2009 Aralık Anneleri

[şekerleeeeeeeeeeeeer günaydın

QUOTE=pln79;8454830]gunaydınnn
ya ben hiç uyuyamadım dun 2:30 du anca uyuyabildim
ki ben çok duşkunumdur 11 de baslarım uykum geldi demeye
şimdide sabah sekız olmadan uyandım
göbişten dönemıyorum çok buyudu acaba o yuzden mı uyuyamıyorum
bu arada gece uyku tutmayınca saat 1-2 gibi resimleri ekledim hadi bakın
ama sizde ekleyın lutfen[/QUOTE]
kocaman göbişli pelin kız bende uyuyacak yer arıyorum kendimekaydirigubbakcemile3
yataktan 6'da zor kalktım. serviste dahi uyukladımkaydirigubbakcemile3
senin uykuları ben aldım sanırım hı ne dersin.laelaelaelaelae

Pelincim günaydın. Ben de uyuyamadım bugün. Sabah 6'dan beri ayaktayım.

oooo oooo şekerler siz yorulmuyorsunuzya ondandır.
sağlığın yerinde olsun uykular geri gelirkaydirigubbakcemile2

kocaman göbişli pelin kız bende uyuyacak yer arıyorum kendimekaydirigubbakcemile3
yataktan 6'da zor kalktım. serviste dahi uyukladımkaydirigubbakcemile3
senin uykuları ben aldım sanırım hı ne dersin.laelaelaelaelae

oooo oooo şekerler siz yorulmuyorsunuzya ondandır.
sağlığın yerinde olsun uykular geri gelirkaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

Yok güzelim ya iş yerinde daha az yoruluyordum, ev sanki üstüme üstüme geliyor, habire iş çıkıyor

gunaydın meralciğim
ver uykumu geri hemen
aman siz uykunuzu iyi alında çalışıyorsunuz ben birşekilde vucud dayanmazsa gunduzde uyuyrum

Yok güzelim ya iş yerinde daha az yoruluyordum, ev sanki üstüme üstüme geliyor, habire iş çıkıyor[/QUOTE]

evde olunca benimde gözüm dönüyor.
yapacak çok iş buluyorumkaydirigubbakcemile3

pelin aldıklarını inceledim canım sağlıklı sıhhatli şekilde kullanmayı nasip etsin.
hepsi birbirinden güzel bunların. bende haftasonu çekip eklerin tatlım.

gunaydın meralciğim
ver uykumu geri hemen
aman siz uykunuzu iyi alında çalışıyorsunuz ben birşekilde vucud dayanmazsa gunduzde uyuyrum
o da doğru uykun gelirsede uyursun değilmi ama.
akşam eşin yaptığın süprizi beendimi?

Eşim de gece 3 gibi uçuşa gitti, nerdeyse o saatten beri dönüp duruyorum. Bugünlerde hep böyle, belki de hormonların etkisindendir

hormonlar ah hormonlar
bu yavrucuklar tüm metebolizmamızı değiştirdiler

Günaydıın kızlaar. dün doktor randevum vardı. çok şükür bebeşin sağlığı yerindeymiş. ayrıntılı ultrason için iki hafta sonra gel kalbi daha iyi gelişmiş olur daha net sonuç alırız dedi.. ama benim şeker yüklemem henüz yapılmadı. bir ay sonra yaparız onu dedi. bebiş 470 gr olmuş. ve boyu 30 cm.. doktor bu çocuk bayağı uzun olcak dedi.. ben 9 kilo aldığımı söyleyincede epey dalga geçti. bu hızla gidersen daha 18 kilo alırsın haberin olsun dedi. bebişin sağlığı iyide kilo problemi benim canımı sıkıyoo. bu günden itibaren yürüyüşe başlıyorum ve artık akşamları da yediklerime dikkat edicem. en fazla 5 kilo alıp gebeliği tamamlamam gerekiyormuuuuş nasıl becerecekseem..

Canım maşallah bebişine sana da, 5 kilodan fazla almamalıyım diye çok strese girme, akşamları dediğin gibi hafif yersin, çok unlu şeyler yememeye çalışırsın doğumdan sonra emzirirken gidecek o kilolar zaten

dün doktorumun dalga geçmesi beni epey strese soktuu yaa. umarım onun dediği gibi olurda daha fazla kiloo almamm.

ay maşallah kuzuna

şeker yuklemesı 28.haftaya kadar oluyormuş
2 hfta sonra tekrar göreceksın bebegını ne guzel
kilolar ahh ahhh

oo babası ona çeşit çeşit şeyler alır dışarı uçtugunda
arkadasım var kabın amırı
ne kadar zor oldugunu tahmın edebiliyorum
Allah yardımcın olsun cnm inşallah yanında olur

Saol canım, sezaryen istesem günü belli olduğu için doğuma rahat gelir. Ama normal istiyorum. Bakalım ne olacak

ay maşallah kuzuna

şeker yuklemesı 28.haftaya kadar oluyormuş
2 hfta sonra tekrar göreceksın bebegını ne guzel
kilolar ahh ahhh

o zaman doğru söylemiş doktorum. bende geçmi kalıcaz acaba şeker yüklemesi için demiştim. yarında nasipse sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum. aşımı vurulmak için umarım çoook ağrı yapmaz.

dun uyku tutmadı ya benı
ne fikirler urettım :)
eger benım kız saglıklı gelişimini tamamlamışsa
kurban bayramından önce yanı kasımın ortası biz doguma gireriz sezeryan ya
beklenmıyor 40 hafta

dun uyku tutmadı ya benı
ne fikirler urettım :)
eger benım kız saglıklı gelişimini tamamlamışsa
kurban bayramından önce yanı kasımın ortası biz doguma gireriz sezeryan ya
beklenmıyor 40 hafta

Benim de Aralık 13 gibi bekleniyor ama bir hafta önce de olabilir belki Çoğumuz Kasım'da doğurur bak görürsün, Aralık 2008 annelerine bakıyorum da hep öyle olmuş. Onların son aylarını okumak çok eğitici oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…