Bu arada başın sağolsun, Baba bambaşka gölgesi yeter derler ya ben babamı kaybettiğimde 41 yaşındaydı trafik kazasında vefat etti, bizim evimiz de 3 senedir gölgesiz, ıssız.
Hiç bi an akıldan çıkmıyo ki her şeyi onunla bağlantılıyosun, evlendiğim de babam yoktu şimdi torunu olcak yine yok her şey yarım geliyo insana , Tek dileğim bi oğlm olsun adını onun adı koyiim kısmetse oğlum olcak ve adını koycam bi de Babama benzerse dualarımız kabul olucak,bize teselli olcak.
Allah ım geride kalanlara uzun ömür versin ölmüşlerimizin mekanları cennet olsun.Bol dua ederek hayırlı evlat olarak onlara son görevlerimizi yapmaktan başka çaremiz yok.
canım tekrar selam, bugün yazdıklarına da baktm senn kayınvalidenle de sorunların var ya hep benzer şeyler yaşanıyo kızlar çevremde kayınvalidesiyle gül gibi geçinen o kadar çok yakınım var ki benm şansıma bi benim sorunlarım var aşılamıcak cinsten artk bitmiş gitmiş kapattığm meseleler.tek diilim buna sevinmedm elbette biraz kendimi rahatlattm ama şu var ki ben kendimden çok eminim bir kayınvalide ne kadar sıcak ne kadar içten yaklaşırsa bence gelinde o kdr yaklaşr mesele kayınvalideden başlıyo bence benim olayları anlatsam şaşar kalırsınız belkide inanmazsnz o kdr tuhaf yani. Neys kızlar eşimizle mutlu oldukça onlarda yıllar geçtikçe anlarlar diye düşünüyorum.Bu arada kısa bişey sorcam karnımın sağ tarafı (genelde oğlum orda takılıyo) böyle çok oynayınca bi sancı girerya hani öyle oluyo bikaç gündür ara ara bebek çok hareketli ondan mı diyorum, yoksa bilmeden geceleri üstüne mi yatıyorm da rahatsız oluyo, yoksa sıkışıyorm sabah kalkıyorm hemen wc ondan mı dedim dr a da saydm bunları korkma olabilir bi idrar tahlili yaparz kontrole gelceğn gün dedi ne alaka ki anlamadm :) sizdede var mı bu tarif ettğm sancı gibi herhangi bişi umarm yokturda var olan varsa aynısı mı merak ettm:)
merhaba kızlar uzun süredir yoktum tatilden dönenlerdenim umarım herkes iyidir....
merhaba kızlar uzun süredir yoktum tatilden dönenlerdenim umarım herkes iyidir....
Selam canım hoşgeldin.Nasıl geçti tatilin umarım çok iyidir.Güzelce gezip dinlenmişsindir.
Ben de evdeyim bugün, hasta gibiyim biraz başım ve belim ağrıyor.Halsizim uyuyacam birazdan:gitme:
hoşgeldinnnyerimseniben
hoşbulduk canım nasılsın oğluşun nasılll?
aynen canım sağlığımın elverdiğince çalışmak istiyorum.. şuanda kayınvalidemlerin altında oturuyorum... ve iki yıldır huzur anlamında çektiğimi bir ben bilirim.. bi anlamda sırf bu yüzden çalışıyorum.. herşeye karışmak isteyen, kendi köyünde ki gelinle gibi olmamı bekleyen bir kadın kayın validem.. ilk günler özellikle anlatamam sana neler neler.. ayrıca eşimi de kıskandı.. daha doğrusu beni kıskandı.. alışamadı filan.. şimdi şimdi ne mücadelerle ne sabırla biraz körelttim onları.. ve şuan ev tuttuk.. Hayırlısı ile inşallah doğumdan önce farklı bir semte geçeceğiz.. oturduğumuz yer varoş bir kesim, iş yerlerimize ve merkezi yerlere çok uzak.. üstüne birde her dakika onlarla olacağım korkusu beni kemirip duruyordu.. malum ilk dönemler çalışamıycaz.. derken eşimi 2 yılın sonunda nihayet cesaretlendirip ikna ettim.. 2 yıl sürdü.. bir türlü kira fikrine alışamıyordu.. illa ev alırsak ancak çıkarız diyordu.. en sonunda ben lohusalığımı rahat yaşamak istiyorum.. kimsenin yanımda dadılık yapmasını istemiyorum dedim.. rahat olmakistiyorum dedim.. biliyorum ki herşeye karışacak.. derken bütün o garip komşuları evime doluşacak.. lohusalık zaten zormuş bir de bebek derken, üstüne birde bunlar çok kötü olacaktım.. bakalım şimdi inşallah herşey mutlu olur.. hayat bizlere mutluluk getirir inşallah.. 2 yıldır yaşadığım stres.. stüne babamın hastalanması aniden.. moral olsun diye hamile kalmam.... sonra da malum dimdik giren babamın ölmesi.. benim artık mutluluğa ihtiyacım vardı, sanırım eşim birazda bunu gördü nihayet.. Allahtan eşim eş kıymeti bilen biridir. eşimin ailesi sözlerle tarif edilemiycek kadar bencildir.. babam öldü mesela iki hafta sonra bir kayınvalidemin kızkardeşi filan biraradayken ne dediler bilyomusun.. benim bebekten filan konuşurlarken.. işte onun aslan gibi babannesi var dedesi var biz bakarız... alır gezer tozarız.. sanki benim kimsem yok.. anneannesi yok sanki.. dayısı yok sanki.. anlatamam sana ya.. nasıl bunlarla başa çıkacağım bebek olunca bilemiyorum doğrusu..
