2009 Aralık Anneleri

merb annişler hepınız ıyısınızdır fatmacım kafana takma umarım sekerın duser gecıcı bır durumdur dıye tahmınım kızlare benım bugun bır derdım var sag kasıgımda asırı derecede agrı var sıddetınden gece uyandım bırazda harektlerımızde hafıfleme oldu yarın dr kontrolumuz var ama sızede bır danısayım dedım acaba onemlımıdır yoksa usutmeden kaynaklı bırsey olabılırmı kı ? tecrubelerınızı paylasmanızı rıca edecegım

Fatmacığım takma kafana, benim ilk hamilelikte şeker yükleme 216 çıkmıştı. 2 hafta diyet yaptım. Yine yükleme yaptılar, normale dönmüştü. Doktorun tavsiyesine uyarsan birşey olmaz. Söylediklerini ye, yeme dediklerini yeme, birşey çıkmayacak bak, emin ol.

Benim de yürüyüşe çıktığımda başlarda kasık ağrım oldu. Doktora sordum, birşey olmaz dedi ama fazla şiddetli değildi. Hareketle azalıyor benim ağrı. Yürümeye başlayınca biraz artıyor, devam edince azalıyor. Seninki nasıl birşey? Hareket edince mi ağrıyor, dinlenirken mi oluyor?

Benimde yururken oluyor benim dokorumdaa normal dedi :)

batma tarzı bır agrı var ara ara gırıyor zaten bebısın tekmelerını cok asagıda hıssedıyorum bıde agrı olunca sankı basıncla dısarı cıkacakmıs gıbı hıssedıyorum

batma tarzı bır agrı var ara ara gırıyor zaten bebısın tekmelerını cok asagıda hıssedıyorum bıde agrı olunca sankı basıncla dısarı cıkacakmıs gıbı hıssedıyorum

bebek ve rahım buyuyor ve rahım kasları geriliyor
benım doktorun demesı 2 hafta önce çok kotuydu benımde
geçti çok şükür

düne göre daha iim meralcim.ben az sonra çıkacağım kızlar hepinize ii akşamlar şimdiden.bugününde mesaisi bitti
iyi bak kendine iyi akşamlar fatmacım
burcu senden kopya çektım tıcker sıtesını :)
çok cici çooooook güzel olmuş

ben bugün çok yoruldummm çok çalıştırdılar benii ((
ben artık yavaş yavaş toplanıyımmm öptümm sizi
canım yaaaaaaaaaaa hamile arkadaşıma bu kadarda iş verilmezki:umursamaz:
akşam dinlen canım benim.
kızınada iyi bak
öpüyorum iyi akşamlar.

merhaba canım
bebeiş büyüdükçe rahimdede kasılmalar oluyor, bundan dolayıda olabilir, üşütmüşde olabilirsin.
Bende baskasindan cektim zaten :dance:

seninkide süper cnm.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…