canım ben tecrübesiz annelerdenim ama yinede fikrimi söyleyeyim bence gerek yok yinede senin kararın tabii o küçük beşiklerde pek tatlı oluyor yaaaaselam kızlar özellikle tecrübeli annelere bişey soracağım. benim odamla bebişin odası çok yakın kapılar bitişik ve benim yatağımda kapıya çok yakın sizce odaya bebek için sepet beşiklerden almalımıyım. odada bebek beşiği olsa bile ağlayınca alıp kendi odasına geçeceğim. bebek telsizide olacak. daha erken ama kararsız kaldım.
canım ben tecrübesiz annelerdenim ama yinede fikrimi söyleyeyim bence gerek yok yinede senin kararın tabii o küçük beşiklerde pek tatlı oluyor yaaaa
aslında bende park yatakmı alsam mobilyamı alsam karar veremedim ama sanırım mobilya alacağım
orası cok kucuk bı yer oldugu ıcın otel yok gıbı bıse olanlarda merkezden cok uzak uzum baglarının oldugu yerde ...5 gun kaldık ...ınternetten arastırıp gıttık hep eskı evlerı pansıyona cevırmısler aıleler ısletıyorlar o yuzden cok buyuk bır beklentı ıle gıtmedık ...
yılmaz pansıyona gıttık 50 mılyon dedı gelın 40 a verırırz dedı...gıttık cok komık bır teyze var orda adı gulızar konusması felan koparttı bızı hamıle oldugumu anladı 37 bucuktan kalın dedı serın bı oda verdı yatakları ayrıydı kaydirigubbakcemile3ama ıdare ettık ...
bı tane daha hamıle vardı ...7 aylıktı ...cok sıcak ınsanlar kahvaltısıda cok guzeldı tam pansıyon yok gıbı bıse bozcaadada ...öğlen ve aksam yemegımızı oranın gsl bı lokantası vardı şükrü usta dıe orda yedık ...arabayla gıdersenız plajda arabayla 5 dk bısey ayazma plajı ama pırıl pırıl ve kalabalık deıl ...hem hesaplı hemde gsl bır tatıldı...ama odamızın ve pansıyonun manzarası superdı kaleye karsı butun bozcadaya bakıyordu...denızden geldıgımde bıle havlularımı bana astırmadılar hamıleyım dıe :)) acurlar kurabıyeler teyze gelıncıl cıcegınden recel yapmıs receller ...hee bıde ordakı pansıonların cogunda yok ama bızım gıttımızde terası vardı ...baska sormak ıstedıgın bırsey varsa cekınme :)
merhaba hanımlar:CüvCüv:
ben bugün işden erken çıktım eve geldim yemeği ocağa koydum sizlere bir bakayım dedim
herkes nasıl?keyifler yerindedir inşallah?kaydirigubbakcemile5tatile gidenler var galiba bu sayfada okuduğum kadarıyla meralciğim gidiyor sanırım?herkese iyi tatiller:teytey:
ben de 15 gün daha çalışırsam önce rapor sonra izin falan derken doğumdan sonrasına kadar gitmem artık hergün buralarda olurum ohhh ne güzel zaten hamişlere ilk aydan başlayıp bebek 1yaşına gelene kadar paralı izin vermeliler bence:roflol:
kızlar benim ayaklarım şişiyoooo sizinde oluyormu?
canım cok saol ayrıntılar için acaba burdan ne kadar sürer o yolculuk.bide sen orayı gezerken mi buldun yoksa telefon acıpdamı gittin.yani yer ayırtmak için diyorum.ben otel istememin nedeni yemek olayı idi bide ac duramıyorum ac durunca kusuyorum hemen. ama güzel lokanta var demişsin. biz buraya nasıl ulasabilirz.
slm kızlar arada gırıp yazıyorum malum tatıldeyım bebısım bıraz aşagıdaydı işte 10 yattım yüzde seksen düzelmiş bide kızım olacak tek kızdım benımde kızım olacak saglıklı olsunda saglıgı 3lu testi ıyı ama ben biraz üzgunum sizlerden uzak annem rahatsızlandı ona üzülorum hamış bayanların duası kabul olurmuş dua adin annem saglıgına kavuşsunda 3 agustosta dönecem kafam rahat döneyim kismi felç geçirdi cok şükür biraz düzeldide ama kolunu hissetmiyo tek kızınıda gurbette erkek kardeşlerimde nasıl baksın kızım dogarsa inşallah büyük konuşmayımda uzaga vermicem kısmet gerci neyse kızlar kendınıze dıkkat edın saglıcakla kalın müsait oldukca gırerım öpüyorum sizleri
slm kızlar arada gırıp yazıyorum malum tatıldeyım bebısım bıraz aşagıdaydı işte 10 yattım yüzde seksen düzelmiş bide kızım olacak tek kızdım benımde kızım olacak saglıklı olsunda saglıgı 3lu testi ıyı ama ben biraz üzgunum sizlerden uzak annem rahatsızlandı ona üzülorum hamış bayanların duası kabul olurmuş dua adin annem saglıgına kavuşsunda 3 agustosta dönecem kafam rahat döneyim kismi felç geçirdi cok şükür biraz düzeldide ama kolunu hissetmiyo tek kızınıda gurbette erkek kardeşlerimde nasıl baksın kızım dogarsa inşallah büyük konuşmayımda uzaga vermicem kısmet gerci neyse kızlar kendınıze dıkkat edın saglıcakla kalın müsait oldukca gırerım öpüyorum sizleri
al bendende o kadar bunları yesem davul olurum 10 kiloda kalmak için resmen savaşaıyorum
Kizlar aklima gelmisken paylasiyim dedim .Ben tekstilin icindeyim . Ve su krizden sonra bir cok boyahane batti. O yuzden maalesef cok fazla merdiven alti boyahaneler turedi. Bunlarin boyalarinda kanserojen maddeler kullanilmaya baslandi. Ozellikle direk bedenleri ile temas eden urunlerde baskisiz , boyasiz urunleri tercih etmeye calisin. Bize gecen gun bir urun geldi maalesef giyen hatir hatir kasiniyor. Teste gonderdik cok kotu sonuclar. Ozellikle chicconun urunlerinde ekoteks sertifasi var. Gecen gun ben baktim 30 ytl 'ye inmis hastane cikislari filan. Dedigim gibi ozellikle tenine direk degenleri beyaz olmasina bakin kizlar. Benden soylemesi.
teşekkür ederim hayatım buyrunnnnnnnnn bende 4 kilo aldım. limonlu yeşillik önerine bayıldım.. iş yerinde yapamam her zaman ama evde yapmaya çalışıcam burda da meyve yerim.. abur cabur da çok yiyorum ya.. iradeli olmaya çalışıcam..cokacimcoook
bu günden beri okuyamamışım arkadaşım valla imkansız ben hesapladım her hafta 1 kilo ile ve rekorlara girerek 95 le gitçem doğuma. Anam bizleride 4 ve üstü (ben mesela 5 kilo dedi düşüp bayılcaktım ilk duyduğumda) doğurduğunu söyledi. Yanlış hatırlıyorsun bence anne desem de iyi hatırlıyorum demesinmi....Aman ben bu üzüntüyle baya azmederim sütü de bıraktıktan sonra ne yapar eder veririm düşüncesindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?