2009 Aralık Anneleri

Günaydın arkadaşlar. Geçen gün bir arkadaş burada link vermişti ya Tchibo'nun çok şirin ürünleri vardı. Dün dükkanına gittim. Bebek çantasıyla, minicik üçlü bebek çoraplarından aldım. Oğluşum için yaptığım ilk alışveriş.
Çorapları bir görseniz mini minnacık öyle şirin ki çıkarıp çıkarıp bakıyorum öpüyorum onları. Bu kadar küçük olabilir mi o ayaklar diye şaşırıyorum. Allah'ıma çok şükür şimdiye kadar hep arkadaşlarımın çocukları için bakmıştım bebek eşyalarına.
Bana da nasip etti sonunda Allah'ım çok tuhaf oldum dün arkadaşlar.

günaydın arkadaşlar,nasılsınız bebişleriniz ve siz?pelin reflü için gaviskon al bence çekmeye değmez içer içmez geçiyo.doktor verdi bana bi kaç kez bende rahatsız oldumda bu durumdan...bu arada arkadaşlar sizinle bişi paylaşmak istiyorum oğlumun hareketlerini ben her zaman hissediyorum ama dün akşam babaasıda hissetti ilk kez çok duygulandı inanamadı.bende onun kadar duygulandım ağlıcaktım nerdeyse paylaşmak istedim sizlerlede...

Allah iyi gunlerde saglıkla giymesını nasip etsin annesi

gunaydın öznur
mınık kızın nasıl bugun

kızım iyi maşallah ama annesi pek iyi değil. Özellikle sabahları ayaklarımın üzerine zor basıyorum biraz yürüyünce daha iyi ama yinede zorluyo beni..bide artık yatakta sağa sola dönmek zorluyo kramp giriyo karnıma sizinde oluyomu..

ya kardeşimde kullanman gerekıyorsa kullanacaksın ilaç dedi ama
ben kullanmak istemyrm akşamları oluyor sanırım gunduz oyle bir problemım yok
bizim babamıza denk gelmedı henuz ablamın buyuk kızı 8 yaşında o vardı yanımda karnıma dokundu ay nasıl sevındı yumurcak babamız hıssetse çıldırır herhalde bu kadar buyuk bir hareketı.gerçi daha ne hareketler olacakmış bunlar ne kı dıyolarda :)maşallah ogluşuna annesi

oluyor oznurcugum olmazmı yataktan ayagım acıyo dıye uyanıyorum
yataktan mumkun oldugunca dönmemeye çalışıyorum bende çok zorluyor dönmek ama
ben çok delı yatarım normalde dönmeyıncede uyuyamıyrm

yinede sen bilirsin cnm istersen dayanamıcak kadar kötü olursan alırsın...aynen dediğin gibi cnm bi an öylece kaldı babası inanamadı dedimki bak bekle şimdi bidaha yapcak dedim biraz sonra bi tane daha yaptı dioki eşim sen nerden biliyosun tekrar yapcanı dio bende dedimki genelde bi kaç kere üstüste yapıyo bu hareketleri çok güzeldi ya allahım sizin babalarada nasip etsin bi an önce...

arkadaşlar,ilgi,sevgi bekleyen iki meleğim var benim..biri 6 biri 2 yaşında ..bir de hamilelik..sıcakları saymıyorum bile..ancak vakit bulup oturdum..sizi özlediğimi hissettim birden ve fırsat bulmuşken bi kaç satır haberleşeyim dedim..
.önce inanılmaz hissettiğimi ekleyeyim..sizi tanımadan dertleşmek müthiş...bu nasıl bi samimiyet,negüçlü bi empati değil mi?terapi gibi geliyor bana.evet KK'nın iyileştirici gücü var...

antalyalı arkadaşım,benim ikinci kızım kış bebeği..ama inan o sımsıcak olur dediğin kalın kadife ya da polar tulumlardan ben kullanamadım..ev içi ısısı zaten makul olduğundan ve minicikken mutlaka sarıp sarmalandıklarından bence en uygunu

yine pamuklu giysiler...göbek zaten haftasında düşüyor ve inanın kıyafet hiç sorun olmuyor o bölge için...idrardan koruyun yeter..bu da uygun bez seçimiyle mümkün...

allah sana kolaylık versin cnm zor olsa gerek 2 çocuk birde göbek:)

masallah 41 binkere sana ve yavrularına
ben göbişimdekinle zor hareket edıyrm of çok sıcak ay ayagım acıyo birsürü şey söylüyorum :) Allah yardımcın olsun vallahı 2 tanede ilgi bekleyen var.

Selam Kızlar Hayırlı Cumalar .Herkes ıyidir inş.Şimdi Doktordan geldim.Gene uyuyordu Kızım.Gerçi Sabahları hep uyuyor öğlen ve akşam hareketli.22+6 günlük olmuş.480 gr.doktor dediki iki böbrekte genişleme var ama takip için söliyorum önemli değil dedi.Ayrıntılı ultrason istedi.ınş Kötü bişey çıkmaz.((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…