,
anladım canım bende yatak odasına koymak için sallanan küçük bir beşik almıştım buna gerek yok ozaman biraz büyüyünce mama sandalyesi alırız artık..
öznur o gördugun sallanan beşik ablamın kızından geldi bana
daha sonra mama sandalyesi oluyor
ben oda yapacagım ya o yuzden onu yatak odasına koymak için aldım ablamdan
5-6 ay onda yatırırım odasına geçirene kadar diye
kullanışlı bişey uzaktan kumandası var sallanıyor
mama sandalyesi oldugundada kullanışlı
birde tekerlekli baska odayada taşıyabiliyorsun rahatça
400-600 tl arası degişiyrmuş fiyatı
e beşikle mama sandalyesi ayrı ayrı alsan o fiyat zaten
sagol cnm
benım 1 yorgan hurcu dolusuda ablamın kızından gelen kıyafet var o yuzden kıyafet almayacagım artık sdece çok hoşuma giden tulum 1- 2 tane görürsem 1 tanede ilginç degişik hstane çıkışı bulursam alacagım o kadar yazık oluyor sonra ablamın kızından biliyorum yepyenı kalıyor aklınızda bulunsun.senın kuzunda iyi gunlerde saglıkla giysin inşallah annesi
Bende bugun ana kucagi almaya gidicem ilk defa bisey alcam :)
moralini bozma ve doktorunu aragünaydın arkadaşlar. oğlum iki gündür hatta bugün 3. gün kımıldamıyor.. yediğim çikolatanında haddi hesabı yok oynasın diye yedim durdum.. geçen gün moralim bozulmuştu biliyosunuz.. o dur budur oynamıyor.. karnımda ve böbreklerimde de ağrı olduğunu dün de söylemiştim. hala dr. u aramadım. arada bir pıt pıt geliyor sadece, tekme filan o güçlü oynamalar yok.. karnımın iç kısmında yara varmış gibi acıyor çorap giymeye çalışırken filan.
burcu şimdiden hayırlı olsunBende bugun ana kucagi almaya gidicem ilk defa bisey alcam :)
(arrows, bkaban, julyjuly, lalsuu, mcetin1+, meybon, ningo07, oznurss+ )herkese günaydın kızlar...
ben dün akşam karın ağrısından duramadım işten gelince üstümü değiştirip yattım hemen.bütün karnımın hertarafı ağrıdı, gaz sancısı gibi ama değil adet sancısı gibi ama değil...nasıl tarif ediyim bilmiyorum ama çok korktum.bugün bişeyim yok çok şükür ama doktora gidicem, randevu aldım.
bu şekilde ağrı yaşayan oldumu aranızda senağlama!?
sanada günaydın canım agrı zaman zaman bende de oldu bendekıde sankı orda bır yırtık olusur ya öyleydı dinlenınce geçmişti...(arrows, bkaban, julyjuly, lalsuu, mcetin1+, meybon, ningo07, oznurss+ )herkese günaydın kızlar...
ben dün akşam karın ağrısından duramadım işten gelince üstümü değiştirip yattım hemen.bütün karnımın hertarafı ağrıdı, gaz sancısı gibi ama değil adet sancısı gibi ama değil...nasıl tarif ediyim bilmiyorum ama çok korktum.bugün bişeyim yok çok şükür ama doktora gidicem, randevu aldım.
bu şekilde ağrı yaşayan oldumu aranızda senağlama!?
günaydın arkadaşlar. oğlum iki gündür hatta bugün 3. gün kımıldamıyor.. yediğim çikolatanında haddi hesabı yok oynasın diye yedim durdum.. geçen gün moralim bozulmuştu biliyosunuz.. o dur budur oynamıyor.. karnımda ve böbreklerimde de ağrı olduğunu dün de söylemiştim. hala dr. u aramadım. arada bir pıt pıt geliyor sadece, tekme filan o güçlü oynamalar yok.. karnımın iç kısmında yara varmış gibi acıyor çorap giymeye çalışırken filan.
Maşallah burcu iyi dayanmışsın almadan bugüne kadar. Bende 6.aya kadar bişey almam diyodum ama dayanamadım işte .pusetini bile aldık geçen gün..
Bende bugun ana kucagi almaya gidicem ilk defa bisey alcam :)
aman da aman bahar hanımlarda aramıza katıldı
opuyorumnanaktanmucuk mucukkkk
bebek arabasını aldım sonunda muradıma erdim ohh :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?