2009 Aralık Anneleri

pwlincim sallanan beşikten bendede var.
kız kardeşimin 2 çocuğuda kullandı sıra oyku kızımız var bakalım.
çok kullanışlı ben çok beğeniyorum. burada 350 tl'de bu tarz varmış.

günaydın arkadaşlar. oğlum iki gündür hatta bugün 3. gün kımıldamıyor.. yediğim çikolatanında haddi hesabı yok oynasın diye yedim durdum.. geçen gün moralim bozulmuştu biliyosunuz.. o dur budur oynamıyor.. karnımda ve böbreklerimde de ağrı olduğunu dün de söylemiştim. hala dr. u aramadım. arada bir pıt pıt geliyor sadece, tekme filan o güçlü oynamalar yok.. karnımın iç kısmında yara varmış gibi acıyor çorap giymeye çalışırken filan.

aynen pelin benimde öyle eltim ve ablamdan birsürü şey geldi hepside yepyeni bende almıyorum giyecek bişey artık. alsamda biraz büyük alıcam. seninde epey olmuş bence hastane çıkışıda almışsın 2 tane gerek yok artık almana hepsi kalıyo sonra çok çabuk büyüyolar

ablalar kardeşler olmasa yanmışız valla. benimde kardeşten gelen birsürü kıyafet var. nereden baksan 1 maaş yatıyor orada.

(arrows, bkaban, julyjuly, lalsuu, mcetin1+, meybon, ningo07, oznurss+ )herkese günaydın kızlar...
ben dün akşam karın ağrısından duramadım işten gelince üstümü değiştirip yattım hemen.bütün karnımın hertarafı ağrıdı, gaz sancısı gibi ama değil adet sancısı gibi ama değil...nasıl tarif ediyim bilmiyorum ama çok korktum.bugün bişeyim yok çok şükür ama doktora gidicem, randevu aldım.
bu şekilde ağrı yaşayan oldumu aranızda senağlama!?

moralini bozma ve doktorunu ara
çünkü hergün tekmeleri hissetmen gerekiyormuş.
doktorum özellikle uyardı beni canım.

Bende bugun ana kucagi almaya gidicem ilk defa bisey alcam :)
burcu şimdiden hayırlı olsun

geçmiş olsun canım.
bende geçen ay yaşadım ağladım ağrımdan dolayı
o gün tuvalate çıkamamıştım+ gaz da varmış bende. dr aradım acil gittim bebeişte birşey yok normalmiş, rahimmime baktı açılmada yok. sendede böyle bir durum olmasın. birde ayakları üşütme canım.

sanada günaydın canım agrı zaman zaman bende de oldu bendekıde sankı orda bır yırtık olusur ya öyleydı dinlenınce geçmişti...

neden beklıyorsun kı hala
bence hemen çık git doktora Allah göstermesin sonra pişman olma gitmediğine

şimdi ilk gebeliklerde zaten bebek hareketlerını olaganüstü sekilde duyamıya biliriz o yüzden rahat ol ve dinlendigin zamanlarda haraketlerı takıp et..mesala ben öyle aşırı hareket hissetmıyorum..sadece dinlenırken ayırt edebılıyorum

opuyorumnanaktan
bebek arabasını aldım sonunda muradıma erdim ohh :)))))))))))

allahım allahım sanki kış çocuğunu arabayla gezdireceksinkaydirigubbakcemile3
yaza ancak kullanacak dedim dinletemedim sana.
bakalım kızmızn arabası hayırlı olsun annesi.
ne marka aldın? ne gibi özellikleri var ve ne renk
ay benimde bir alışveriş yapasım var anlatamam.
kuvet alıcam kızıma bende bahar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…