o da iyi ama şu ara ara olmasa daha sık olsa ve babası da yakalasa ne iyi olacak bizimkisi biraz şımarık sanırım yeni bişi çıkardı sırtını dönüyor:))e sırtı annesine dönük olunca hareketler daha da az hissediliyor...ben arada yoklardan başı sanıyodum bi çıkıntı oluyodu karnımda meğersem popoşuymuş:)))alkisalkisalkis
Benim bugün 20+1. Arada hissetmediğim günler hep oldu. Sadece dün ve bugün iki gün üst üste ve daha şiddetli hissettim.
merhaba meryem, elbette en sevdiğimiz varlığın annelerini üzmek istemeyiz.. En başta kimin olursa olsun onlar birer anneler, ama şunu sen de çok iyi bilirsinki (bende bir erkek annesi olacağım :)) ) oğullarını evlendirdiklerinde bişeyler oluyor erkek annelerine... Inan amacımız onları hayatlarımızdan çıkarmak değil, kendi yaşam haklarımızı kendi seçimlerimiz korumak, inan seviyeli olmaya bile müsade etmiyorlar.. Sorunda burda zaten..
Canım benim sana hak veriyorum.Aynı şekilde onlar da gelinlerini üzmemeliler sonuçta bizde onların evlatlarının en sevdiğiyiz:dance:ama çıkıyor işte böyle arada bir kaç tane, Sen mantıklı birisin üstesinden gelirsin inanıyorum.:hooray:
walla kayınvaldeyle zor oluoyo ama baska sansın yoksa yapacak bıse yok ...bastan nasıl baslarsan oyle gıder onuda unutma ...ama kaynanalar hem cocuguna bakıorum hemde begenmıolar dıede surat yapabılıolar ...benım arkadasım baktırıodu oyle yedırme dedıgı seylerı yedırıodu tv ızletme dıodu ızletıodu felan onune gecemıodu pek
ben bir süre kendim bakacağım, sonrasında da allah kerimdir.. Annen gelemiyormmu? Heralde gelemiyorki kayınvalide geliyor değil mi.. Taşınacağım eve 1 otobüsle gelebilir benimkiler.. Isterse gündüz gelir uğrar kal demeyeceğim.. Büyük de konuşmak istemiyorum.. Sonra çocuğuda ben büyüttüm diye başıma kakar.. Gezmeye gitsek eşimle surat asar, o yüzden allah beni onlara muhtaç etmez inşallah.. Bebeğimi kendim yıkarım ben.. Hemen her şeyi yaparım.. Zaten annem gelir kalır.. Bene kızın annesinin yardım etmesi bu yönden daha mantıklı geliyo..
Arkadaşlar Merhaba,
Bende Aralık ayında doğum yapacağım Allah nasip kısmet ederse tabi. 2.bebeğim olmasına rağmen çok heyecanlıyım gerçi kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum ama :) Aralık ayında kız mı erkek bebeklermi daha çok doğacak acaba ne dersiniz cinseyetlerini bilen aralık annleri paylaşırmısınız benim daha belli değil gerçi :)
ya bende biraz cadıyom hiç sessizde kalamam baklım nasıl olacak.ilk üç ay kendim bakacağım zaten sonrasındada mecburuz çünkü annemde yiğenime bakıyor gelmesi mümkün değil.onmlarında ilk torunu olacak çok şımartırlar diye de korkuyorum ama konuşmaya başlasın aklı ermeye başlasın kreşe göndereceğim başka çarem yok.1,5 yada en fazle 2 yaşına kadar kaynanam bakacak.çok ii bakacağına eminimde tek sorun 3 yıldır hiç sorun yaşamadık şimdi aynı eve girince ne olacak bilmiyorum.
ARADA BIRKAC TANE kaydirigubbakcemile3
BENCE ARADA BIRKAC TANE CIKAN IYILERI kaydirigubbakcemile3
kızlar sizin hiç sırtınız ağrıyormu.
Allah iyiliğini versin:roflol:
Cadı gelin seniiiiiii:mymeka:
benım kayınvaldem eltımınkıne bakıo 2 yasına gırcek eylulde
ben yenı evlendıgımde ben bebek felan bakamam demıstı bana laf attı ama onunkıne bakıo ...kayınvaldeme azarlıyorlar cay verme ne yaptın sen dıye ...ama kredıkartı verdıler elıne ...tatıle gıderkende yanlarında goturduler ...onu tatıle goturmus gorunduler ama amac tatılde cocuklarına baktırmaktı ...parasını verdıklerı ıcın ıstedıklerını söleme hakları var bu da aklında bulunsun...menfaat ilişkisi...başka hiçbirşey değil...sende bıraz yedırırsın sesı cıkmaz ıhtıyacı varsa tabı !!!
kaydirigubbakcemile3ay süper çılgın bir öneri yaaa koptumm... denenebilir..
SEN BANA SOKULAN LAFLARI BIR BILSEN VE BENIM BUNLARA KARSI TEPKISILIGIMI CADI KIM ANLARSIN...KADIN YATAGIMA KADR KARISMA HAKKINI GORUO KENDINDE ANLAYIN ARTIK ...CADI KIM BENMI O MU?:umursamaz:
EEE BENDE GÖRDUGUMU SÖYLUYORUM ELTIM TASINICAK AMA TASINAMIYO TASINIRSAM COK BUYUK APTALLIK ETMIS OLURUM DIO VE IKINCIYI YAPICAK ...
KAYINVALDEMDE ACMIS TELEFON COK COCUK SEVIO IKINCIYI DUSUNUO DIE ONU BANA OVUYOR ...BENDE DAYANAMADIM YAPMAZSA SALAK COCUK BAKMIYOKI UZAKTAN KIM SEVMEZ DEDIM....BIKAC TANEDE GIYMEDIKLERINDEN VERIRSIN OLUR BITER...kaydirigubbakcemile3
benım kayınvaldem eltımınkıne bakıo 2 yasına gırcek eylulde
ben yenı evlendıgımde ben bebek felan bakamam demıstı bana laf attı ama onunkıne bakıo ...kayınvaldeme azarlıyorlar cay verme ne yaptın sen dıye ...ama kredıkartı verdıler elıne ...tatıle gıderkende yanlarında goturduler ...onu tatıle goturmus gorunduler ama amac tatılde cocuklarına baktırmaktı ...parasını verdıklerı ıcın ıstedıklerını söleme hakları var bu da aklında bulunsun...menfaat ilişkisi...başka hiçbirşey değil...sende bıraz yedırırsın sesı cıkmaz ıhtıyacı varsa tabı !!!
sakın yüz verme arkadaşım yaa.. ne ayıp yaaa!!! yatağına karışmak da ne demek... amam yaparlar beklenir herşey beklenir bazılarından.. güçlü ol, dayan.. bende ooo neler yaşadım neler.. bir gün o rahmetli babacığım anneciğim gelipde özel ağırlanamamıştır.. hemen zırt aşağı inerlerdi.. aaaah.. aaahhh.. 2 yıl 10 yıla bedeldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?