Selam kızlar, bizde doktora gittik bugün. 50 gr şeker testi biraz yüksek çıkmış, 100 gr yapılacak, ayrıca anemi var ve troid biraz bozuk ama oğluşumun gelişimi süper, 702 gr olmuş, ve şu anda 24 + 6 günlük görünüyor. Eğer böyle devam ederse aynı gün doğmuş olacağız, bana da doğum günü hediyesi olacak :)
Selam kızlar, bizde doktora gittik bugün. 50 gr şeker testi biraz yüksek çıkmış, 100 gr yapılacak, ayrıca anemi var ve troid biraz bozuk ama oğluşumun gelişimi süper, 702 gr olmuş, ve şu anda 24 + 6 günlük görünüyor. Eğer böyle devam ederse aynı gün doğmuş olacağız, bana da doğum günü hediyesi olacak :)
Sağol be güzelim...Aman karnım kasılmasın die,ağlamamaya gülmemeye çalışıyorum çokca...Sayende bağıra bağıra ağladım...senağlama
maşallah oğluna cnm.
diğer rahatsızlıklarında elbet düzelir. önemli olan oğlunun sağlıklı sıhhatli olması tabide sen yinede beslenmene dikkat et cnm
sgk'nın sitesinden kanunu kontrol etmek gerek halen yürürlükteyse sorduğun eczanenin işine gelmiyor demektir
Analık Sigortası Sağlanan yardımlar:
Madde 43 – Sigortalı kadının veya sigortalı erkeğin sigortalı olmıyan karısının analığı halinde, aşağıda yazılı
yardımlar sağlanır:
A) Gebelik muayenesinin yaptırılması ve gerekli sağlık yardımlarının sağlanması,
B) Doğumda gerekli sağlık yardımlarının sağlanması,
C) Emzirme yardım parası verilmesi,
D) Sigortalı kadının doğumdan önce ve sonra işinden kaldığı günler için ödenek verilmesi,
E) Analık hali sebebiyle gerekirse yurt içinde başka bir yere gönderilmesi.
(Ek fıkra:29/7/20034958/
30 md.) Kurumdan kendi çalışmalarından dolayı gelir
veya aylık almakta olan kadın veya erkeğin sigortalı olmayan eşi, analık halinde yukarıdaki
(A), (B), (C) ve (E) bentlerinde sayılan yardımlardan yararlanırlar.
dipnot vs olarak da herhangi bir değişiklik görünmüyor Fatmacım... bence hala geçerli bu kanun
ayne öyle cnm <m< hep gebelik yazıyor ama alıyorlar parayıda.geçenseneydi o diyorlarbenim ilk gittiğim hastanede ANALIK diye damga vuruyordu dr. ama yinede para ödemiştik. sonrakiler vurmadı zaten.. o damgayı vurdurayım ben bari bir dahakine de, para vermeyeyim.. hakkımız neyse kullanalım arkdaşlar.. biz bu devlete neler ödüyoruz.. hiç birinden doğru dürüst haberimiz yok..
Selam kızlar, bizde doktora gittik bugün. 50 gr şeker testi biraz yüksek çıkmış, 100 gr yapılacak, ayrıca anemi var ve troid biraz bozuk ama oğluşumun gelişimi süper, 702 gr olmuş, ve şu anda 24 + 6 günlük görünüyor. Eğer böyle devam ederse aynı gün doğmuş olacağız, bana da doğum günü hediyesi olacak :)[/
senin oğlanla benmki hemen hemen aynı geçen hafta bnmkide 718 gr dı.şekerin kaç çıktı cnm bnm de y
ksek çıktı 176 ama 100 lük yapalım demediş 3 hafta sonra kontrol verdi perhiz yapacakmışım onu yeme bunu yeme dedi.açlık tokluk bkckjmış 3 hafta sonra gittiğimde 100 lük yapmadı ya nırmal de yapması gerekti dye biliyorum ama bu üç hafta da da arada ölçüm yaptır dedi açlık tokluk geçen gün komşum şeker hastası onda baktım açlık 74 tokluk 128 çıktı.bklm .hayırlısı
Nasil bir uyku keyifsizlik coktu ustume :kedi:
Allah tamamina erdirsin...bende aralik 2009 annesi olacaktim ama malesef bebegimi kaybettim...dilegim insallah sonuna kadar yasarsin bu güzel duyguyuopuyorumnanaktan
Allah tamamina erdirsin...bende aralik 2009 annesi olacaktim ama malesef bebegimi kaybettim...dilegim insallah sonuna kadar yasarsin bu güzel duyguyuopuyorumnanaktan
Öykü'nün annesi huuuuuuu naniknanik
tickerına noooldu sengözlerimebaksanab
öykünün annesinin tickerı hiç olmadıkiiiiii:sinifsinif:
şirket bilgisayarımda ticker sitelerine girip yapıştırma yapamaıyorum beeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn:1no2:
e ver birine şifreni dışardan yapsın hesabından çıkınca değiştiriverirsin şifreni olmaz mı yani?
ilk kez dikkatimi çekti yalnız yuh bana :kedi:
bıraktım işleri artık çalışmıcam yeter ya :umursamaz:
ben sanabir ara özelden şifremi vereyim sen halledersin hı olmazmı arkadaşıııııııııııııımmkaydirigubbakcemile5
kafamçokkarıştı hesap yapayım derken pc bile sapıttı anca dönebildim sırnaşık şey
hem de nasıl vallahi daha maaş gelmeden yarısından fazlasını ödüyoruz dönüş olarak da alt ucu aylık alacağımız 20 liralık ilaç onu bile bir sürü prosedürle ve sorup soruşturarak alabiliyoruz :1no2:
ben sabahtan beni uyukluyorum eni konu uyumamak için de forumda takılıyorum valla bahar kaydirigubbakcemile3
markası neymiş bunun?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?