2009 Aralık Anneleri

ayy hakkaten ne giyiyosunuz ya ben daha hamile kıyafetleri giymeye başlamadım taytlar etekler idare ediyordum şimdiye kadar ama artık edemiyoruuuum.

ben de etek ve elbise esofman 1 tanede hamıle pantolunu idare ediyordum ama
etekler önumuzdekı ay olmaz artık belkide bu ay sonuda olmayabılır
1 tane kot 1 kumaş hamıle kotum var şimdi onlarla bitirecegımde uste ne gyrm bılmem
ben hiç sevmyrm klasık hamıle ustlerini
sizin işiniz daha zor tabı ben nrmalde işe giderken ne gycm dıye karar veremezdım

ayy hakkaten ne giyiyosunuz ya ben daha hamile kıyafetleri giymeye başlamadım taytlar etekler idare ediyordum şimdiye kadar ama artık edemiyoruuuum.

ne öznur hala hamile kıyefeti edinmedinmi.
kızım kaç tane hamile elbisesi, pantalonu ve etekleri aldım.
demek sen hala büyümedim.
kızım beni görsen,
toparlak varil gibi bir vucut, estetik kalmadı. bel kıvrımı yok.
ama biz böylede güzeliz şekerler.a.s.

Ben simdiye kadar hep elbise ile idare ediyordum . 1 tane de kot almistim kendime . Ama kota artik giremiyorum canimi acitiyor . Elbise de isyerinde tadilat oldugundan yaziciyi bizim odaya koyduk giren cikan oluyor surekli kapi acik kaliyor ayaklarim dondu usuttum hatta. Gecen hafta gidip mecburen kendime bir pantolon daha aldim . 4 gun oldu o var ustumde forma gibi. Bu cumartesi cikip biseyler bakmam lazim.

günaydın herkese dün bende tetanoz aşımı oldum..kolum agrıyor düşündükce ıyyyy...benımde kot pantolon giyesim var sürekli özledim giymeyi sürekli elbise giyiyorum hamile pantolonları benı sıkıyor...dün aksam kayınvalıdemle bebege aldıklarımı yıkadık ev bebek koktu cok güzel bebek detajanları..

ewt meralciğim çogunluk bayramda hastanede olacak sanırım
kaydirigubbakcemile3

elbiseler çok kullanışlı oluyor canım.
valla ben 4 tane elbise aldım süperler. en rahatı bunlar zaten.
3 kumaş pantalonda işimi göürüyor.3-4 tanede eteğim var. daha ne olsun. şirkette uygun giyinmek gerekiyor. kot yasak mesela. yönetcilerine ve gelen misafirlerine düzgün görünmek zorundasın. of izne ayrılsam süper olacak

bende daha kendime hiç bişey alamadım vaktim olmadı bir türlü bide bol elbiselerim vardı yazın hep onlarla idare ettim.bide eltim pantolonla üstler verdi kızlar birbirinden şeker.varsa tanıdığınız doğum yapmış kişiler onlardanda alabilirsiniz zaten şunun şurasında ne kaldı doğurmaya zemuszemus allahın izniyle

günaydııınn kızlara.s. ben geldim.8 günlük çeşme tatilinden sonra evimdeyim.giderken 15 gün rapor almıştım bu haftada izinliyim yani haftaya işe başlıyoru.bol bol yüzdüm gezdim eglendim maşallah kızım çok saglıklı dr umuza gittik gelince zaten hep kıpır kıpır hissediyorum sürekli

ben de bugüne kadar hamile kıyafeti hiç almadım 38-40 bedenler aldım idare etti zaten 36 beden başlamıştım hamişlige 6 kilo aldım..

2 gündür çok aglıyorum ne eşimde ne bende anneler hayatta degil.:çok üzgünüm: babalar da hiç sormuyor bebekle ilgili ne yapalım neler alalım diye maddiyatı geçtim ama insan arıyor böyle bir ilgiyi bir de 3 yıl bekledik bu bebegi hepsi biliyor bunları düşündükçe hep aglar oldum..eşimi de üzüyüyor:teselli:um

pelincim aldıklarının hepsi çooook güzeeel. bayıldııım. annanede az marifetli değilmiş haa. inşallah Rabbim hepsini güle güle kullanmayı nasip eder..benim kuzumun daha bir iğnesi bile yoook. bide doktor böyle deyince iyice allak bullak oldum. nasipse iki hafta sonra alırım artık birşeyler.

üzülme canım babalar kayınpederler bu konularda biraz geri dururlar..
bu arada çok güzelde tatil yapmışsın hani yerimseniben

canım üzme kendinide eşinide gerçi biraz hamilelikte etkiliyo insanı tabi birazda ondan kafaya takıyorsun bukadar. Hayatta olmaları çok daha iyi olurdu tabi ama kimsenin elinden gelen bişey yok şu durumda. Nekadar güzel bişey yaşıyorsun 3 yıl beklemişsin ve bebeğini görmene nerdeyse 3 ay kalmış. bizde herşeyimizi kendimiz yapıyoruz bilmediklerimide yakın zamanda doğum yapmış tecrübeli annelere soruyorum.Sende topla kendini ve yaşadığın güzelliğin keyfini çıkar..

kendını uzerek bebeğide uzme lutfen
bak 3 yıl beklemişsin bebişi
sen kımsede olsa herşeyını yaparsın onun annesi
dun görumceme gelirsiniz artık ben bilmem bebiş bakmayı dedım
tam donanaımlı anne oluyorsun bebek dunyaya gelir gelmez Allah tarafından dedi
emınım oyle olacaktır

pelin cım aldıkların çok güzel canım..güle güle kullanın...bende yıkadım dün 2 makına içi oldu daha arkada 2 makına içi daha var..bi görsen minicik minicik asarken dakkalarca oyalanıyorsun...

bencede sen bekle 2 hafta daha cnm
elinde kalmasın aldıkların
butun bebeişlerimiz herşeyını gulegule kullanır inşallah

öznur o gördugun sallanan beşik ablamın kızından geldi bana
daha sonra mama sandalyesi oluyor
ben oda yapacagım ya o yuzden onu yatak odasına koymak için aldım ablamdan
5-6 ay onda yatırırım odasına geçirene kadar diye
kullanışlı bişey uzaktan kumandası var sallanıyor
mama sandalyesi oldugundada kullanışlı
birde tekerlekli baska odayada taşıyabiliyorsun rahatça
400-600 tl arası degişiyrmuş fiyatı
e beşikle mama sandalyesi ayrı ayrı alsan o fiyat zaten

pelin cım aldıkların çok güzel canım..güle güle kullanın...bende yıkadım dün 2 makına içi oldu daha arkada 2 makına içi daha var..bi görsen minicik minicik asarken dakkalarca oyalanıyorsun...

sagol cnm
benım 1 yorgan hurcu dolusuda ablamın kızından gelen kıyafet var o yuzden kıyafet almayacagım artık sdece çok hoşuma giden tulum 1- 2 tane görürsem 1 tanede ilginç degişik hstane çıkışı bulursam alacagım o kadar yazık oluyor sonra ablamın kızından biliyorum yepyenı kalıyor aklınızda bulunsun.senın kuzunda iyi gunlerde saglıkla giysin inşallah annesi

,

anladım canım bende yatak odasına koymak için sallanan küçük bir beşik almıştım buna gerek yok ozaman biraz büyüyünce mama sandalyesi alırız artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…