mother care den aldım canım sanırım 4 aylığa kadar yatabiliyor.İlk zamanlar bizim yanımızla olur bununla diye düşündüm
eeeee teyzesi öykü'de bende aşık olmalıyız öyle değilmi?ben de çok acıkıyorum ya :sinifsinif:
daha içime sinen bir şey bulamadım meral bu kadar beklemişsin adam akıllı bir şey olsun aşık ol görünce istiyorum opuyorumnanaktan
acıkma konusunda bu aralar bende kendimle cebelleşiyorum valla. doktorum kilo konusunda da beni korkutunca iyice kasmaya başladım. şimdilik 9 kilo falan aldım ama doktoruma göre bunun iki katını daha alabilirmişim. yani 18+9 yooook artııık yaa. zayıf birşey olsam neysede. durum vahimm yani..
ben de bu akşam ayrıntılı ultrasona giriyorum kızlar, inşallah benim miniğim de sağlıklıdır..
ben de bu akşam ayrıntılı ultrasona giriyorum kızlar, inşallah benim miniğim de sağlıklıdır..
cnm ekledm bnde kbl edermisin bakaym cicislerinize kaydirigubbakcemile5bebişe aldıklarımı ekledim bende kızlar bakabilirsiniz
meraaal sende eklicektin hani noooldu
ne malum cicim sositososito benim yeğenlerin ikisi de "erken doğum" lafı ettiler fisfisfis çocuklara malum olur derler şakkıdı ya benimki sabırsız çıkıp 7 aylık gelirse :jeyyar:
(allahım sen koru... bak şaka bu kısmı, gerçi sen biliyorsun gönlümden geçeni de... ben yine de dipnot düşeyim nolur nolmaz :Saruboceq:)
sağlıklıdır annesi o üzülme sen aman cnm hiç stres yapma bn ağlaya ağlaya gittim korkudan bişey dicekler diye allaha şükür sağlıklıymış sadece bağırsakları ekojen dedi kilo alman lazım dedi yemek ye çok dedi bana :kedi:6.ayım bitio 1-2 kilo anca aldım -tatlicadiarzu-ben de bu akşam ayrıntılı ultrasona giriyorum kızlar, inşallah benim miniğim de sağlıklıdır..
eeeee teyzesi öykü'de bende aşık olmalıyız öyle değilmi?
canım arkadaşım acele yok o kadar bekledik tickersız şimdide beklerizkaydirigubbakcemile5
öznuuurrr bu arada aldıkların o kadar ciciki, hele o beşik gibi olan yatak, Allah iyi ve sağlıklı mutlu günlerde kullandırmayı nasip etsin inşallah.. gerçekten hepsi çok güzelkızların eşyaları bir başka tatlı oluyor yaaa... pembiş pembiş süslü süslü.. yerim onların kukusunu ben yaa...
kızzlar sizde ekleyin ama hem kendi resimlerinizi hemde aldıklarınızı çok keyifli onlara bakmak hemde fikir oluyo böyle birbirimize
sağlıklıdır annesi o üzülme sen aman cnm hiç stres yapma bn ağlaya ağlaya gittim korkudan bişey dicekler diye allaha şükür sağlıklıymış sadece bağırsakları ekojen dedi kilo alman lazım dedi yemek ye çok dedi bana :kedi:6.ayım bitio 1-2 kilo anca aldım -tatlicadiarzu-
Napalim islerimi toparlamaya calisiyorm bi yandan erken cikcam bugun . Kizimi gorcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?