:Saruboceq: canımmm dualarımız seninle ben de geçen hafta aynen senin gibi hissediyordum ama her şey çok yolunda çıktı inanıyorum seninki de öyle çıkacak sağlıkla gidip hayırlı haberlerle dönün inşallahhhhh :teselli:
yelek falan örülür de biz de patiği becerebilecek biri olacağını sanmam kaydirigubbakcemile3 zaten dışardakiler süper sevimli köpekli falan bööööle lülülülülülü
Canım ben gece 11 den sonra hiç bişey yeyip içmedim sabah 9 da aç karnına kan alındı.
Sonra şekerli su içip 1 saat sonra yine kan aldılar sadece bu kadar.
canım hayra yor hayır olsun. sakın kafana takma dualarımız seninle merak etme. üstelik hamilelikte çok fazla rüya görülüyor. bence anlam yükleme. allah hepimize kuzularımızı öpüp koklamayı nasip etsin.
evet 2 kere ama o şekerli suyu içtikten sonra dolaşmıyorsun miden bulanıyor2 kere yani iyi bari :)
2 kere yani iyi bari :)
Hic okudugunuz yada tavsiye edeceginiz bebek bakım kitabi var mi sizlerin ?
50 gramlık yükleme yapıyorlarsa 2 kere ama 100 gramlıkta 3 kere kan alınıyor. İlk defa şeker yüklemesi yapılacaksa 2 kere.
Babanemiz bu konuda super sagolsun . Netten bulup veriyorum bunu da orsene diye cinnet gecircek yakinda. Gecenlerde ne alayim filan dedi . Tek istedigim cidden ondan orgu isleri. Elbiseler yelekler bereler filan oruyor simdi ona .
kızlar benim iş yerime bir bayan başladı, hemde 2 günlüğüne denemek için çağırdılar, yemek temizlik ve ikram işlerine bakıyor.. bugün ilk gün.. baktım bir acayip burukluk var kadında, terliyor filan.. "kızım hastaneye yattı dün.." dedi.. Bende merakla neden? diye sordum.. " kızım doğum yapacak" demez mi.. ay ne kötü oldum, jızı doğum yapmak üzere ve o buraya gelmez zorunda kalmış 6 aydır iş arıyormuş, kaçırmak istememiş.. şartlar mecbur bırakmış yani.. "merak ettim bir arayabilsem.." dedi, elindeki cep telefonuyle uğraşarak.. kontörünüz yoksa be burdan arayayım dedim, aradı.. çok hızlı bir şekilde çekinerek "kızım doğum yaptın mı" diye sordu.. gözleri nasıl dolmuştu konuşurken.. "tamam sonra ararım yine" dedi ve kapadı.. niye kapadınız konuşabilirsiniz istediğiniz kadar dedim.. "ararım yine" dedi.. ay nasıl içim doldu kızlar o annenin o evladın duyguları içime doldu resmen, kızı doğum yapıyor, o burda şartlar gereği, kızcağız orda yanlız.. Hemen kendi "MELEK" imi, annemi aradım.. anlattım, ikimizde duygulandık.. dua ettik onlar için, doğum yapacak kız için.. Allahım her an anneciğimin yanımda olmasını nasip et bana, ve burdaki tüm arkadaşlarıma, herkese.. onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et.. ay çok kötü oldum kızlar bıktı bu salya sümük durumlarından..
BİR ZAMANLAR doğmak üzere olan bir çocuk varmış. Ve dünyaya gideceği gün Allah’a sormuş:
“Bu kadar küçük ve korunmasızken dünyada nasıl yaşayacağım?”
Allah “Meleklerimin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni hep koruyacak.” diye cevap vermiş.
“Ama lütfen söyle bana, burada Cennet’ te hiçbirşey yapmadan şarkı söylüyor ve gülümsüyorum, ben böyle çok mutluyum.”
“Senin meleğin de sana şarkılar söyleyecek ve sana hergün gülecek. Sen de o meleğin sevgisini hissedeceksin ve mutlu olacaksın.”
“Peki insanlar benimle konuştuklarında ben onları nasıl anlayacağım, ben onların dilini bilmiyorum ki.”
“Meleğin sana dünyadaki sözlerin en güzelini ve en tatlısını söyleyecek, ve görebileceğin en büyük sabır ve ilgi ile sana konuşmayı öğretecek.”
“O zaman seninle konuşmak istediğim zaman ne yapacağım?”
“Meleğin senin ellerini birleştirecek ve sana dua etmeyi öğretecek.”
“Duydum ki dünyada kötü insanlar varmış. Beni kim koruyacak?”
“Merak etme, meleğin seni hayatı pahasına dahi olsa savunacak.”
“Ama ben seni göremeyeceğim için çok mutsuz olacağım.”
“Meleğin sürekli sana benden bahsedecek ve sana bana nasıl tekrar ulaşabileceğini anlatacak, ama beni göremesen de ben hep senin yanında olacağım.”
Tam o esnada Cennet’te ki huzur ortamına dünyanın homurtuları karışmaya başladı. Dünyaya gitmek üzere olduğunu anlayan çocuk aceleyle son sorusunu sordu:
“Peki Allah’ım şimdi gitmek üzereyim, lütfen bana o meleğin ismini söyler misin?” “Meleğin ismi önemli değil ,
sen ona
‘Anne’ diyeceksin.”
Hic okudugunuz yada tavsiye edeceginiz bebek bakım kitabi var mi sizlerin ?
Tesekkurler bilgi icin.
damada da örsene desene kaydirigubbakcemile3 kadıncağız hepten çıldırsın Şeniz
allahım yaaaaaaa mafoldumben senağlama yapma yasakkelime zaten ağlamaya yer arıyorummmmmm :çok üzgünüm:
Kitabın Adı : Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler
Yazar Adı : Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff, Sandee E. Hathaway
yeğenimi beklerken yengem bunu okumuştu ve muhteşem olduğunu söylüyordu bunun bebek bakımı alanında devamı falan da vardı birkaç konu başlığında ayrı ayrı kitaplardı
Bu kitabi bende duydum hatta cok ovgu var kitapla ilgili .Hangisini alsam acaba ?
Bu kitabi bende duydum hatta cok ovgu var kitapla ilgili .Hangisini alsam acaba ?
valla hayatım çok övgü duyduysan demek ki gerçekten iyi bir kitap
ama ben hamilelik dönemine dair kitap almayı düşünmüyorum çünkü internet sürekli elimizin altında ayrıca doktorumuzdan da sürekli bilgi alıyoruz zaten... ben bebeğin ilk yılında bakımına dair alıcam o da alırsam... yeğenimin büyüme sürecinde hep yanındaydım, açıkçası kitaba çok ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum.. yani tecrübe+içgüdü formülünü uygulayacağım sanırım şakkıdı
Bu kitap sanirim bebegin ilk yilina ait zaten . Bende maalesef hic tecrubelik bir durumum yoktu . Bi kitap alip okusam iyi olcak diye dusunuyorum .
o zaman en çok önerilenden şaşma derim dünürcüm yerimseniben aslında bu kadar çok okunan bir kitapsa bu sahaflara bile düşmüştür :1rolleyes: sahaf kaldıysa tabii :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?