2009 Aralık Anneleri

canım tekrar selam, bugün yazdıklarına da baktm senn kayınvalidenle de sorunların var ya hep benzer şeyler yaşanıyo kızlar çevremde kayınvalidesiyle gül gibi geçinen o kadar çok yakınım var ki benm şansıma bi benim sorunlarım var aşılamıcak cinsten artk bitmiş gitmiş kapattığm meseleler.tek diilim buna sevinmedm elbette biraz kendimi rahatlattm ama şu var ki ben kendimden çok eminim bir kayınvalide ne kadar sıcak ne kadar içten yaklaşırsa bence gelinde o kdr yaklaşr mesele kayınvalideden başlıyo bence benim olayları anlatsam şaşar kalırsınız belkide inanmazsnz o kdr tuhaf yani. Neys kızlar eşimizle mutlu oldukça onlarda yıllar geçtikçe anlarlar diye düşünüyorum.Bu arada kısa bişey sorcam karnımın sağ tarafı (genelde oğlum orda takılıyo) böyle çok oynayınca bi sancı girerya hani öyle oluyo bikaç gündür ara ara bebek çok hareketli ondan mı diyorum, yoksa bilmeden geceleri üstüne mi yatıyorm da rahatsız oluyo, yoksa sıkışıyorm sabah kalkıyorm hemen wc ondan mı dedim dr a da saydm bunları korkma olabilir bi idrar tahlili yaparz kontrole gelceğn gün dedi ne alaka ki anlamadm :) sizdede var mı bu tarif ettğm sancı gibi herhangi bişi umarm yokturda var olan varsa aynısı mı merak ettm:)

herkes cekıo yanı kesınlıkle haklısın kayananayla ılgılı ben yenı evlendıgım ılk sene cok ıyıydık ellerımı öperdı bızı dısarda gören ana kız sanardı ...
kucuk gelın gelınce olaylar tersıne döndu laf sokmalar basladı derken benı uzaklastırdı kendınden ...
bence bu sancılar cok sıkısmaktan oluor wc ye gıdınce rahatlıorum ama tutarsam ve yapamazsam bana oluo ..şbenım bebek solda genelde taş gıbı yapıo karnımı sonra dda ıcefde kayıyor :)))

merhaba kızlar uzun süredir yoktum tatilden dönenlerdenim umarım herkes iyidir....

Selam canım hoşgeldin.Nasıl geçti tatilin umarım çok iyidir.Güzelce gezip dinlenmişsindir.
Ben de evdeyim bugün, hasta gibiyim biraz başım ve belim ağrıyor.Halsizim uyuyacam birazdan:gitme:

Selam canım hoşgeldin.Nasıl geçti tatilin umarım çok iyidir.Güzelce gezip dinlenmişsindir.
Ben de evdeyim bugün, hasta gibiyim biraz başım ve belim ağrıyor.Halsizim uyuyacam birazdan:gitme:

evet canım gerçekten bayağı dinlendim artık bu 1 sene bana gider diyorum..inşallah seneye bebeişlerimizle gideriz..sen niye kendini kötü hissediyorsun normalde de oluyor muydu yoksa bugün mü varCADIARZU

merhaba kızlar. ara ara girip okuyorum ama yazamıyorum bir türlü. herkes tatildeee ne güzeel. inşallah önümüzdeki hafta bende çıkıyorum biraz dinlenmek iyi gelecek.

cnm bnm yewmekteydim kusura bakma anca gördüm yazını. gerçekten çok zor yaşadıkların kiraya çık boşver en azından kafan rahat olur.çok şükür benm öyle derdim yok ben hem bizimkilere hemde kayınvaldemlere yakın oturmuyoruz.benm işime yakın bir yerden ev aldık geçen sene .ondan öcede yine bu semtte kiada oturuyorduk.ben de hiç yapamazdım aynı yerde sanırım.ama bnmde çocuğuma kayın valide bakacak 1,5 yaşına kadar bu sentlerin uzak olması da kötü oldu çünkü bizde kalacak ilk kez bir arada yaşayacağız bklm ne olacak bugüne kadar hiç sorun yaşamadık ama.aynı evde yaşayınca mutlaka sorunlar olur .ne yhpacağım başka şansımda yok ama.

merhaba kızlar uzun süredir yoktum tatilden dönenlerdenim umarım herkes iyidir....

