2009 Aralık Anneleri

bıraktım işleri artık çalışmıcam yeter ya :umursamaz:

benim cuma günü repliğim ayol bu :roflol: çalışmadan durabilir misin peki???CADIARZU

ben sanabir ara özelden şifremi vereyim sen halledersin hı olmazmı arkadaşıııııııııııııımmkaydirigubbakcemile5

olur güzelim yarın falan hallederiz yerimseniben istersen sen tickerını da hazırla... şöyle sevdiğin bir şey olsun bana linkini ver ben girip yapıştırıvereyim ya da aynı siteden yenisini oluşturayım neyse işte sositososito

markası uni baby canım hatta yeni doğanlar için şampuanlar filanda var

sağolasın ben de bu arada google'dan buldum zaten malum merak tavan yapmış durumda :kedi:

5. aydan sonra hamileye izin vericekler şekerim. hem çalış hem sıcak işkence valla. kıskanıyorumm evde oturanları. bide cnm sıkılıyo evde derler ya iyice gıcık kapmaya başladım yawww......

ne 5. ayı yahu ben diyorum ki... adet tarihi geçtiği günden bebek bir yaşına gelene kadar izin şart kötükedihüso niye? çünkü ilk üç ay yoldu, çalışmaydı allah korusun düşük riski çok yükseliyor e sonra yavaştan ağırlaşmaya başlıyorsun o tavan yapmış hormon ve duygusallıkla çalışmaya çalışıyoruz resmen son aylarda zaten yürüyecek halimiz olmuyor... doğumdan sonra da anne sütünün önemi deyip duruyorlar sonra hoooop çocuk 3 aylık oldu dön bakalım işinin başına diyorlar noldu şimdi anne sütünün önemi:uhm:
onnnniçüüüüüün tüm hamilelik+1 sene isabetli olacaktır şekerim şakkıdı

olmazzzzzzzz burdan ver bizde bilelimmm hihoyyyt
oluuuuuuuuur
saklımız gizlimizmi var ayol

evet yaaaaaa
artık yediğim herşey inanılmaz lezzetli gelir.
ne bulursam yemek istiyorum
5. aydan sonra hamileye izin vericekler şekerim. hem çalış hem sıcak işkence valla. kıskanıyorumm evde oturanları. bide cnm sıkılıyo evde derler ya iyice gıcık kapmaya başladım yawww......
kesinlikle katılıyorum
izin bizim hakkımız söke söke alırızzzzzz

bebeğimiz olunca evde çalışırız
yarın bakalım bir ara anlaştık canikom
evet canım yaaaa yeterrrrrrrrrrr emekli olmak istiyorum

bende bendeeeeeeeeeeeeeeee

karnım birdn çok büyüdü yayılıpta oturamıyorum olan yavruma oluyor sıkışıyor garibim. rahatlayıncada tık tık vurmaya başlıyor. tüküreyim ben bu devletin sistemine. yurt dışında ne güzel orda değer veriyorlar hamileye en azından. doğuncada paranı da alıyosun çocuğunada bakıyosun evinde

bravoooooooooooo
bravoooooooooooo
seni çalışma ve sosoyal güvenlik bakanı yapmak lazım
kızım koy adaylığı bak nasıl kazanıyorsun...

:1no2: burası fena hakikaten çok :umursamaz: ben yolların doğum kontrol yöntemi olarak düzgün asfaltlanmadığına inanıyorum misal... düşünsene her ay kaç bebek o çukurlar yüzünden düşüyodur :1no2: her şey çocuk doğurmaya karşı işliyor neredeyse

ben yola düşeyim de gidip evde uyuyayım fisfisfis nispet gibi olmasın da kaydirigubbakcemile3

hadi yarın görüşürüz kıslaaaarrrrrrrr opuyorumnanaktan

bak duruyorum bilgeecim 6 ya kadar da durucam :lepi:

Bende dayabildigim yere kadar dayanmak istiyorum ki sonuna iznim kalsin . Bi de ben bilgi islemciyim . Yaptigim is bayan isi cidden degil. Yeri geliyo kablo dosuyorum yeri geliyor merdiven tepelerindeyim . Su an tabi bisey yapamiyorum . Ama yoruluyorum bilgisayar bozuluyor filan gidip bakmak zor geliyor valla.

sırnaşık şey
bravoooooooooooo
bravoooooooooooo
seni çalışma ve sosoyal güvenlik bakanı yapmak lazım
kızım koy adaylığı bak nasıl kazanıyorsun...

dışardan adaylıkla olsa yeminle kazanırım he sırnaşık şeyşakkıdı
hadi kaçtım zemuszemus

ooooooooofffffffffffffffffff
oooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffff

oy oy oy bizim içinde dinlen:gitme:
dün akşam es es diye yeni bir dizi başladı izleyenleriniz var mı ? eskişehiride gösteriyor
aaaaaaaay unuttuuuuuuuuuuuuuuuum:sinifsinif:
nasıldı beğendinmi

çok zor çok
allah yardımcımız olsun
sırnaşık şey

dışardan adaylıkla olsa yeminle kazanırım he sırnaşık şeyşakkıdı
hadi kaçtım zemuszemus

kesin kazanırsınkaydirigubbakcemile5
hadi güle güleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…