görsen son halimi şoka girersin
eski resimlerimle aradakı 7 farkı bulmak hiçte zor degil :)
ayy hakkaten ne giyiyosunuz ya ben daha hamile kıyafetleri giymeye başlamadım taytlar etekler idare ediyordum şimdiye kadar ama artık edemiyoruuuum.
ayy hakkaten ne giyiyosunuz ya ben daha hamile kıyafetleri giymeye başlamadım taytlar etekler idare ediyordum şimdiye kadar ama artık edemiyoruuuum.
kaydirigubbakcemile3ewt meralciğim çogunluk bayramda hastanede olacak sanırım
Ben simdiye kadar hep elbise ile idare ediyordum . 1 tane de kot almistim kendime . Ama kota artik giremiyorum canimi acitiyor . Elbise de isyerinde tadilat oldugundan yaziciyi bizim odaya koyduk giren cikan oluyor surekli kapi acik kaliyor ayaklarim dondu usuttum hatta. Gecen hafta gidip mecburen kendime bir pantolon daha aldim . 4 gun oldu o var ustumde forma gibi. Bu cumartesi cikip biseyler bakmam lazim.
günaydııınn kızlara.s. ben geldim.8 günlük çeşme tatilinden sonra evimdeyim.giderken 15 gün rapor almıştım bu haftada izinliyim yani haftaya işe başlıyoru.bol bol yüzdüm gezdim eglendim maşallah kızım çok saglıklı dr umuza gittik gelince zaten hep kıpır kıpır hissediyorum sürekli
ben de bugüne kadar hamile kıyafeti hiç almadım 38-40 bedenler aldım idare etti zaten 36 beden başlamıştım hamişlige 6 kilo aldım..
2 gündür çok aglıyorum ne eşimde ne bende anneler hayatta degil.:çok üzgünüm: babalar da hiç sormuyor bebekle ilgili ne yapalım neler alalım diye maddiyatı geçtim ama insan arıyor böyle bir ilgiyi bir de 3 yıl bekledik bu bebegi hepsi biliyor bunları düşündükçe hep aglar oldum..eşimi de üzüyüyor:teselli:um
günaydııınn kızlara.s. ben geldim.8 günlük çeşme tatilinden sonra evimdeyim.giderken 15 gün rapor almıştım bu haftada izinliyim yani haftaya işe başlıyoru.bol bol yüzdüm gezdim eglendim maşallah kızım çok saglıklı dr umuza gittik gelince zaten hep kıpır kıpır hissediyorum sürekli
ben de bugüne kadar hamile kıyafeti hiç almadım 38-40 bedenler aldım idare etti zaten 36 beden başlamıştım hamişlige 6 kilo aldım..
2 gündür çok aglıyorum ne eşimde ne bende anneler hayatta degil.:çok üzgünüm: babalar da hiç sormuyor bebekle ilgili ne yapalım neler alalım diye maddiyatı geçtim ama insan arıyor böyle bir ilgiyi bir de 3 yıl bekledik bu bebegi hepsi biliyor bunları düşündükçe hep aglar oldum..eşimi de üzüyüyor:teselli:um
pelincim aldıklarının hepsi çooook güzeeel. bayıldııım. annanede az marifetli değilmiş haa. inşallah Rabbim hepsini güle güle kullanmayı nasip eder..benim kuzumun daha bir iğnesi bile yoook. bide doktor böyle deyince iyice allak bullak oldum. nasipse iki hafta sonra alırım artık birşeyler.
pelin cım aldıkların çok güzel canım..güle güle kullanın...bende yıkadım dün 2 makına içi oldu daha arkada 2 makına içi daha var..bi görsen minicik minicik asarken dakkalarca oyalanıyorsun...
,öznur o gördugun sallanan beşik ablamın kızından geldi bana
daha sonra mama sandalyesi oluyor
ben oda yapacagım ya o yuzden onu yatak odasına koymak için aldım ablamdan
5-6 ay onda yatırırım odasına geçirene kadar diye
kullanışlı bişey uzaktan kumandası var sallanıyor
mama sandalyesi oldugundada kullanışlı
birde tekerlekli baska odayada taşıyabiliyorsun rahatça
400-600 tl arası degişiyrmuş fiyatı
e beşikle mama sandalyesi ayrı ayrı alsan o fiyat zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?