hoşgekldin seçil ya nerelerdesiniz herkes tatile gitti biz hala çalışıyoruz.oğluşumda bende iim gerçi hoş ben iyi değilim çok kötü sırt ağrım var sadece sağ küreğimin orası feci bir ağrısı var.ben 5 dk lığına çıkıyorum gelince görüşürüz.

walla kayınvaldeyle zor oluoyo ama baska sansın yoksa yapacak bıse yok ...bastan nasıl baslarsan oyle gıder onuda unutma ...ama kaynanalar hem cocuguna bakıorum hemde begenmıolar dıede surat yapabılıolar ...benım arkadasım baktırıodu oyle yedırme dedıgı seylerı yedırıodu tv ızletme dıodu ızletıodu felan onune gecemıodu pek

iyiym
o da ıyı arada ben burdayım dıyo :)))
senın kı nasıl?

o da iyi ama şu ara ara olmasa daha sık olsa ve babası da yakalasa ne iyi olacak bizimkisi biraz şımarık sanırım yeni bişi çıkardı sırtını dönüyor:))e sırtı annesine dönük olunca hareketler daha da az hissediliyor...ben arada yoklardan başı sanıyodum bi çıkıntı oluyodu karnımda meğersem popoşuymuş:)))alkisalkisalkis

ben bir süre kendim bakacağım, sonrasında da allah kerimdir.. Annen gelemiyormmu? Heralde gelemiyorki kayınvalide geliyor değil mi.. Taşınacağım eve 1 otobüsle gelebilir benimkiler.. Isterse gündüz gelir uğrar kal demeyeceğim.. Büyük de konuşmak istemiyorum.. Sonra çocuğuda ben büyüttüm diye başıma kakar.. Gezmeye gitsek eşimle surat asar, o yüzden allah beni onlara muhtaç etmez inşallah.. Bebeğimi kendim yıkarım ben.. Hemen her şeyi yaparım.. Zaten annem gelir kalır.. Bene kızın annesinin yardım etmesi bu yönden daha mantıklı geliyo..

Merhaba Kızlara.s

Kayınvalideleriniz ne kadar kötü olursa olsun,en sevdiğiniz varlığın anneleri...
O yüzden kocanızın hatrına onlarla tartışmaya girmeyin derim.Tabi söylediklerini ve yaptıklarını da çok fazla kafanıza takmayın.en iyisi seviyeli olmak.o zaman o fırsatı onlara vermemiş oluyosunuz.

Benim de ilk çocuğa kayınvalidem baktı. İkinciye inşallah annem bakacak. Çocuğunuza kayınvalideniz bakıyorsa, gelişimi iyi gidiyorsa çok iyi bakıyordur. İyi gitmiyorsa siz bakamıyorsunuzdur. Bütün iyi huyları "tıpkı babası"dır, tüm güzel davranışlarını kayınvalideniz öğretmiştir. Huysuzluk yapıyorsa"anası öğretmemiş"tir. Ya da "tıpkı anası"dır. Evde belli bir düzen oturtamazsınız, zaten kayınvalideniz birkaç tane büyütmüştür, siz bilmezsiniz bakmayı. Çok şükür fazla sorun yaşamadım. Ben olumlu yaklaşmaya çalıştım, o da olumlu oldu. Tabii kayınvalidelerinden çok çekenler de var. Allah yardımcıları olsun.

hoşgeldin seçil.

ben bir gün çok fazla hissediyorum bir gün hiç denecek kadar az. 1 kere falan belki. korkuyorum sonra acaba kötü bişeymi oldu diye.gerçi senin daha büyük bebişin ama benimle aynı olanlarda nasıl acaba?hiç hissetmedikleri günler oluyomu?CADIARZU

Benim bugün 20+1. Arada hissetmediğim günler hep oldu. Sadece dün ve bugün iki gün üst üste ve daha şiddetli hissettim.

merhaba meryem, elbette en sevdiğimiz varlığın annelerini üzmek istemeyiz.. En başta kimin olursa olsun onlar birer anneler, ama şunu sen de çok iyi bilirsinki (bende bir erkek annesi olacağım :)) ) oğullarını evlendirdiklerinde bişeyler oluyor erkek annelerine... Inan amacımız onları hayatlarımızdan çıkarmak değil, kendi yaşam haklarımızı kendi seçimlerimiz korumak, inan seviyeli olmaya bile müsade etmiyorlar.. Sorunda burda zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…