2009 Aralık Anneleri

sabah bir kramp girdi bacağıma arkadaşlar aman yarabbimm.. gözlerimi açmamla beraber..ters hareket yaptığımı sandım önce, sonra kramp olayı aklıma geldi, hemen anneme seslendim geldi ovduda hareket edebildim ama yeri hala ağrıyor.. dün akşam yine çok kötü bir akşamdı benim için sormayın gitsin, o yüzden mi oldu acaba, nedir benim minik kuzumun yaşadığı stres..

çok geçmiş olsun

rica ederim canım benim
haftasonu alduklarımın fotolarını çekeyimde ekleyim burayakaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim burda yani uşakta böyle büyük bebek mağazası varmı onu dahi bilmiyorum ben hiç rastlayamadımda şimdilik bunları alırım o zaman teşekkürler..
uşak'lı değilsin anlaşıldı
kolay gelsin sana rica ederim ne demek. burada birçok şeyi hep beraber yaşıyor ve paylaşıyoruz.

adaşım sanada selam
:teytey:

geçmiş olsun bunlarda yaşanacak anlaşıldı:sinifsinif:
sen yine eşinemi sinirlendin yoksa:umursamaz:

buldum bulduuum hepsi çok güzeller ayyy biz hala bekliyoruz hem uğursuzluk felan diyorlar hemde toptan alırız diyoruz ama görüncede pek bi iştahlandım yaa

Herkeslere gunaydin. Bugun isler deli gibi yogun basladi . Biraz fazla akintim var bugun aklim kaldi . Sali gunu doktora gidicem . Bi gitsem de rahatlasam artik

Herkeslere gunaydin. Bugun isler deli gibi yogun basladi . Biraz fazla akintim var bugun aklim kaldi . Sali gunu doktora gidicem . Bi gitsem de rahatlasam artik

günaydın burcuuuu
sen artık alış bence bu akıntılara ve çok sorun edip kafana takma belliki sonuna kadar böyle gidecek senin hamileliğin.. neredeyse 3 ay kaldı artık zaten dikkat et yinede tabi.
Daha öne alamıyormusun doktor randevunu peki en azında içini rahatlatırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…