişey ya.. pazar da babamın kırkını okuttuk..sonrası da baya bir stresli bir gündü benim için.. bebeğe bişey olacak diye annecim ve eşim çok korktular.. işte böyle.. umarım dahamutlu bir hafta sonu geçirenler vardır.kafamçokkarıştı.

Merhaba kızlar bugün herkes tatilde galiba :) Sevgli Kokoç ben de normal doğum istiyorum, epidural istiyorum o zaman daha az ağrı oluyormuş. Umarım sezaryen gerekmez. gerçi olanlar şikayetçi değil ama normalden sonra daha kolay toparlanıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…