2009 Aralık Anneleri

GÜnaydın nasılsınız arkadaŞlar

ben bu kramplardan uyuyamıyorum artık
en kÖtÜsÜde uyuyamadıĞım gıbı sabahlarıda aĞrıdan zor yÜrÜr hale geldım yaaaa

en kÖtÜsÜde uyuyamadıĞım gİbİ sabahlarıda aĞrıdan zor yÜrÜr hale geldİm yaaaa

canım benimde vardı kramplarım doktorum magnezyum ve kalsiyum vardi sırayla içiyorum bi gün birini bi gün diğerini çok şiddetli olursa ikisinide aynı gün kullan dedi sen bişey kullanmıyomusun. çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer

günaydın herkese bende aralık annesiyim 2009 ama buraya hiç yazmak nasip olmadı bundan sonra inşallah..Benim size bir sorum olacaktı bebek için sizler bişeyler almaya başladınızmı?Ben hala başlayamadımda alanlar bana neler aldıklarını söyleyip yardımcı olabilirlermi ilk bebeğim olduğu için ben hiçbişey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

canım doktoruna bir sorsan
kıyamam eziyet ediyorsun kendine.

gunaydın kızlar
eşim evde
ögleden sonra görüşürüz

hadi bakalım kocanla ilgilen öğleden sonrada bizimlekaydirigubbakcemile5

Günaydınn Canım geçmiş olsun canımm .o sıkıntı bendede vardı magnezyumu iki tane içiyorum ve iş yerinde bacaklarımın altına sehpa koydum uzatıp öle çalışıyom.Allaha şükür şuan azaldı kramplarım.canım birde sütü çok içmeye bakk.

Günaydıın kızlaaar.. bende şimdi ilk aşımı olup geldiiim. umarım ateş falan yapmaaz ya. birazcık acıyor şimdilik o kadar. kramp konusuna gelince benimde düne kadar birşeyim yoktu ama dün gece uykumdan uyandırdı ne yapacağımı şaşırdım. magnezyuma başlasam iyi olacak sanırım.

selam cnm hoşgeldin aramıza
bir çoğumuz alışverişe başladık.
öncelikliler;
kendin için lohusa geceliği
bebiş için;
zıbınlar ve hastane çıkışı
penye ve polar battaniyeler
çıtçıtlı badiler
çorap
tulum
örgü yelekler
bebek malzemeleri taşımak için çanta
yatağı, port bebesi,ana kucağı,

ilk aklıma gelenler bunlar. ama sen mağazalara gittiğinde yardımcı oluyorlar.

geçmiş olsun canım.
valla benim hiç acım ve ağrım olmadı.umarım seninde olmaz.

magnezumu doktorun önermeden kullanma amaaaaalmaz:
bu arada benim adımda meral inşallah ALLAH nasip ederse benimde bir erkek bebeğim olacak!
adaşım selam
topikte ilk kez adaşıma rastladım:teytey:
herkese günaydınlar!

günaydın cnm

canım doktoruna bir sorsan
kıyamam eziyet ediyorsun kendine.

hadi bakalım kocanla ilgilen öğleden sonrada bizimlekaydirigubbakcemile5

sağolun kızlar bende sordum magnezyum verdi ama içemiyorum içtiğim an çıkarıyorum nasıl olacak bilmiyorum artık

ay meral valla ne güzel sıralamışsın ben hiçbişey almamışım iyi oldu bu liste sağol canım benim :1hug:

çok teşekkür ederim burda yani uşakta böyle büyük bebek mağazası varmı onu dahi bilmiyorum ben hiç rastlayamadımda şimdilik bunları alırım o zaman teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…