2009 Aralık Anneleri

buldum bulduuum hepsi çok güzeller ayyy biz hala bekliyoruz hem uğursuzluk felan diyorlar hemde toptan alırız diyoruz ama görüncede pek bi iştahlandım yaa

bende hep son aylara bırakırım bişeyler almayı diyordum aslında ama şimdiden çok gezemiyorum ben yoruluyorum hemen son aylarda hiç yapamazmışım şu alışveriş işini.

buldum bulduuum hepsi çok güzeller ayyy biz hala bekliyoruz hem uğursuzluk felan diyorlar hemde toptan alırız diyoruz ama görüncede pek bi iştahlandım yaa

geçmiş olsun bunlarda yaşanacak anlaşıldı:sinifsinif:
sen yine eşinemi sinirlendin yoksa:umursamaz:[/QUOTE]

sorma meral ya sinirlenmek ne kelime, çok feci kaga ettik hemde zavallı anacığımın yanında,çok fenaydı hatırlamak bile istemiyor insan..

günaydın dilek valla iyi uyumuşsun.ah ahh bende bir izne ayrılım öğlene kadar çıkmıcam yatakdan

Herkeslere gunaydin. Bugun isler deli gibi yogun basladi . Biraz fazla akintim var bugun aklim kaldi . Sali gunu doktora gidicem . Bi gitsem de rahatlasam artik
iş mi? ne işi kızım bugün git doktoruna canım yaaaaaaaa
öznur'a katılıyorum

sizde de oluyomu bu arada vitamin ve kan hapı olarak ne içiyosunuz bn elevit ve ferrum fort kullanıyorum ama megadyn kullananda cok duydum

günaydınlar herkese ..ben megadayn kullanıyordum ama kestım..ferplax ve balık yagı kullanıyorum şuanda..bolda meyve tüketiyorum

geçmiş olsun bunlarda yaşanacak anlaşıldı:sinifsinif:
sen yine eşinemi sinirlendin yoksa:umursamaz:

sorma meral ya sinirlenmek ne kelime, çok feci kaga ettik hemde zavallı anacığımın yanında,çok fenaydı hatırlamak bile istemiyor insan..[/QUOTE]
ah canım yaaaaaaaaaaaa
kıyamam ben sana
hiç hoş değil anne yanında yaşanması tabi.
eşininde yaptığı ayıp ama demek sizirlerin gerildiği bir ana denk geldiniz.
sen ne olursun morali bozmamaya çalış. yavrucuğun için ne olursun.
kimbilir bebiş nasıl üzülmüştür annesine.
bu moral bozucu günlerde geçecek ve belkide eşinde sende pişman olacaksınız.
ne olur üzme kendini. inan kıyamadım size. keşke yanında olup destek olabilsem.
öpüyorum kocaman.

ayyy ne uyumusum yeni uyandim kizlar gunaydin :)
maşallah maşallah uyuda büyü dilekcim.
günaydın dilek valla iyi uyumuşsun.ah ahh bende bir izne ayrılım öğlene kadar çıkmıcam yatakdan

uyunmuyor cnm.
bende öyle diyordum ama alışkanlık hep erken uyandım.:umursamaz:

tek basima olunca kalkim napimki tv , pc, temizlik, hep ayni evde kirleten yokki temizleyim gelen yokki yemek yapim esimde gece 12yi buluyo gelmesi yani zaman gecsin siye uyuyom

uyunmuyor cnm.
bende öyle diyordum ama alışkanlık hep erken uyandım.:umursamaz:[/QUOTE]

haklısın canım ya pazar günleri de hep diyorum bir uyku keyfi yapayım 8:30 9:00 benim gözler açılmış

tek basima olunca kalkim napimki tv , pc, temizlik, hep ayni evde kirleten yokki temizleyim gelen yokki yemek yapim esimde gece 12yi buluyo gelmesi yani zaman gecsin siye uyuyom

boşver canım en güzelini yapıyorsun zaten doğumdan sonra yeteri kadar uykusuz ve yorgun kalacaksın.. :ecrin_bebek:

çok güzelmiş hepsi pelin arkadaşımızın aldıkları sanırım bebek kız:) bizimkisi erkek olacak ama fikir edinmek çok iyi oldu benim için

AFACAN BEBE kızlr şu linkte süper şeyler var yaaaa.... gemici modeline bayıldım özellikle.. 2900 liraymış vadeli fiyatı :sinifsinif: çooook pahalı geldi bana.. maskodaymış.. maskoda çok bebe mağazası varmış bebek odası yapmak isteyen arkadaşlarımın kulağına küpe olsun.. gerçi sizler de araştırmışsınızdır ama..

bizi baya bir aşar bu fiyatlar ya, ama çokda tatlılar.. annem ben alacağım diyor, garibim onada çok yük olsun istemiyorum...

kızlar bebişine karyola bakan veya satın alan var mı nasıl modeller düşünüyorsunuz

hepsi çoooooooooooooook güzel bende int. modellere bakıyordum. hafta sonu bursa'ya ikea'ya da bir baksam mı acaba?
kızlar bebişine karyola bakan veya satın alan var mı nasıl modeller düşünüyorsunuz

model çok cnm.
karar vermek zor:umursamaz:

kızlar fiyatları nerden buldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…