2009 Aralık Anneleri

ya bidee dün doktor dediki. bebeşin cinsiyetini söylemiştik dimi dedi evet dedim. erkekmi demiştik dedi hayıııır %99 hatta sonra %100 kız demiştiniz dedim. hııım öyle söylediysek öyledir şimdilik pozisyonu uygun değil göremiyorum dedi. bu saatten sonra erkek derse ben bu adamı ne yaparım bilmiyorum valla..

Valla iki kaşık suda boğarsın :))

aaa bu adamda ilginçmiş
çocuk dogacak nerdeyse be
cinsiyetmı kaldı
herşey belli
detaylı ultrasonda net söylenıyor aynı adammı yapack

Herkeslere gunaydinlar. Pelincim bende artik gobeeemden donemiyorum . O kadar ay of filan diyorum ki o halime uyaniyorum resmen.

aaa bu adamda ilginçmiş
çocuk dogacak nerdeyse be
cinsiyetmı kaldı
herşey belli
detaylı ultrasonda net söylenıyor aynı adammı yapack

evet canım kendisi yapacak detaylı ultrasonuda. benim bebişin pozisyonu hep uygunsuzdu çook zor cinsiyet tahmini yaptı iki kez ama. yinede %100 demişti yanii..

günaydın kızzlaaaaar
pelincim çok güzel bebişin cicileri bayıldımmm hepsine allah sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah.
Bende ekeleyecektim akşam ama birsürü süpriz misafirim geldi 12 de gittiler bende normalde 9 da uyuyan biri olarak hemen yatağa tabi.
ilk fırsatta eklicem bende sözz.

maşallah maşallah bebişine.
aman kilo konusunda hepimiz dertliyiz galiba.
benimkide bir sürü söylendi.
4. aya kadar 2,5 kilo almıştım.
sen kontrolde 5 kilo daha alğımı görünce şok tabi. toplamda 8 kiloya ulaştık.
dikkat etmek gerekiyor ama kuzucuklarda artık doymak bilmiyor. sürekli açlık hissi beni perişan ediyor.

inşallah canım
saglıkla dogsunlar da uzerinde görsek hepsini
tamam bekliyorum herkesın cicilerini

bende hiç ağrı yapmadı kızlar umarım sizlerdede yapmaz.
4 eylül'de ikincisini olacağım.

dun uyku tutmadı ya benı
ne fikirler urettım :)
eger benım kız saglıklı gelişimini tamamlamışsa
kurban bayramından önce yanı kasımın ortası biz doguma gireriz sezeryan ya
beklenmıyor 40 hafta
pelin benim doğum aralığın ilk haftası gibi görünüyor ama 1 hafta erken gelicem derse ben kurban bayramı tatlini kesin hastanede geçiricem. artık bayramlaşmaya bana gelirlekaydirigubbakcemile3

boğabilirsin .
manyak mı bu adam yahu

Herkeslere gunaydinlar. Pelincim bende artik gobeeemden donemiyorum . O kadar ay of filan diyorum ki o halime uyaniyorum resmen.
burcu günaydın.
hepimizin durumu aynı anlaşıldı
8-9 aylık halimizi düşünmek dahi istemiyorum:kedi:

günaydın öznur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…