2009 Aralık Anneleri

BENIMKININ HARKETINI BABASI YAKALADI
HISSEDIO GALIBA SABAH GIDERKEN BIDE AKSAM GELDIGINDE HAREKETLENIO :)))
AMA BASIMI POPOSUMU CIKARTTIGI ONU KESFEDEMEDIM DAHA kaydirigubbakcemile3 CUNKU COK YENI HARKETLERINI HISSEMEYE BASLADIM DAHA

Canım benim sana hak veriyorum.Aynı şekilde onlar da gelinlerini üzmemeliler sonuçta bizde onların evlatlarının en sevdiğiyiz:dance:ama çıkıyor işte böyle arada bir kaç tane, Sen mantıklı birisin üstesinden gelirsin inanıyorum.:hooray:

ARADA BIRKAC TANE kaydirigubbakcemile3
BENCE ARADA BIRKAC TANE CIKAN IYILERI kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bende çok fazla bir kıpırdama hissetmiyorum normal mi bu.. binde bir böyle birşey kanat çırpıyor yada vurup kaçıyor gibi oluyor..

ya bende biraz cadıyom hiç sessizde kalamam baklım nasıl olacak.ilk üç ay kendim bakacağım zaten sonrasındada mecburuz çünkü annemde yiğenime bakıyor gelmesi mümkün değil.onmlarında ilk torunu olacak çok şımartırlar diye de korkuyorum ama konuşmaya başlasın aklı ermeye başlasın kreşe göndereceğim başka çarem yok.1,5 yada en fazle 2 yaşına kadar kaynanam bakacak.çok ii bakacağına eminimde tek sorun 3 yıldır hiç sorun yaşamadık şimdi aynı eve girince ne olacak bilmiyorum.

Arkadaşlar Merhaba,
Bende Aralık ayında doğum yapacağım Allah nasip kısmet ederse tabi. 2.bebeğim olmasına rağmen çok heyecanlıyım gerçi kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum ama :) Aralık ayında kız mı erkek bebeklermi daha çok doğacak acaba ne dersiniz cinseyetlerini bilen aralık annleri paylaşırmısınız benim daha belli değil gerçi :)

Merhaba,
Galiba en son sayılar eşitti. kızlar 1-2 tane önde de olabilir.

benım kayınvaldem eltımınkıne bakıo 2 yasına gırcek eylulde
ben yenı evlendıgımde ben bebek felan bakamam demıstı bana laf attı ama onunkıne bakıo ...kayınvaldeme azarlıyorlar cay verme ne yaptın sen dıye ...ama kredıkartı verdıler elıne ...tatıle gıderkende yanlarında goturduler ...onu tatıle goturmus gorunduler ama amac tatılde cocuklarına baktırmaktı ...parasını verdıklerı ıcın ıstedıklerını söleme hakları var bu da aklında bulunsun...menfaat ilişkisi...başka hiçbirşey değil...sende bıraz yedırırsın sesı cıkmaz ıhtıyacı varsa tabı !!!

kaydirigubbakcemile3ay süper çılgın bir öneri yaaa koptumm... denenebilir..

kaydirigubbakcemile3ay süper çılgın bir öneri yaaa koptumm... denenebilir..

EEE BENDE GÖRDUGUMU SÖYLUYORUM ELTIM TASINICAK AMA TASINAMIYO TASINIRSAM COK BUYUK APTALLIK ETMIS OLURUM DIO VE IKINCIYI YAPICAK ...
KAYINVALDEMDE ACMIS TELEFON COK COCUK SEVIO IKINCIYI DUSUNUO DIE ONU BANA OVUYOR ...BENDE DAYANAMADIM YAPMAZSA SALAK COCUK BAKMIYOKI UZAKTAN KIM SEVMEZ DEDIM....BIKAC TANEDE GIYMEDIKLERINDEN VERIRSIN OLUR BITER...kaydirigubbakcemile3

SEN BANA SOKULAN LAFLARI BIR BILSEN VE BENIM BUNLARA KARSI TEPKISILIGIMI CADI KIM ANLARSIN...KADIN YATAGIMA KADR KARISMA HAKKINI GORUO KENDINDE ANLAYIN ARTIK ...CADI KIM BENMI O MU?:umursamaz:

sakın yüz verme arkadaşım yaa.. ne ayıp yaaa!!! yatağına karışmak da ne demek... amam yaparlar beklenir herşey beklenir bazılarından.. güçlü ol, dayan.. bende ooo neler yaşadım neler.. bir gün o rahmetli babacığım anneciğim gelipde özel ağırlanamamıştır.. hemen zırt aşağı inerlerdi.. aaaah.. aaahhh.. 2 yıl 10 yıla bedeldi..

aaaaaayyyyyy!!!!! karnıma kıramplar girdii...kaydirigubbakcemile3 seni çok sevdim çilek..

yok cnm bizim ki o kadar cadı ve menfaatçi değil.yapmaz okadar

ESIMEDE SOLEMEDIM GIDIP HERSEYI SONRA PATLADIM .ANNEN YATAGIMIZI BILE MERAK EDIO HABERIN VARMI DEDIM ...O DA GORUNCE BAYAGA BISEYLER COK KIZIYOR BEN CVP VERMIORUM O VERIO ZATEN BANA SIRA GELMIO ...CILEGIN HORMONLUSUNU BANA YEDIRDI KUCUKLERINI SECMIS TORUNUNA YEDIRDI BIDE AGZIYLA SOLUO HORMONSUZ BUNLAR ONUN ICIN SECTIM BANA VERDIKLERI DANA KADRDI ...AHH DEDIM O TORUNDA BENIM KARNIMDA KI DEĞİL YEMEDIM CILEGI DE ESIMEDE GÖSTERDIM BAK BANA VERDIGI CILEKLERE DIE....DIYCEK BISE BULAMADI...

BUYUK ELTIMEDE YAPMIS BANA YAPTIKLARINI NERDEYSE BOŞANMALARINA SEBEP OLUYOMUS 3. GELİN ALTIN CIKARIO BIYERLERINDEN HERHALDE ANLAYAMADIKkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…