2009 Aralık Anneleri

Uc kaaatci seni :içelim:

napalım güzelim gelinin çeyizi almış başını gitmiş biz daha oğlana bir şey yapamadık böyle böyle biriktirip oğlumuza çeyiz yapcaz :kedi: boynu bükük mü kalsın benim oğluşum mafoldumben

:roflol:

göbekler büyüdükce doğum aklımıza gelmeye başladı öyle değilmi.
Hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun.
Umarım normal doğum yapabiliriz.:saruboceq:
inşaalllah normal olur bende normal istiyorum ama hangisi hayırlısıysa o olsun.

evet cnm duymuştum komşum geçensene doğum yapmıştı bu kan şuruplarını ilaçları hep bedavaya alıyormuş.bense ayda 20 tl sırf kan şurubuna veriyorum diğer ilaçlar ayrı tabi sordum sağlık ocağıda evet ücretsiz alman gerek dedi.eczaneye sordum o geçen seneydi artık yok dedi.

çok hoşmuş gerçekten

Ooooo daha bunun baslik parasi var agirlinca ..Yada soyle yapalim annesinin kilosu olsun o simdi daha mantikli bana kalirsa :) Hatta 2 ay sonraki kilosunu alalim dunurcum ya

sgk'nın sitesinden kanunu kontrol etmek gerek halen yürürlükteyse sorduğun eczanenin işine gelmiyor demektir

Ooooo daha bunun baslik parasi var agirlinca ..Yada soyle yapalim annesinin kilosu olsun o simdi daha mantikli bana kalirsa :) Hatta 2 ay sonraki kilosunu alalim dunurcum ya

bana üçkağıtçı diyene bak sen sırnaşık şey:roflol:
bence sözün kesildiği gün esastır... eh seninle dünür olalı nereden baksan 1,5-2 ay oldu... kızının o zamanki ağırlığınca altın veririm şakkıdı

Analık Sigortası Sağlanan yardımlar:
Madde 43 – Sigortalı kadının veya sigortalı erkeğin sigortalı olmıyan karısının analığı halinde, aşağıda yazılı
yardımlar sağlanır:
A) Gebelik muayenesinin yaptırılması ve gerekli sağlık yardımlarının sağlanması,
B) Doğumda gerekli sağlık yardımlarının sağlanması,
C) Emzirme yardım parası verilmesi,
D) Sigortalı kadının doğumdan önce ve sonra işinden kaldığı günler için ödenek verilmesi,
E) Analık hali sebebiyle gerekirse yurt içinde başka bir yere gönderilmesi.
(Ek fıkra:29/7/20034958/
30 md.) Kurumdan kendi çalışmalarından dolayı gelir
veya aylık almakta olan kadın veya erkeğin sigortalı olmayan eşi, analık halinde yukarıdaki
(A), (B), (C) ve (E) bentlerinde sayılan yardımlardan yararlanırlar.

dipnot vs olarak da herhangi bir değişiklik görünmüyor Fatmacım... bence hala geçerli bu kanun

benim ilk gittiğim hastanede ANALIK diye damga vuruyordu dr. ama yinede para ödemiştik. sonrakiler vurmadı zaten.. o damgayı vurdurayım ben bari bir dahakine de, para vermeyeyim.. hakkımız neyse kullanalım arkdaşlar.. biz bu devlete neler ödüyoruz.. hiç birinden doğru dürüst haberimiz yok..

ben de şiştim nefes alamıyorum yemekten sonraa... ya kıslar ben rahat hareket etmeyi çok özledim vallahii.. bebişimin canı sağolsun o ayrı ama.. işte ne yalan söyliyim özledim..

Sağol be güzelim...Aman karnım kasılmasın die,ağlamamaya gülmemeye çalışıyorum çokca...Sayende bağıra bağıra ağladım...senağlama

kızlar ben yenidoğan ıslak mendil diye aldım sadece su ve pamuk mendilden oluşuyormuş alkol parfüm filan yokmuş güvenilirdir inşallah

Selam kızlar, bizde doktora gittik bugün. 50 gr şeker testi biraz yüksek çıkmış, 100 gr yapılacak, ayrıca anemi var ve troid biraz bozuk ama oğluşumun gelişimi süper, 702 gr olmuş, ve şu anda 24 + 6 günlük görünüyor. Eğer böyle devam ederse aynı gün doğmuş olacağız, bana da doğum günü hediyesi olacak :)

Hhahahhah yok ya pışııııkkk ne gelini anasini baz alcan sen ben tamam dediysem ona dedim anasinla butun o cunku delikafadulden

kafamçokkarıştı hesap yapayım derken pc bile sapıttı anca dönebildim sırnaşık şey

hem de nasıl vallahi daha maaş gelmeden yarısından fazlasını ödüyoruz dönüş olarak da alt ucu aylık alacağımız 20 liralık ilaç onu bile bir sürü prosedürle ve sorup soruşturarak alabiliyoruz :1no2:

iyiyim bilgecim yemekten sonra uyku bastırdı uyukluyorum ama sizi okuyorum :))

ben sabahtan beni uyukluyorum eni konu uyumamak için de forumda takılıyorum valla bahar kaydirigubbakcemile3

kızlar ben yenidoğan ıslak mendil diye aldım sadece su ve pamuk mendilden oluşuyormuş alkol parfüm filan yokmuş güvenilirdir inşallah

markası neymiş bunun?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…