2009 Aralık Anneleri

mother care den aldım canım sanırım 4 aylığa kadar yatabiliyor.İlk zamanlar bizim yanımızla olur bununla diye düşündüm

çok güzelmiş güle güle kullanın biz burda bişey görmediğimiz için bilmiyoruz bunları bende ramzandan sonra samsuna gitmeyi düşünüyorum alışveriş için bakalım alcaz bişiler...

ben de çok acıkıyorum ya :sinifsinif:
daha içime sinen bir şey bulamadım meral bu kadar beklemişsin adam akıllı bir şey olsun aşık ol görünce istiyorum opuyorumnanaktan
eeeee teyzesi öykü'de bende aşık olmalıyız öyle değilmi?
canım arkadaşım acele yok o kadar bekledik tickersız şimdide beklerizkaydirigubbakcemile5

ooooooooffffff offfffffffff sen kaç kilo ile başladın şimdi kaç kilosun şekercim.
ben 75 ile başladım son kontrolümde 83 olmuştum
4. aya kadar 2,5 kilo aldım son 1 ay içinde ise 5 kilo.
doktorum çok dedi çooooooooooooklmaz:

öznuuurrr bu arada aldıkların o kadar ciciki, hele o beşik gibi olan yatak, Allah iyi ve sağlıklı mutlu günlerde kullandırmayı nasip etsin inşallah.. gerçekten hepsi çok güzel kızların eşyaları bir başka tatlı oluyor yaaa... pembiş pembiş süslü süslü.. yerim onların kukusunu ben yaa...

bebişe aldıklarımı ekledim bende kızlar bakabilirsiniz
meraaal sende eklicektin hani noooldu
cnm ekledm bnde kbl edermisin bakaym cicislerinize kaydirigubbakcemile5
bnde dün tulum aldım aldım bi kac tane cicis aldım ahh gdeym turkiyeye neler alcam neler :kedi:

allahm koru hepimiziii:Saruboceq:vakitli saglikli doğsunlar inşş:Saruboceq:

ben de bu akşam ayrıntılı ultrasona giriyorum kızlar, inşallah benim miniğim de sağlıklıdır..
sağlıklıdır annesi o üzülme sen aman cnm hiç stres yapma bn ağlaya ağlaya gittim korkudan bişey dicekler diye allaha şükür sağlıklıymış sadece bağırsakları ekojen dedi kilo alman lazım dedi yemek ye çok dedi bana :kedi:6.ayım bitio 1-2 kilo anca aldım -tatlicadiarzu-

eeeee teyzesi öykü'de bende aşık olmalıyız öyle değilmi?
canım arkadaşım acele yok o kadar bekledik tickersız şimdide beklerizkaydirigubbakcemile5

evet ikiniz de çok sevmelisiniz onun için hala arıyorum bakalım içime sinen bir şey çıkmadı henüz :sinifsinif:

amiiin canım sağlıklı olsunlarda gerisi boş aslında..
kızlar daha süslü oluyo tabi.Ama nedense benim gözüm hep mavilere kayıyo:)

kızzlar sizde ekleyin ama hem kendi resimlerinizi hemde aldıklarınızı çok keyifli onlara bakmak hemde fikir oluyo böyle birbirimize

bol sebze meyve ye o da düzelir inşallah.. ama kilo almamış olman ne güzel ya süper vallahi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…