işte böyle fatma, kiracılıkda zordur belki ama inşallah herşey iyi olur.. öyle umuyorum.. ayın 15 inde taşınıcaz işte.. herkes yardım edecek..umarım herşey mutluluk getirir.. artık açım mutluluğa.. yine de şükürler olsun tabii..
sen nerde oturuyorsun.. daha doğrusu eşinin ailesiyle sorun varmı?
cnm bnm yewmekteydim kusura bakma anca gördüm yazını. gerçekten çok zor yaşadıkların kiraya çık boşver en azından kafan rahat olur.çok şükür benm öyle derdim yok ben hem bizimkilere hemde kayınvaldemlere yakın oturmuyoruz.benm işime yakın bir yerden ev aldık geçen sene .ondan öcede yine bu semtte kiada oturuyorduk.ben de hiç yapamazdım aynı yerde sanırım.ama bnmde çocuğuma kayın valide bakacak 1,5 yaşına kadar bu sentlerin uzak olması da kötü oldu çünkü bizde kalacak ilk kez bir arada yaşayacağız bklm ne olacak bugüne kadar hiç sorun yaşamadık ama.aynı evde yaşayınca mutlaka sorunlar olur .ne yhpacağım başka şansımda yok ama.
iyiym
o da ıyı arada ben burdayım dıyo :)))
senın kı nasıl?
cnm bnm yewmekteydim kusura bakma anca gördüm yazını. Gerçekten çok zor yaşadıkların kiraya çık boşver en azından kafan rahat olur.çok şükür benm öyle derdim yok ben hem bizimkilere hemde kayınvaldemlere yakın oturmuyoruz.benm işime yakın bir yerden ev aldık geçen sene .ondan öcede yine bu semtte kiada oturuyorduk.ben de hiç yapamazdım aynı yerde sanırım.ama bnmde çocuğuma kayın valide bakacak 1,5 yaşına kadar bu sentlerin uzak olması da kötü oldu çünkü bizde kalacak ilk kez bir arada yaşayacağız bklm ne olacak bugüne kadar hiç sorun yaşamadık ama.aynı evde yaşayınca mutlaka sorunlar olur .ne yhpacağım başka şansımda yok ama.
walla kayınvaldeyle zor oluoyo ama baska sansın yoksa yapacak bıse yok ...bastan nasıl baslarsan oyle gıder onuda unutma ...ama kaynanalar hem cocuguna bakıorum hemde begenmıolar dıede surat yapabılıolar ...benım arkadasım baktırıodu oyle yedırme dedıgı seylerı yedırıodu tv ızletme dıodu ızletıodu felan onune gecemıodu pek
o da iyi ama şu ara ara olmasa daha sık olsa ve babası da yakalasa ne iyi olacak bizimkisi biraz şımarık sanırım yeni bişi çıkardı sırtını dönüyor:))e sırtı annesine dönük olunca hareketler daha da az hissediliyor...ben arada yoklardan başı sanıyodum bi çıkıntı oluyodu karnımda meğersem popoşuymuş:)))alkisalkisalkis
hoşgeldin seçil.
ben bir gün çok fazla hissediyorum bir gün hiç denecek kadar az. 1 kere falan belki. korkuyorum sonra acaba kötü bişeymi oldu diye.gerçi senin daha büyük bebişin ama benimle aynı olanlarda nasıl acaba?hiç hissetmedikleri günler oluyomu?CADIARZU
merhaba kızlara.s
kayınvalideleriniz ne kadar kötü olursa olsun,en sevdiğiniz varlığın anneleri...
O yüzden kocanızın hatrına onlarla tartışmaya girmeyin derim.tabi söylediklerini ve yaptıklarını da çok fazla kafanıza takmayın.en iyisi seviyeli olmak.o zaman o fırsatı onlara vermemiş oluyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?