2009 Aralık Anneleri

hiiiiiiiii hediyenin güzelliğine bakkkkkkk
inşallah 100gr yüksek çıkmaz ve diğer bulgular da bebeğin gibi süpere döner arkadaşım :Saruboceq:

maşallah oğluna cnm.
diğer rahatsızlıklarında elbet düzelir. önemli olan oğlunun sağlıklı sıhhatli olması tabide sen yinede beslenmene dikkat et cnm

Sağol be güzelim...Aman karnım kasılmasın die,ağlamamaya gülmemeye çalışıyorum çokca...Sayende bağıra bağıra ağladım...senağlama

ağlama canım beniiim... ay kıyamam bende ağladım da.. nasıl bir mucizenin kahramanı olduğumu düşününce ağlamam kesildi, güç geldi birden böööyle.. kıyamam ağlamayın..a.s.:teselli:

sgk'nın sitesinden kanunu kontrol etmek gerek halen yürürlükteyse sorduğun eczanenin işine gelmiyor demektir

ne bileyim cnm benm reçetelerimde hep gebelik yazıyor ama alıyorlar parayıda.

ayne öyle cnm <m< hep gebelik yazıyor ama alıyorlar parayıda.geçenseneydi o diyorlar

Allah tamamina erdirsin...bende aralik 2009 annesi olacaktim ama malesef bebegimi kaybettim...dilegim insallah sonuna kadar yasarsin bu güzel duyguyuopuyorumnanaktan

Allah tamamina erdirsin...bende aralik 2009 annesi olacaktim ama malesef bebegimi kaybettim...dilegim insallah sonuna kadar yasarsin bu güzel duyguyuopuyorumnanaktan

cnm çok geçmiş olsunnn.inşallah sağlıkla alırsın tekrardan bebişini kucağına.

aminnn :Saruboceq: Allah senin de kucağını boş bırakmasın tez zamanda göndersin yavrunu arkadaşım :Saruboceq: çoğumuz seninle aynı yollardan geçtik vakti zamanı gelince oluyor herhalde başka açıklama bulunamıyor bu duruma

öykünün annesinin tickerı hiç olmadıkiiiiii:sinifsinif:
şirket bilgisayarımda ticker sitelerine girip yapıştırma yapamaıyorum beeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn:1no2:

e ver birine şifreni dışardan yapsın hesabından çıkınca değiştiriverirsin şifreni olmaz mı yani?
ilk kez dikkatimi çekti yalnız yuh bana :kedi:

e ver birine şifreni dışardan yapsın hesabından çıkınca değiştiriverirsin şifreni olmaz mı yani?
ilk kez dikkatimi çekti yalnız yuh bana :kedi:

ben sanabir ara özelden şifremi vereyim sen halledersin hı olmazmı arkadaşıııııııııııııımmkaydirigubbakcemile5

markası uni baby canım hatta yeni doğanlar için şampuanlar filanda var

hiper marketlerdeki o rengarenk meyve reyonuna, abur cubur reyonuna, tatlıcılara, restoranlardan içeri bakıp birden yalandığını farketmek çok komik oluyor ve hoşuma gidiyor.. eşimde güle güle ölüyor.. ben hiç böyle değildim.. inanmazsınız yanımda ne yenirse yensin hayatta canım çekmezdi, şimdi böyle bişey asla mümkün olamaz zira ben elinden atladığım gibi alıp kendim yerim.. o derece yani.. Allahın işi işte.. çok enteresan çook

5. aydan sonra hamileye izin vericekler şekerim. hem çalış hem sıcak işkence valla. kıskanıyorumm evde oturanları. bide cnm sıkılıyo evde derler ya iyice gıcık kapmaya başladım yawww......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…