- 1 Kasım 2008
- 26
- 0
- 86
- 42
geçmiş olsun canım.
valla benim hiç acım ve ağrım olmadı.umarım seninde olmaz.
magnezumu doktorun önermeden kullanma amaaaaalmaz:
umarıım olmaz canım yaa.
doktorum bir ay önce yazdı bana magnezyumu kramp falan olursa kullanırsın demişti. o zamanlar birşeyim olmadığı için aldım ama kenarda duruyordu. sormadan kullanmam tabiki.
sabah bir kramp girdi bacağıma arkadaşlar aman yarabbimm.. gözlerimi açmamla beraber..ters hareket yaptığımı sandım önce, sonra kramp olayı aklıma geldi, hemen anneme seslendim geldi ovduda hareket edebildim ama yeri hala ağrıyor.. dün akşam yine çok kötü bir akşamdı benim için sormayın gitsin, o yüzden mi oldu acaba, nedir benim minik kuzumun yaşadığı stres..
sağolun kızlar bende sordum magnezyum verdi ama içemiyorum içtiğim an çıkarıyorum nasıl olacak bilmiyorum artık
ay meral valla ne güzel sıralamışsın ben hiçbişey almamışım iyi oldu bu liste sağol canım benim :1hug:
çok geçmiş olsun
rica ederim canım benim
haftasonu alduklarımın fotolarını çekeyimde ekleyim burayakaydirigubbakcemile5
uşak'lı değilsin anlaşıldıçok teşekkür ederim burda yani uşakta böyle büyük bebek mağazası varmı onu dahi bilmiyorum ben hiç rastlayamadımda şimdilik bunları alırım o zaman teşekkürler..
:teytey:adaşım sanada selam
geçmiş olsun bunlarda yaşanacak anlaşıldı:sinifsinif:sabah bir kramp girdi bacağıma arkadaşlar aman yarabbimm.. gözlerimi açmamla beraber..ters hareket yaptığımı sandım önce, sonra kramp olayı aklıma geldi, hemen anneme seslendim geldi ovduda hareket edebildim ama yeri hala ağrıyor.. dün akşam yine çok kötü bir akşamdı benim için sormayın gitsin, o yüzden mi oldu acaba, nedir benim minik kuzumun yaşadığı stres..
rica ederim canım benim
haftasonu alduklarımın fotolarını çekeyimde ekleyim burayakaydirigubbakcemile5
ekle canım fikir olsun banada pelinin aldıklarını gördüm çok şekerler yaaa bayıldım eminim seninkilerde çok güzeldir...
çok iyi olur zemuszemus Birde arkadaşlar aldığınız yada en güvendiğiniz markalar hangileri bende ona göre almak istiyorum..
marka çok var
sen paradan haber yer şekerim.a.s
ürünleri gördüğünde aralarındaki farka göre sende karar verirsin zaten
ekle canım fikir olsun banada pelinin aldıklarını gördüm çok şekerler yaaa bayıldım eminim seninkilerde çok güzeldir...
buldum bulduuum hepsi çok güzeller ayyy biz hala bekliyoruz hem uğursuzluk felan diyorlar hemde toptan alırız diyoruz ama görüncede pek bi iştahlandım yaa
selam cnm pelinin aldıklarını bir ben bulamadım galiba nerden bakıyorsunuz
Herkeslere gunaydin. Bugun isler deli gibi yogun basladi . Biraz fazla akintim var bugun aklim kaldi . Sali gunu doktora gidicem . Bi gitsem de rahatlasam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?